הכל חוויות בחיים חלקן טובות יותר חלקן פחות. אל תדאג יותר מדי, נקווה שיסדרו לך את הקטנוע ותצליח לתקן את הנינג'ה. הלוואי והייתי יכול לעזור. בינתיים תרגיש טוב ותמשיך לשתף.
הצג להדפסה
הכל חוויות בחיים חלקן טובות יותר חלקן פחות. אל תדאג יותר מדי, נקווה שיסדרו לך את הקטנוע ותצליח לתקן את הנינג'ה. הלוואי והייתי יכול לעזור. בינתיים תרגיש טוב ותמשיך לשתף.
יהיה בסדר ילד
תתרכז כרגע בהחלמה
סתם שאלה, האם בסרטון רואים שהגעת והיה אדום ואז בזמן שאתה ממתין הרמזור הופך לצהוב מהבהב?
אני לא עורך דין, אבל זה נשמע כמו מקרה שעורך דין טוב יוכל להוציא אותך בזול יחסית.
כמובן שביצעת עבירה אבל יש פה גורם מקל (משמעותית לדעתי הלא מקצועית כמובן).
שוב, זאת רק דעתי ולא דעה מקצועית.
לפי מה שאני הבנתי, זה יותר אבסורדי. היה ירוק שהתחלף באמצע לצהוב מהבהב .... לדעתי יש לך כאן ספק סביר בטוח. ואם זה נכון (מה שהבנתי), מסופקני שיוגש כאן כת"א.
זו טעות אנוש
אם אין יותר מדיי הרשעות קודמות אני מאמין שיקלו.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מודלה, מבאס לשמוע על התאונה. שמח שיצאת בריא ועומד על הרגליים. כל השאר, שטויות.
חבר בדרך אלי לקראת דיג עם טנדר איסוזו. חמש בבוקר חושך, צומת ראם לכיוון דרום. רמזור לשלושה נתיבים ישר ועוד רמזור לפונים שמאלה.
מיניבוס נכנס בו חזק כשפנה שמאלה והיו שם פצועים. החבר מהשוק נרדם אצלי בבית לכמה שעות. היה בטוח שהיה לו ירוק אבל התבלבל. קורה גם לנהג מיומן.
בכל צומת מרומזרת כשאני ראשון, אני מכריח את עצמי כמו טמבל לסובב את הצוואר לשני הכיוונים ולהביט במובן מאליו לפני שמתחיל בתנועה.
החלמה מהירה ומלאה ורק בריאות.