זה לא נכון.
כל השיפורים הופכים אותו לטיל באמת בליסטי אבל המהירות הסופית לא תשתפר כי היא מוגבלת מראש.
אבל מגדש
בוכנות של מלוסי
וריאטור
ושרשרת
גורמים לו להגיע ל-100 ב-4 ומשהו שניות.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
הצג להדפסה
אל תעשה.. קנה אופנוע
Sent from my MI 5X using Tapatalk
יום כיפור מגיע
רחוקתי מלתת הצעות לרוכבי TMAX האמת התייחסתי לשרשור הזה כבדיחה צינית או שעמום של החופש הגדול אבל כמה דברים
ברצינות מעבר לורוד הגברי.
1. אם יש רוכב שמרגיש שה-T קטן עליו אז או שהוא בליגה הלא נכונה, או שהוא קשקשן. ה-T נותן מעבר למה שכל רוכב צריך!
2. לקחת את ה-T ולנסות לשפר אותו זה כמו לנסות לקחת פרד עבודה למירוץ סוסים גזעיים באנגליה. אפשרי אבל דיבילי לאללה.
3. המגבלה של רוב הכלים הנמכרים היום היא הרוכב ולא הכלי כל כלי מסוגל להרבה יותר עם רוכב מיומן, ולכן ההצעה לשפר את
הרוכב ולא את הכלי היא נכונה תמיד.
4. אין פתרונות קסם קלים או זולים לשיפור אמיתי ונכון של כל כלי, שיפור מקצועי צריך לעשות מול דינו ואצל אדם שמבין ויודע מה
הוא עושה, והשיפור יכלול חבילה מלאה ולא רק שיפור מנוע.
5. תוספת של עד 8% לא תתורגם אוטומטית להבדל גדול בתחושה במיוחד בכלים שמההתחלה היו מהירים וחזקים, הכסף מצד שני
יהיה רב.
6. כל שיפור מעמיס על המכלולים והספק גדול ממה שתוכנן במקור יגביר את העומס הזה מה שבפועל מבטיח נזק מצטבר גדול יותר.
7. בכביש הציבורי אין צורך בכלים "משופרים" ואם הייתי יכול הייתי דוחף לכל אופנוען שהחליף לאגזוז "פתוח" את האגזוז שלו ל....אוזן.
לגביי האגזוז מבין אותך לחלוטין !
לגביי שאר הדברים מסכים איתך שהקטנוע בהחלט אמור לספק, והעשרה של הרוכב זה באמת השיפור הכי משתלם .
למרות כל זה חשבתי שיש דברים שהיבואן התפשר עליהם והחלפה של חלק עלולה לעשות הבדל .
ראה דוגמת הצמיגים מה שהיבואן הלביש לא בהכרח זה הצמיג הטוב ביותר לרכיבה
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אין מה לשפר את הטימקס יותר מואריאטור ומשקולות תואמות.
אם אתה רוצה מעבר , תקנה אופנוע חזק יותר .
וחלאס השוואות מהירות אופנוע וקטנוע אלה השוואות מיותרות ומפגרות.
השוואה פרקטית אפשר להבין.
בקיצור , לטימקס אחלה התנהגות כביש הרבה יותר טובה מהרבה אופועים שרכבי עליהם אך אם אתה מחפש בעיקר מהירות תעלה לאופנוע עם סמ"ק גבוהה יותר.
אם תשפר את הטימקס מעל ומעבר זה די מיותר מבחינת עלויות כי זה מגיע לסכומים מאוד גבוהים וסיכוי גבוהה תפגע בטימקס שלך בבלאי וסביר להניח שילך איזה משהו ולא בא לך לזרוק סתם כספים.
הייתי מבזבז קצת כסף לתת לו קצת אישיות.
משקיע בצביעה מעניינת, אולי מושב משופר, צמיגים איכותיים, רפידות חדשות מחברה טובה, משקף שנראה טוב.
ההרגשה תהיה הרבה יותר ייחודית, יהיה יותר כיף לרכב עליו ועם שיפורי נוחות תרגיש בנוח לרכב עליו לאורך שעות.
תזהר לא להדרדר לזבל שמגיע מסין או תוספות "מקוריות". זה גורם לו להראות כמו לגו של בני 6.
https://i.imgur.com/vNmTvRi.jpg
בסופו של דבר זה עניין אישי. תעשה מה שאתה יכול להרשות לעצמך ומה שעושה לך טוב.
תאכלס זה מה שבסוף עשיתי
זוג צמיגים חדשים של מישלין
ידיות וגריפים של ריזומה
וריאטור של מלוסי.
ואני עם ההשקעות סיימתי .
בקיץ הבא אני כבר יעשה מעבר לאופנוע .
עד אז נתמודד עם מה שיש,
חבל על הכסף ועל הזמן שלי !https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...52a0e66093.jpg
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
לדעתי, הדבר הכי חשוב לטימקס בפרט ולאופנוע בכלל בארץ זה ''להשקיע'' 160₪ בכיסוי, ואולי אפילו באיזה שרשרת 12-16 מ"מ (רחמנא ליצלן). מה שהעין לא רואה היד לא חומדת...
שים עליו ארגז ותרכב עם מעיל ומגיני ברכיים, ולא יעצרו אותך גם אם תשדוד איתו בנק.
מנסיון (חוץ מהקטע של הבנק): שוטרים אופנוענים עמדו בשוליים וסימנו לי ולעוד כמה קטנועים לעצור (כביש בינעירוני, מוביל לאחת מערי המשולש), כשהתקרבתי קצת, הבכיר משניהם (כנראה) העיף מבט עליי ועל הקטנוע וסימן לשני לתת לי להמשיך. לא הגעתי אפילו לעצירה מלאה. אי אפשר לתת את הקרדיט לפנים היפות שלי כי המשקף שמש היה מורד..... ;)