גם מיקום החיישן משחק תפקיד גדול בתנודות של התצוגה, יש מקומות במערכת כמו בראדיאטור שהטמפרטורה תמיד תיהיה שונה מליד ראש המנוע.
הצג להדפסה
גם מיקום החיישן משחק תפקיד גדול בתנודות של התצוגה, יש מקומות במערכת כמו בראדיאטור שהטמפרטורה תמיד תיהיה שונה מליד ראש המנוע.
בינתיים הטרייסר 9 חי בין 80 ל-108. ל-80 הוא מגיע מהר. ל-100 הוא מגיע בפקקים. ול-106 בעצירה
אם כבר אתה רוצה לבדוק תנודתיות מול יציבות, לדעתי קצת לא הגיוני להשוות תפוחים לתמרים (כלים עם מד טמפ' במספרים תמיד יראה תנודתיות גדולה הרבה יותר ממד ריבועים/פסים/שנתות..).
בוא נשווה למשל את האוסטרי שלך מול הגרמני שלי, גם לי ב K יש מד חום עם ריבועים/פסים (איך שתקרא לזה). אצלי כשמגיע לטמפ' עבודה מגיע ל 4 ריבועים, כשזוחלים כ 10 דקות ביולי-אוגוסט חם חם או תקוע ברמזור ועם לופ בצומת מתבשל מחכה לפחית שתגאל אותנו: המאוורר נכנס לעבודה ומייד מופיע עוד ריבוע במד... אחרי כמה דקות טובות נכבה המאוורר אבל, לא יורד הריבוע החמישי, כי כנראה הטמפ' עדיין בטווח הריבוע החמישי במחשב.. כשיש בריזה/הגרמני זז מעל ל 50 קמ"ש אחרי כמה דקות יורד חזרה לריבוע הרביעי, גם אם עליתי לחרמון והכלי זז על 130++ והטמפ' מסביב 10 מעלות מינוס..
קיצר - אם בא לך ואתה מצ'ועמם, תעשה חישוב גס בערך כמה טווח כל ריבוע/פס, יכול להיות שזה אפילו כ 20 מעלות/+ כל אחד :confused2: .. או שפשוט תתקשר למפעל באוסטריה, או תקפוץ לשם לתשאל את מח' ההנדסה, לדעתי לא תהיה להם בעיה להסביר לך. (אבא של חבר עליו השלום, שהיה אספן אלפות מושבע, אחרי שרכש את אחת האלפות שלו חדשה מהיבואן פה ולא קיבל את ספר הרכב, נסע לאיטליה למפעל נכנס לשם הציג עצמו כבעליה הטרי של אלפא חדשה מארץ הקודש, ושאל אם אפשרי לקבל את ספר הרכב או ברומנית או בצרפתית.. עשו לו כבוד מלכים שם !!! - סיור ע"י מהנדס בפס היצור ובמפעל כולו, וכמובן ציידו אותו בספר הרכב בסוף !!!)
כל מה שאמרתי זה שאני מעדיף את הדרך בה Ktm בחרו להציג את מידע הטמפרטורה .
הם בחרו לעשות אותו כמו בכל רכב שנהגתי בו בעשור האחרון. למה אופנועים זה שונה?
מד הטמפרטורה יציב באמצע. זה כיף ! שהאופנוע יעשה מה שהוא עושה, ובמידה ויש תקלה אז להתריע. כל עוד הכל תקין שחרר אותי מקווים/מספרים שעולים לכיוון האיזור האדום של האופנוע.
(מניח ש קטמ עובד דומה לכל אופנוע ,יש תווך תקין לפעולה ! זה לא שהאופנוע באמת נמצא ב 90 מעלות כל הזמן,פשוט תצוגה שונה של המידע).
Sent from my iPhone using Tapatalk
ואני יסביר לך שוב, לא משנה התצוגה, בדקתי מכוניות ואופנועים דרך פלאג הדיאגנוסטיקה, עד עכשיו התוצאות מראות שרכבים עובדים בטווח טמפרטורות קטן יותר מאופנועים ובתוך קבוצת האופנועים יש אופנועים בטווח ענק ויש כאלו שפחות.
לפי איך שהמערכת בנויה בטרייסר זה בכוונה תחילה אפשר בקלות להקטין את הטווח, השאלה היא למה זה ככה
בגדול אפשר להיפטר מהמד ולשים נורה של חימום יתר ונורה שהמנוע כבר לא קר ואפשר לתת בראש
נהדר.
אז בוא נסכים שיש תווך טמפרטורה מאוד צר בו המנוע נמצא בניצולת מירבית. (בטוח אפשר למצוא את נקודת הטמפרטורה האידאלית לפעולת המנוע נגיד 91.37654 מעלות). דלק זיהום אורך חיים , עליות ייצור זולות יותר (לא צריך מיסב שתומך ב 130 מעלות)
אז בטרייסר זה מובנה הפרשים של עד 40 מעלות. גם ב Cbr שהיה לי זה היה 84-103 .
מה קטמ פתרו את החידה ויש להם מנוע שעובד בול 90 מעלות?
תוהה אם זה משנה. לא שמעתי על אף מנוע ליטר שהוחלף ובטח שלא בגלל בעיות חום. ה LC8 מיוצר מספיק שנים כדי שהמהנדסים יתאימו את האלמנטים לטמפ' העבודה הרצויה. מנוע שמספק ביצועים גבוהים ואמין למדי.
נכון, בגדול גם אופנועים וגם מכוניות לא סובלים כמו בעבר והתחממות יתר או קירור יתר (למי שזוכר שהיו שמים קרטון על הרדיאטור בחורף בדגמים מסויימים)
זה פשוט מעניין למה הטווח הרחב הזה, אני רק יכול להעריך שזה תלוי איפה נמצא החיישן, אני מאמין שסביב המנוע ובמיוחד בראשים הטמפרטורה יותר יציבה ממה שהחיישן מראה.
אגב מצאתי את הדגימה שלי מהלנדרובר לפני ואחרי החלפת טרמוסתת, המחוג לא היה זז וביום אחד התחיל להראות תזוזות בקורלציה מלאה למה שהמידע מהOBD הראה (שום עדות לממוצאים שאמורים ״להרגיע״ את המחוג)
זה רק מראה כמה הטרמוסטת משפיע על היציבות של המערכת.
המנוע הוא דיזל לכן עובד יותר קר ב10 מעלות בערך מבנזין.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7b4ad413c6.jpg
בדיוק.
אנחנו אומרים את אותם הדברים.
בקטמ החליטו שהמחוג ישאר במרכז הסקאלה.
לדעתי האופנוע נע במנעד מסויים של טמפרטורות כמו כל מנוע אחר. לדעתי או שמיקמו את החיישן היכן שהטמפרטורה יותר קבועה. או שבאמת הצליחו לפנות את החום והקור טוב יותר (לזה אני פחות מאמין).
המחוג עולה מאפס למרכז הסקאלה ושם הוא נשאר כל הרכיבה. לא קשור לתנאים חיצוניים.
לי אישית עושה טוב יותר ופחות מלחיץ , לא צריך לקרוא ספר רכב כדי לקבל אישור שב 108 מעלות זה תקין שרק נדלק המאוורר ) מי צריך את המידע הזה ?
בטרייסר המעלות זה מסך לבחירה לא חייבים לבחור אותו ואז אין תצוגה של חום מנוע בלוח השעונים.
לי חשוב יותר מהכל לראות מתי המנוע כבר חם ואפשר לתת גז.
ברכב שלי יש מנורה כחולה שנכבת שהמנוע חם וזה עוזר לדעת מתי לפתוח בחופשיות גז גם שמה חיווי טמפרטורת המנוע זה במסך לבחירת
אני מאמין שחיווי הטמפרטורה עומד להעלם ברוב האופנועים
בורסיס הטמפרטורה הגבוהה ביותר שראית בשעון הייתה 103 ולכן כשאראה חו"ח טמפרטורה שתעלה על זה אדע שיש בעיה וחייבים לעצור. ברכיבה חזקה ופתוחה הטמפרטורה עומדת סביב ה 80 בקיץ ונמוך יותר בחורף, מרגע שהקצב יורד הטמפרטורה מטפסת בהתאם בקיץ לסביב המאה ובחורף קצת פחות אולם גם אז בעמידה ארוכה ברמזור לא נדיר שהמאורר מתחיל לפעול.
בדיוק על זה אני מדבר שושני. לחפש את המעלה הזאת. אתה שם בדיוק כמוני. נגיד עלה ל 104 ביום חם. אותי זה שיגע.
בקטמ לא זז מהאמצע.
אם יש בעיה יעלה מעבר לחצי. (אני מניח).
שושני כמה פעמים קרה שראית את המחוג קצת גבוהה יותר ממה שאמור להיות (נגיד הכביש נפתח ועדיין חם מאוד) והמנוע לא מתקרר במהירות מספקת לדעתך. סתם ״לחץ , מחשבות , אולי הגיע זמן לנוזל חדש ? אולי המשאבה אולי אוברהול.
הקטמ פשוט באמצע וזהו.
גם אני חושב שבסוף נגיע למצב של נורות אזהרה ולא חיווי. לטמפרטורה.
היתרונות של הקטמ.
1. נשטף בקלות.
2. ישיבה אדוונצר ספורט אין לחץ בשום מקום, אפשר לזוז עליו קדימה אחורה. ואצלי יש כיסא של פאוור פארטס. אז ממש כיף.
3. מנוע פנינה אמיתית , במיוחד מורגש במעבר מ 4 בשורה.
4. יושב יפה בסיבובים.
5. קל לתמרון בעיר (גבוהה מעל המראות) הרבה יותר מה z1000 שה צידוד מוגבל והמראות אויש המראות האלה של ה z.
6. טיפול כל 15 אלף קמ. אצלי זה מנצח לא צריך לבקר 3 פעמים בשנה במוסך רק פעם אחת.( 18 אלף קמ בשנה בממוצע).
7. מיגון רוח יעיל עד ל 160 ומשם קצת צריך לשנות תנוחה. מעולה לי (יודע מתי צריך לרדת).
8. בקרות. תענוג.
9. חימום בכיסא ובידיים. (מעולה באוגוסט בישראל)
10. קרוז קונטרול (מעט מאוד שימוש אם בכלל) אבל נחמד שיש.
11.ניתן להתאים את האופנוע כולו גובה הרגליות לרוכב גובה הכידון מרחק הכידון ועוד כמה משחקים לנוחות. מעולה!!
12. ניתן לרכב ללא קלאץ במהירות כמעט אפסית (פקקים) ללא השתנקויות או מעשים לא נעימים של האופנוע.
13. קוויק שיפטר מעולה.
14. תאורת פניה מעולה.
בצד הפחות טוב.
1. מנוע שאוהב לעבוד מעל 3000 סלד.עדיף 5000 שם הכל חלק לגמרי.
2.גבוהה אני 1.75 כשהתגייסתי לצבא. צריך לחשב שיפועים כשרוצים להחנות. הגובה נעלם לגמרי כשמתחילים לרכב.
3. משקל. זה לא אופנוע קטן. והמשקל יושב גבוהה גבוהה.
4. התנהלות קצת אלימה אפילו במוד סטריט. הוא מניף לי גלגל ללא התחשבות במעבר קצת אלים לגז. ( ממש לא לחיצה מה שנקרא) אלה סתם גז כדי לעבור מפגע כלשהו. אני עדיין לומד אותו.
5. שרשרת גלגשים 525. לא מבין למה לא 530. לכוח של האופנוע זה יפרק את השרשרת נורא מהר.
6. צמיגים. קידמי פחות סובל אצלי אבל האחורי יזדקק להחלפה בקרוב.
7. הד שייק שקורה במהירות סופר גבוהה.
8. מווברץ אם לא בהילוך המתאים.
9. נכנס ״נכון״ הילוך שישי במהירות של 120-130 לא פחות. אפשר להשאר על חמישי לנצח. אבל מבעס.
10. בקרות. למה צריך לבחור ? הבקשה שלי שהאופנוע ידע לבד מתי הכל רגוע ומתי רוצים להנות. ללא לחיצה של הרוכב על כמיני כפתורים. (יש לציין שזה באמת משנה את הסטאפ של האופנוע )
נהנים בדרכים.
טוב שכנעת תביא סיבוב
מישהו בקוואסקי חשב על זה לפני.
עובדה אתה צריך לבחור טמפרטורה או שעון. זה מראה מה קוואסקי חושבים על מד הטמפרטורה שלהם. עדיף שעון תדע מתי אתה מגיע. האופנוע תקין למה שתהיה בעיה ? שיתריע כשיש בעיה. וזהו.
לבנתיים רוב העולם חושב כמוני וממקם את רוב כלי הרכב במרכז הסקאלה ב90 מעלות כזה . משום מה באופנועים זה שונה.
שושנה, זה לא עוד 4 בשורה ליניארי.
אם ציקי נרתע להביא אותו למחוזות המאה השנייה לספירת הקמ"ש (אחרי פז"מ על באנדיט 1200, CBR1100XX, בימר K1200R וקינוח ב ZSX חמוד) ואומר שהוא בועט אם ברוכב לא בא לו טוב עם ההילוכים והסל"ד, מה יש לך לקחת סיבוב?
לך קח סיבוב על האדוונצ'ר 1290, אולי תיווכח שהוא יותר שמח בשבילך מה GS.
שכן שילי ציקי, וכבר אמר לי "בוא קח סיבוב"... חוצמיזה שלא לוקח שום סיבוב על כלי לא שלי, מה עוד של חבר ובלי ביטוח, אני כבר הבנתי ב 2017 כשחשקה נפשי בהחלפה של ה K1200 והיה אחד רחוב וחצי ממגוריי למכירה עם זיווד וכלום ק"מ, הבנתי שזה לא בשבילי החיה רעה הזו (סה"כ סופרדיוק R מוכוון מלחמה ספארטני עם מיכל דלק מוגדל ומסיכה יותר גדולה מקדימה וזיווד מקורי כאופציה)
אתה נכנס לנתיב שעלול לשבש לך את התכנית הבווארית ולסכן את הרישיון. יש אצל דניאל כמה למכירה בדר"כ ובטח תקבל סיבוב. רק תזכור שלא משווים רומניות או תימניות לחוצניות. זה לא ספורט ולא אדוונצ'ר רק ולא טורר אלא אופנוע בקטגוריה משל עצמו. יש הבדל גדול בין הוויב של ה LC8 לוורסיס החמאתי. זה אופנוע מטבוחה עם הרבה טעמים צבע ונוכחות שרואים וזוכרים. מדד שופוני גבוה מה GS -בעיני. הרבה מפנים את השמאלי ורוכבים שיעצרו ברמזור לידך ידברו בשקט. זה האופנוע שעשה לי הכי הרבה שמח בלב. נקודה. הסיבה היחידה שלא קניתי אותו היא אבדן מובטח של הרישיון. ממש קשה להישאר במהירות חוקית עם הדבר הזה.
וואלה...לא יודע. מזכרוני המאוד חיובי אין שום דבר מבהיל או מפתיע בדרך שהכוח מגיע. זה כולל מכות גז קצרות בהילוך 3-4-5 בשליש התחתון של הסל"ד והבקרת משיכה של KTM עובדת מצויין. זה חיה רעה לגמרי מבחינת הכוח אבל חיה מאולפת ומכאן גודל החיוך.
האופנוע מתנהג כאופנוע. יש פטנט כזה
כשמסובבים את המצערת המכונה זזה.
היא יכולה לנוע במהירות של 50 סמק. ויכולה לרוץ במהירות של סופר ספורט הכל ביד ימין.
האופנוע לא מאיים.
אם מבקשים מהאופנוע לבצע פעולות חירוגיות במהירויות מטורפות הוא יכל. אבל מי שלוקח סיבוב פעם ראשונה צריך להזהר.
שושני נארגן טיול? צריך להפגש. סופש הזה באילת. אחריו?
אתה דיי סותר את עצמך/אמביוולנטי. ממש לא מה שאמרת לי בטיולי הכלבים שלנו.
טוב נו, אני מבין שאתה מנסה לשכנע את עצמך שזה אחלה בשבילך ולהשאיר את הטעם הטוב של הציפור מאחורה.
ומה שאתה כותב מתאים יותר ל K1300 או לכל 4 בשורה עתיר סמ"קים ליניארי עם קג"מ בריא מאוד, לא מה שהצהרת על בעיטות בסל"ד שלא מתאים לו או בהילוכים שלא נכנסים.
מה שאתה ציינת על נידנודי פרונט והרמתו כל פתיחת גז קטנה אולי כי היה על הכי ספורטיבי מבחינת המפה ופחות בקרות, עובדה כשרכבת על מצב RAIN הכל היה יותר נשלט (אולי גם קידוזו רכב על המוד הזה בסיבוב המבחן, לכן אין סיבה שאצלו לא התרומם הקדמי מבלי שהתכוון, ואצלך כן)
יאלה תהנה, ורק רכיבות בטוחות.
הייתי על סטריט. סטרסלס סטריקטלי סטריט מוד. אפשר להרים גלגל במכת גז בלבד עם ה 1290 אדוונצ'ר אבל צריך לבטל בקרות וללחוץ כהוגן. סרטון שהעליתי בעבר.
https://www.youtube.com/watch?v=zrSUt2qkhyo
אכן ה 1290 גם בסלד יחסית נמוך מניף את הקידמי רק עם גז. אבל צריכה להיות משיכה אסטרטיבית. (ממש לא עד הסוף). אמרתי לומד אותו.
עם כל הבקרות מחוברות. עדיין בשלישי מניף גלגל במעבר חד לגז. כל הדרמה מסתיימת בשניה כשהבקרה מתערבת. אבל עדיין הקידמי עוזב את הקרקע. יש לאופנוע המון מומנט ! כיף.
היום בתל אביב בכל הפקקים ראיתי ילדה חמודה עם קטנוע אדום. כמעט הופכת לפיתה על הכביש.
היא עברה במעבר סופר צר בין אוטובוס ארוך למשאית ולרכבים. הכל היה בסדר עד שאלו החלו לנוע. התפללתי לשלומה. ובאמת יצאה ללא פגע.
האוטובוס זיהה את המצוקה ונדחף לימין ממש הציל אותה.
עצרתי לידה ושאלתי אותה אם היא הבינה עד כמה מסוכן המהלך שעשתה. חייכה בחיוך ביישני הנהנה עם הראש התחלף לירוק וביי.
מקווה בשבילה שתרד מה קטנוע המקסים שלה ותעבור למוניות.
רכיבות טובות.
הכובד מגיע בגלל הגובה של המכונה. ובגלל הישיבה ״על״ האופנוע.
הציפור המדהימה ישבתי ״בתוך״ האופנוע. ההונדה הייתה יותר מותאמת לספורט קרי ישיבה יותר ספורטיבית רכינה קדימה רגליים קצת לאחור. (לא סופר ספורט אבל גם לא sdr).
הקטמ הישיבה נוחה יותר בעבורי אפילו מה versys 1000. Xr1000,z1000sx,mt01,cbr1100xx,bandit 1200,gold wing 1500,cb250,cbr919,xt500,ktm620sc,gasgas 125 trial. Te250 husquva,Ktm 300 2t ,
Gs650,bandit 1200 1997, tracer 700,mt10 ,tracer 900.drz400.klr650,k1200r ,z900, gsxs750.Ducati 800ss. Gas gas 250 4t.mv Agusta 800.z650.dr250, Aprilia Mana.
וכמובן כמה קטנועים או אופנועים ששכרתי בכל מיני הזדמנויות.
אלו כל האופנועים שרכבתי עליהם בשנים
האחרונות.
אז אני מניח שאני מרוצה.
הגולדווינג יותר נוח (עשיתי את ה iron butt איתו)
עדיין מתגעגע לציפור השחורה בעיקר לקלות וחוסר הדרמה שהכל נעשה.
רכיבות טובות.
מראה עיניים והסבר על החיישן שמנחש את רצון הרוכב:
https://www.youtube.com/watch?v=IJDbK-2snPI
וואוו קידזו תודה.
זה מסביר מלא על דרך הפעולה של האופנוע.
הרגשתי בדיוק את מה שהבחור בסרטון מתאר. רק לא ידעתי איך לשים את זה במסגרת.
כן ההילוך הראשון חנוק גם בהמון גז. מרגישים שהאלקטרוניקה עוצרת את האופנוע. גם בהילוך שני משיכה של המצערת רציפה והאופנוע עדיין נשאר בכוח שמשאיר את הקידמי בקרקע.
שלישי חושב ששם האופנוע מניף את הגלגל ביתר קלות.
אני עולה לגלגל אחד עם ה 2 פעימות. בשטח איפה שכיף לעשות.
בכביש מאוד משתדל שלא. האמת לא עושה חוץ מפאוור ווילי קצר. (בקטמ מאוד קל לעשות זה קורה לבד).
ההנפה של הקידמי בפקקים בשלישי שהתלוננתי עליה כנראה נובעת מה מצערת הרגיזה שאני משתמש כשמגיע איזה מכשול שצריך לעבור. (מסביר בסרטון נהדר).
אני עדיין לומד את הבהמה.
ווברציות ב 130. תלוי הילוך ומאמץ. אם רוכבים ב הילוך 6 יש עליה אכן יש וויברציות. מוריד ל 5 הכל נעלם חלק לגמרי. שוב אני מלין על הילוך שישי שנכנס גבוהה מאוד.
קשה לתאר את הפאן פאקטור בקטמ אדוונצ'ר 1290 S שהיה לי. באחד הטיולים הראשונים ממש הופתעתי כשגיליתי באיזה מהירות אני- והקטר יציב..
ה GS אופנוע טוב, כמעט מושלם ששומר עליך אבל אין מצב לעבור אתו את ה 120 בלי להרגיש.. חסר לי קצת זסט.. אולי בGS 1300 החדש...ונקווה גם שיוסיפו הילוך שביעי..
בדיוק בגלל שהוא לא ארבע בשורה זה עניין אותי ובדיוק בגלל זה אני רוצה לראות על מה הרעש והמהומה, מנועים חזקים אני מכיר
140 כ"ס של הוי מקס 4V עם 16 שסתומים ומערכת וי בוסט, רכבתי גם על ה-R750 כשהיה חדש ונחשב רכבתי על כמה אופנועי
ליטר בתקופה שעוד היו להם קרבורטורים, רכבתי קצת על כלים מודרניים 95-136 כ"ס. ז לא שאני לא מכיר אבל אם כולם אומרים
אז...מדגדג לי לנסות.
והבימר....הבימר הוא ג'וק שלא עוזב אותי למרות שכל נורות האזהרה שלי דולקות באדום בוהק....
הקטמ הוא 1301 סמק.
כפי שאנחנו יודעים אין תחליף לנפח.
הכוחות שהאופנוע מייצר לא דומה לכלום.
כמובן שהכל רגיל ונורמלי כשלא לוחצים.
רכבתי על הבמוו המדובר. בטוח, לינארי, נוח. גדול רחב כיף למורכב אבל מצעמם.
אם אתה מתכוון להכנס עם בהמה של 300 קילו לשטח לך על הבמוו.
שושני יקירי אתה מוזמן להניח את ישבנך מתי שאתה רוצה על ה beast.
רק בואו נפגש כבר.
חכה לסתיו לפחות.. הוא מגיע לשער הגיא הוא כבר נמס, בטח ובטח בקיץ :omfg:
זיקי, איך הויברציות בכידון/רגליות יחסית ל-xx?
אגב, אין ג'ק אמצע באף ktm? הם מגניבים מדי בשביל לטפל בצד הכביש/ להחנות ישר ללילה?
קטמ לא מאמינים בנוחות (ready to race).
אין אופנוע שנוסע חלק כמו ה xx. אין אופנוע שטס במהירויות כל כך גבהות ללא מאמץ כמו ה xx.
ה xx הייתה רכה נעימה חזקה וסופר מהירה. נטולת דרמות.
אפילו רגליות הרוכב בקטמ מגיעות כברזל ישר לרגל (אין גומי לבודד ווברציות).
אין מה להשוות הקטמ מווברץ בעיקר אם לא רוכבים מעל 5000 סלד.
לכל האופנועים האחרונים שלי קראתי אופנועים אוטומט מ 30-250 באותו הילוך.
השאלתי לחבר את ה xx הוא אמר שלא החליף הילוכים כלל ונשאר בשישי עד רמת הגולן.
ה z גם הצטיין הילוך 6 ב 38 קמש האיץ כמו גדול ללא קירקושים.
הקטמ דורש מהרוכב להיות מעורב. להעביר הילוכים לעבוד. אם רוכבים נמוך בסלד בהילוך גבוהה מרגישים שלא נעים למנוע ,מעל 5000 סלד ועד למנתק כמעט ואין הבדל בתחושת המאמץ של המנוע. (כיף). אין תחושה של ״קורע״
אותו בשום מצב.
במהירויות גבוהות המראות לא מווברצות וניתן בקלות לראות מה קורה מאחור(לא שזה בדרכ משנה). אם בהילוך הנכון המראות יציבות בכל זמן.
שושני יקירי אתה מוזמן להניח את ישבנך מתי שאתה רוצה על ה beast.
רק בואו נפגש כבר.
אתה בטוח שאתה בפורום הנכון??
:c0305:
צודק לוקי נשמע קינקי
אבל אתה יודע מה אומרים על מי שקונה אופנוע חזק... אין לשושני מה לדאוג...