נכתב במקור על ידי
600 ירושלמי
א. לא הבנתי את החישוב, אבל שורה תחתונה:
פולי קדמי קומפלט + פולי אחורי קומפלט + רצועה משקולות משולשים עולה 1800? אז זה לא כזה יקר אבל מה שרומזים לך פהזה שב4000 שקל כבר יכולת מראש לקנות משהו יותר אמין.
ב. תשמע, אף אחד פה לא נביא. בכל שרשור יש כמה חרטטנים, כמה שניזונים משמועות וכמה בעלי נסיון.
בשרשור הזה, אני יכול להעיד שמהנסיון שיש לי עם הכלים האלה זה פח זבל מתגלגל אחד גדול. מקצה גלגל אחורי עד קצה גלגל קדמי.
משמע- אני, מנסיוני, לא סומך על אף מכלול בכלי הזה ולכן לא הייתי משפר בו כלום כי הבעיות יכולות לצוץ מכל כיוון.
היום תשים קיט ומחר בגלל הקיט (או שלא בגללו) יקרוס הקראנק או הגיר. מה יצא לך מזה? כאב לב וחור בכיס.
אף אחד לא ענה לך על השאלה מה בדיוק אפשר לשפר כי כולם חושדים בקטנוע ב2000 שקל ואף אחד לא רוצה לקחת אחריות ולייעץ לך לשפר את הקטנוע במחיר העלות שלו ומחר הוא ישבוק.
יש קו ייצור של ב.מ.וו חדשים שהתפרקו להם ה"שפיצים" בגלגל תוך כדי נסיעה ויש קטנועים ב500 שקל שמסרבים למות ולא משנה כמה מתעללים הבם.
איפה הקטנוע שלך בסקאלה? וואלה, הרקורד של הדגם לא מזהיר אבל אולי נפלת בדיוק על האקזמפלר שייצרו אותו ביום טוב עם הרבה מצב רוח וחשק והוא יצא טוב. מי יודע?
אם בוער לך לנסות אז תקנה קיט ותנסה. לא שאני מזלזל בכסף אבל זה לא שתפסיד מליונים.
ואולי, תוכל להקפיץ את השרשור עוד כמה חודשים ולהוכיח לנו שהתחזיות שלנו היו שגויות.
זהו, החפירה הסתיימה.
אהה, ועוד דבר אחרון- אל תשקיע בכלי הזה. זה לא שווה:smoke: