הפות"ש ברח מכם.
אך, איפה הימים שבהם דיוורז'ן 400 בן 17, עם 20 ידיים, במצב נסיעה סביר וב-12 אלף שקל היה נחשב קניה לגיטימית וטובה בתור אופנוע ראשון?)))
הצג להדפסה
הפות"ש ברח מכם.
אך, איפה הימים שבהם דיוורז'ן 400 בן 17, עם 20 ידיים, במצב נסיעה סביר וב-12 אלף שקל היה נחשב קניה לגיטימית וטובה בתור אופנוע ראשון?)))
אני מבין ססגרו זמנית את קארספורום אז אין לך למי לבלבל את המוח שם אבל זו לא סיבה לכתוב כאן שטויות.
אין לך מושג על מה אתה כותב.
משקולות בודקים אך ורק עם משקל + האם הן לא עגולות לגמרי.
משולשים בודקים לפי החופש שיש להם כשהם יושבים במקום.
קאליבר לא קשור בשום צורה.
אין לי מה לחפש כי אני לא אמצא. בכל ספר רכב - כשכתוב להחליף רצועה כתוב גם להחליף משולשים ומשקולות. את שיטות המדרכה העקומות תשאיר מחוץ לדיון.
לא מבין למה בנאדם מתווכח על נושאים (פשוטים מאוד) שהוא לא מבין בהם.
כן.
אני לא בטוח שאתה צודק.
היו לי כמה קטנועי 50 סמ"ק - פיאג'יו טייפון,2 ראנרים,קימקו ZX,קימקו TB,ספידפייט 2,סאן יאנג פיור ודרבי אטלנטיס.
באשר לפיאג'יו 50 יש מספר דגמים עם עלות שונה לכל דגם והמחיר שנקבת מתייחס לחלקים שלא בדיוק יוצרו באיטליה כמו שלא בדיוק מדובר בשגרת תחזוקה לפי היצרן.
אם נטפל לפי הוראות היצרן ועם החלקים המקוריים נעבור את ה 400 שקלים בוודאות - בוודאי כשמדובר בג'ילרה ראנר.
וגם בכללי לגבי קטנועים 50 סמ"ק זה לא נכון להכליל בטח כשמדובר בימאהה אירוקס (ימאהה..).
אני גם לא בטוח שאתה צודק לגבי האופנועים.
דווקא יש אופנוע ישן מדגם סוזוקי GN שלכל הפחות היה עומד במחירי התחזוקה עם הטייפון ודגמי ה 50 של קימקו \ סאן יאנג (הזולים מקטנועי ה 50).
כמובן שאני לא יכול להכליל אבל מהידוע לי עליו התקלות היו חסות עליו.
אתה ממציא דברים ומסלף את מה שאני כותב בשביל לצאת צודק.
אבל אף רצועה מקורית לא עולה 300 שקלים,לא לDT250 וגם לא לJR125.
אתה מדבר על רצועות חליפיות.
ורצועות חליפיות לא חיות ולא מרגישות כמו רצועות מקוריות.
כן,לעיתים אולי תמצא רצועה ללא בראנד יצרן שתהיה בדיוק אותו דבר אבל כנראה שידובר בקטנוע מאוד פשוט לדוגמת מובי ועוד דברים ברוח הזו.
לא תמצא רצועה חליפית שהיא מקורית לקטנועים כמו DT250 ו DT300 למשל ושם גם יהיה הבדל דיי מורגש באורח חיים ובהתנהגות שלה.
אז אין ממש טעם לשים רצועות כאלו,ביחוד אם אתה מטפל במוסך.
מניסיון עם הxmax רצועה מקורית החזיקה לי בערך פי 5 מרצועה חליפית ממוטו דיפו.
וגם בחווית הנהיגה היה הבדל דיי תהומי ביניהן.
אני גם יכול להעיד על חגורות חליפיות לקטנועים כמו אקסיבו וג'ילרה ראנר 4 פעימות.
יש הבדל גדול בהתנהגות בין המקורית ללא מקורית.
לגבי הפסקה האחרונה.
היא פשוט מוטעית וממוצאת מיסודה.
אני מגיב גם בג'יפולוג, ככה שתדע איפה לחפש אותי.
ולעניין.
קובץ מצורף 8152
תחפש ותגיד לי בעצמך.
אני קניתי רצועה מקורית ב 75 דולר.
מה לעניין? כל מה שהראית זה שיש מידה מילימטרית למשקולות.
לא הראית איפה כתוב שזה המדד להחלפה ובטח שלא הראית איפה כתוב להחליף רצועה בלי משולשים ומשקולות.
כולם לפעמים טועים. מי שמודה גם לומד מזה. אני למדתי המון מהפורום הזה (בגלגולו הקודם בעיקר).
וזה בגלל שהבנתי מהר מאוד שאני לא יודע הכל.
מצידי אתה גם יכול להחליף שמן לפי לחץ האויר בצמיגים. זה לא הופך את הפעולה שלך לנכונה לפי הספר.
יצאת בהצהרות שרצועה מחליפים ללא משולשים ומשקולות. תראה אסמכתא לזה או שתגיד- וואלה, צודקים, למדתי משהו.
זה לא יוציא אותך יותר קטן- נהפוכו!
תראה, אני לא מנסה לצאת צודק, כתוב בפירושService limit
וגם לא מצאתי מדד למשולשים, רק בדיקה ווזואלית,
בפורום האמריקאי הם טוענים שיש מדד גם לרצועה.
אם אתה כזה תותח בלחפש איפה אני מגיב, אתה תמצא תחת אותו הניק אותי גם מגיב בפורום האמריקאי של קימקו.
אני אומר דבר כזה, ואני אכתוב לאט כדי שתבין מהר, אצלי בקטנוע, בספר רכב האמריקאי כתוב להחליף כל 20 אלף קילומטר, בישראלי רשום להחליף כל 10 אלף.
משקולות ומשלושים בודקים וויזואלית וגם מודדים את המשקולות עם קליבר.
גם את הרצועה צריך לבדוק וויזואלית, אבל אין מדד(שאני ראיתי שקימקו כתבו) להחלפת רצועה.
ולכן, אני יוצא בהצהרה כזו, שרצועה אתה יכול להחליף כל 10 ואת המשולשים והמשקולות לא בטוח שתחליף בכל החלפת רצועה.
בהצלחה לך עם שיטת המדרכות העקומות שלך(אגב אחלה מושג), בינתיים אתה פשוט לא יודע לקרוא ספר רכב.
בולשיט.
אני מטפל בקטנועים מזה 10 שנים ובאף קטנוע לא ראיתי רולים או סליידרים שהאריכו יותר מהחגורה.
יש הבדל גדול בתגובת המנוע בין משקולת ומשולש שמוחזר לבין חדש.
לחגורה לעומתם יש בקירוב אורח חיים כפול.
אתה מוזמן להמשיך בהצהרות הבולשיט שלך כמה שתרצה זה פורום ציבורי.
יש גם מידות לרצועה.
שיטת העין היא דווקא שיטת המדרכות "העקומה".
לגבי מחירי החגורות אתה מסלף את הדברים שלי שוב.
דובר על מחירי הארץ ולא על מחירי חוץ לארץ.
תחזור לפוסט שפתח את הדיון שלנו.
מחירי הארץ זה מבחינתי לא מדד לכלום.
שיטת העין זה הכוונה לבדיקה שאין סדקים וחתכים.
אני מסכים איתך שזה לא מושלם, אבל ככה כתוב בספר רכב, הלוואי שהיה רשום מידה קשיחה שלא נתונה לפרשנות.
בולשיט או לא, עם נתונים אתה לא יכול להתווכח.
לא הבנתי איזה נתונים הצגת שסותרים משהו.