אוי אברוך...
הצג להדפסה
אוי אברוך...
ולמה
כלי פרקטי
נוח מאוד בבין עירוני
יש תאי מטען
כעת אם נטבל את הנוסחה בשילדה יותר טובה
מנוע יותר רציני ונקבל כלי שיהיה מהנה בטכני בבין עירוני ובעיר.
בעיניי נראה עסקה לא רעה.
אני כמובן שאחכה שיצא לשוק משהו קצת מעבר לטי מקס או הxadv.
ואם לא יש טרייסר
א' קורא לו קטנוע
נ.ב
במצב של הברך שלי כרגע הטרייסר אפילו לא אופציה.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
כותב שורות אלה מציג את האמת כפי שהוא רואה אותה, אין בה לפגוע, להאשים, או להטיל דופי בשום כלי דו"ג או רוכב, גם אם כך משתמע מהכתוב.
נוסח זה מייצג את דעתו האישית, המבולבלת והבלתי קובעת בעליל של בעל הפוסט, ומטרתה להציג מציאות שונה. כל התופס קטע זה כמשהו אחר
עושה זאת על דעתו האישית בלבד ובאחריותו!
אופנוען אמתי (יש דבר כזה) לא רואה קטנועים וזה לא משנה כמה טוב הם יתחפשו למשהו אחר, קטנוע נועד להובלת רוכב ומקסימום בת זוג כאמצעי נוחות נחות. הוא דו"ג הליסינג (כזה שאף אחד לא באמת אוהב אותו, אבל נהנים להשתמש בו) של אלה שלא באמת אוהבים אופנועים אבל מחפשים את היתרונות
שלהם, זה בעצם כמו ההבדל בין פרד, לסוס אנגלי/ערבי משובח, כמו ההבדל בין מילון, לאבטיח מתוק ועסיסי בקיץ, כמו ההבדל בין ילדה מהכיתה, למלכת
השכבה.
יש לקטנועים שני גלגלים (קטנים) יש להם תא מטען, יש להם אפשרות לקחת אותך ממקום למקום, רצוי עם קסדה שהמשקף בה מושחר, (שאך אחד לא יזהה
אותך) והרבה מאד קוראים להם בטעות "אופנוע". אבל אף אחד לא חולם עליהם בלילה. מתבגרים אחרי בר המצווה לא תולים תמונות שלהם מעל המיטה בחדר.
והיחידים שבאת מבינים בהם הם מתאבדי השליחויות שבוחרים את כלי הקמיקזה הכי טוב לשעותיהם האחרונות.
אף אחד לא מתרברב בקטנוע שלו, (פלסטיק וגומי שנראים זהים אחד לשני כמו קהל אסייתי/חרדי שאף אחד לא טורח לחפש סממן זהות) אין להם ביצועי
מסמרי שיער, יש להם מערכות שמתעקשות לסרס כל הנאה מהרכיבה, ואין להם וואסח (למדתי מ-א'). אף אחד לא כתב שירים על החייל האמיץ בגדוד הרומאי
בלגיון, אלה שעשו את העבודה השחורה הרגו ונהרגו לכיבוש האימפריה, אבל כולם מכירים את המלכים שלהם ושרי הצבא.
ולכן הבחירה בכלי כזה מעידה יותר מהכל על הבוחר, זה שיושב על הכיסא בתנוחת חרבון (ויסלחו לי המתייפייפים) ומספר לכולם למה בעצם כן....
לוקי עייף....
לוקי קיבל כאפות עצומות מהחיים...
לוקי לוחם מלחמות קשות וארוכות...
ללוקי אסור לקבל החלטות במצב בו הוא נתון.
כל החלטה שלוקי יקבל כרגע מעבר לשמר את השגרה ולנסות לעשות דברים שהוא (באמת) אוהב תהיה טעות.
יעידו החברים הקרובים שברגע שלוקי הניח את עכוזו על ספסל הקקנוע כתבתי ("הפחד הגדול שלי שלוקי יתאהב בשרץ וירצה להחליף")
זאת הברירה הנוחה, זאת הדרך הקלה, אבל זה לא מה שלוקי רוצה באמת, זה מה שנוח ללוקי לבחור במצב הנתון עכשיו.
בשביל שהבחירה תיראה נכונה כמיטב המסורת ישנו שימוש בדיסוננס הקוגניטיבי לוקי משכנע את עצמו והסובבים מה הוא "באמת" צריך.
הרצון של לבחון TMAX הוא רצון להשיג כלי עם נוכחות (וואסח-א') כזה שאם יהיו צחקוקים מאחורי הגב, יהיה סוג של גיבוי...
לוקי בוחר לעצור ממלחמות כי הוא שבע ועייף מהם, הוא לא באמת נכנע, כי זה לא באופי שלו הוא רק מוותר במקום שהכי קל לו לכאורה.
הבעיה היא שכשאתה מחליט שאתה עייף מדי לקום ולהטעין את הטלפון שלך, רוב הסיכוי שבבוקר תהייה בלי סוללה וקשר!
לוקי הוא אופנוען אמתי (יש דבר כזה) ללוקי היו הרבה אופנועים (גם קקנועים אבל זה לא נחשב) וזה אחד המקומות שלוקי הכי אוהב, שם
הוא טוען את סוללות הנפש מתחזק לקרב הבא, אבל הכאפות גורמות לו להתכופף, לוקי שכח את שעורי האגרוף שלימדו אותו שכשמתכופפים זה
במטרה לנצל את כוח שרירי הרגלים ביחד עם שריר הבטן והזרוע להנחית את הסנוקרת למרכז הסנטר בתנועה מתואמת של כל השרירים ביחד.
כי מי שיודע לספוג ולא מפחד ויודע גם לתת בראש.
לוקי לא יוצא יותר לטיולי רכיבה, כי מי באמת מטייל עם קקנוע?
במקום זה הוא מתעסק עם דברים אחרים ומחפש מוצא, לוקי צריך עכשיו לבחור ברגע הכי פחות מתאים לקבלת החלטה ולוקי צריך עכשיו מישהו
שיעזור לו לקבל החלטה ראויה.
מצטער אבל ככה אני רואה את המציאות אבל רוב הסיכוי שאני טועה (?)...
לוקי, בחייאת... אתה אשכרה הולך לפונדק אלביס?
עזוב את האוכל פח אשפה, לא מדבר על זה אפילו.
אתה לא יודע מי זה הבעלים?
אתה כותב שיש הנהלה, נכון? עשה לי טובה ובקש מההנהלה שתקרא מי זה אורי יואלי. אני בטוח שאחרי זה היא ממש תשמח לנסוע לפרנס את הפסולת אדם הזה שוב.
תודה ושנה טובה.
שושני- תתבגר.
שנה טובה גם לך.
הכתובת ”קטנוע” היתה רשומה על הקיר ביום שבו הוא התחיל לדבר על nc. אם אינני טועה, חלקנו גם אמרנו את זה איפשהו.
ירושלמי
היואלי הזה קשור להשתקת המתלוננת נגד קצב.
אבל לא ידעתי שהוא הבעלים של הפונדק.
בכל מקרה ללא קשר ההמבורגר שלהם לטעמי טעים מאוד (אני חושב שגם א' יסכים איתי).
שושנה.
יש כמה דברים שמאפיינים אותי.
אחד לא מעניין אותי קיטלוג או מה שחושבים עליי.
קטנוע זה דו גלגלי.
נכון המקסים אינו כלי מהנה אין לו כח מתפרץ או איכויות של אופנוע.
מאידך הtmax לדעתי הלא מלומדת זה כבר עולם אחר ואני אצטרך להתנסות.
כך גם הaxdv של הונדה.
אני לא אומר שארכוש אותם אני כן יכול לומר אחרי כמעט 2000 קילומטר על המקסים שאני סך הכל מבסוט ממנו כאשר ברור שאותו לא ארכוש בתור כלי יחיד בשל נקודות התורפה שלו והן כביש טכני וחלש מדי.
מאידך מול הננסי הוא כן בר תחרות כאשר היתרון הענק שלו זה דווקה בכביש ישר ומהיר בו אפשר להתרווח ולשייט (כמובן לפי מקורות זרים ) סביב ה140 בנינוחות נהדרת והוא בהחלט יותר נוח מהננסי וגם מהטרייסר לבד וגם בזוג.
אגב הבוסית שלי ממש מרוצה ממנו.
נ.ב
הישיבה עליו מזכירה ישיבה על צ'ארלי רק שהגב לא כואב כי אפשר לשנות תנוחה.אז בקרוב תמונות בשירשור שניכסת לעצמך
קלנועית לאשקלוו
יצאתי לאסוף את lokimonsterson מאשקלון.
בשל הפקקים כמובן שבחרתי במקסים ולא ברכב ואת למרות צליעה ברגל ימין שהופיע לי בעקבות דלקת נוראית.
המקסים האמת התגלה עוד קודם כקלנועית מוצלחת וגם לצורך שאיבת נוזלים מהברך הגעתי רכוב עליו וחזרתי.
הנוחות התפעולית והגובה של הרצפה מאפשרים גם טיפוס קל למושב וגם חיפוש מנח לרגל שיחסוך את הסבל.
ללא קשר הדלקת הכריע אותי ו 3 שבועות בערך שכבתי בבית.
יצאתי לאשקלון סביב 15:20.
הכבישים עמוסים לאורך רוב הדרך והמקסים משתלב נהדר בתנועה ולא מרגיש חלש בשום שלב.
כמובן שבין כלי הרכב אנו מזגזגים בשיקול דעת וחלפו על פנינו לא מעט רוכבים פזיזים אבל למרות קלות התפעול של המקסים אנו משתדלים לשמור על עצמינו ומחקים למרחב סביר למעבר.
לא לקח הרבה זמן ונחתנו באשקלוו כאשר בלב צצה השאלה איך מקיסים יתמודד עם כ 200 קילו משולב של בשר אדם לא כולל מטלטלין של lokimonsterson.
הmonsterson מרים גבה ושואל מה זה אבא בקול מזלזל אתה חושב שזה יקח אותנו לירושלים.
כאמור או שהוא קורא מחשבות או שאני שידרתי את זה אבל בלב חשבתי שהוא שואל שאלה נכונה ועניתי וואלה זה עדיף אפילו על הננסי.
בתגובה monsterson ענה זה לא חוכמה מול הננסי.
ובכן סידרנו את החפצים של הנער מתחת למושב בזמן שהוא לבש את המעיל וחבש את הקסדה.
סטרטר והמנוע מפמפם בצליל הקטנועי שלו.
תדרוך קטן למונסטרסון ותזכורת על רגל ימין שלי על מנת שימנע מרכינה ימינה כשאנו בעמידה.
מונסטרסון על 90 הקילו שלו מתיישב ואני מכין את עצמי לחפש להתקדם לעבר הכידון.
וואלה חוץ מהמשקל של העולל שלי בכל השאר הוא לא מורגש.
אוויר בין הגב לנער האמת מגניב טורר זוגי אמיתי זאת בהנחה שהמנוע והמתלים ידעו לעבוד עם המאסה שמורכבת עליו בייחוד שגם לא חיזקתימאת הקפיץ האחורי.
זינוק מהוסס מצידי כדי לבחון את השינוי בההתנהגות נוכך המשקל הנוסף.
בתוך אשקלון גיליתי שהמתלים סך הכל מתמודדים יפה והכלי לא הגיע לסגירת המתלה בשום מצב.
בכביש ישר וללא עליות הזינוק החלטי והכח בהחלט מספק את העבודה.
זה לא טימקס אבל מספיק חזק.
חזרנו דרך כביש 3 עדיין ישנה תנועה וגם בשתיים אפשר להסתדר יפה.
באופן תיאורטי אין בעייה גם לשייט מעל 150 כמובן שאנו לא מסתכנים וזורמים בקצב קצת יותר מהיר מהתנועה שמסביבנו כשאנו יודעים שהמבחן האמיתי מתחיל בשער הגיא.
קיוותי לכביש פתוח בבואך לעיר הקודש אבל יום חמישי יש ליקום תוכניות אחרות ונאלצנו לרכב בקצב איטי יותר
תוספת המשקל אכן מורגשת אבל עדיין המקסים מושך בהחלטיות מספקת כל עוד זוכרים שמקסים זה קטנוע מגודל.
גם בעיקולים הכלי שומר בסדר על הכיוון וסך הכל עובד יפה.
אגב וזה כמעט שכחתי הבלמים מתמודדים יפה עם המשקל שנכפה עליהם וגם הבולמים חיים בסדר בכביש המהיר.
בעליות האצנו והאטנו לסירוגין והכל משתף פעולה נהדר.
בשום שלב לא הרגשתי שינוי בגלל התחממות של בלמים מתלים והכלי עבד ממש יפה כל הדרך לירושלים.
סיכמו של יום.
הקלנועית נהדרת בזוג.
למעט הgtr זה אחד הדו"גים הכי מרווחים שיצא לי לרכוב עליהם.
מה שמפריע לו להיות כלי תיור אמיתי זה המנוע שצריך קצת יותר כח ובכל זאת הוא יכול לאפשר טיולים בזוג בלי שהרוכב והמורכב ירגישו מושפלים כי בעוד שבאופנוע ( בייחוד עם monsterson המגודל ) ישנה יותר "אינטימיות" בין הרוכב למורכב וכמובן נכפית תנוחת גוף פחות או יותר קבועה במקסים אפשר לשנות תנוחה כאשר המורכב יש לו כיסא ענק המאפש שינוי מקום איבר הישיבה המכונה תחת ואילו המרכיב יש לו משחק עם מנח הרגליים והגוף וכמובן משענת הגב שיש לה תרומה לנוחות ( הייתי משפר את המיקום שלה לאחור כדי להגדיל את המושב ).
אגב צריכת הדלק עמדה על כ19 קילומטר לליטר כאשר המצערת פתוחה לרווחה.
סיכום
קלנועית טורינג (ללא יומרות ספורטיביות) בעל יכולת רב גונית עיר ובין עירוני.
אני בהחלט אצטער להיפרד מהמקסים.אחרי שהרגל תחזור לאיתנה וכאמור אני שוקל לבדוק את הטי עארס או דומיו להערכתי זה עשוי להכנס לרשימת הקניות שלי ושיקפצו לי האופנוענים האמיתיים לי חשוב הנוחות ולא העוואנטה וזה ככל הנראה יש בשפע על הגדלנועים.
לוקי
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4d77b0375c.jpg
הזדקנת
גם
אמר קשיש החבורה הירושלמית הידוע בכינויו קפטן ג'ק או שושנים קפטן חופשני ועוד שזקנה מביאה איתה תובנות על בסיס הנסיון.
לא נעים להגיד... אני גם מדי פעם חוטא במחשבות זימה על טילערס עם איזה קקהפרוביץ.
אפילו מדפדפף מדי פעם ביד2 רחמנא ליצילן.
זיי גזוענט
https://youtu.be/uhI0Mby0KHU
מוגש כשירות לשושנה
גשם ראשון והכנה נפשית לפרידה מהמקסים.
הרגל שלי כבר פחות כואבת ואני משלים עם זה שאני חוזר אל המוהיקני אדום העור AKA טרייסר 9 שחיכה לי בסבלנות עד שהרגל תחזור לתפקד.
לבנתיים הגיעו הארגזים מגן הגחון והכלוב והותקנו אצל אבי ממוסך מומנט וכמובן מצלמת דרך כפולת עדשות ועוד כמה שטיות.
את הבוקר התחלתי על כביש רטוב וחשש מאחר וזה גשם ראשון מכל המשתמע מכך.
זינוק מהוסס מגלה שהכביש לא ממש נורא אבל עדיין גמעתי את 7 הקילומטרים עד למשרד בקצב מדוד וקשר עין עם הסובב.
בפועל לא היו שום דרמות ובכל זאת סביב 06:30 בבוקר גם התנועה דלילה.
המחשובת בדרך רצות ובאחד הרמזורים מצאתי את עצמי טופח בחיבה על הפלסטיק של מקסים כאילו היה הילד שלי כשאני אמור בלב אתה עושה עבודה טובה.
האמת ככלי צנוע ונטול יומרות הוא מקבל ציון מצויין ולו בגלל העובדה שזה אנדרדוג חסר הפאסון של הטימקס ודומיו.
לתחבורה יומית הוא עדיף על הטרייסר ולמעשה על כל אופנוע אחר כאשר על פניו הוא יודע לבצע כל משימה שתדרוש ממנו למעט אולי רכיבה ספורטיבית.
הוא ישאיר אותך נקי ממים ואת הנעליים ללא נזקים של רגלית ההילוכים.
הוא יאפשר קניות או נשיאה של מעיל וקסדה למורכב.
הוא יקח את לוקימונסטרסון על 90 הקילו שלו בנוחות של גולדווינג ( אולי הפרזתי ) ובלי שנשלם מחיר כל שהוא בנוחות.
הוא ישתלב מצויין בבין עירוני וגם ידע להתמודד בסדר עם כביש 6.
מחיר רכישה שלו אפסי וכך גם התחזוקה בהשוואה לגדלנועים אחרים.
המקום היחיד שהוא נופל בו אלו הכבישים של שבת שמעלים לנו חיוך שם הוא מתקשה מאוד וזו בהחלט בעייה.
לגבי אמינות אין לי אפשרות לתת דיעה בכל זאת כלי עם 13,000 קילומטר מתוכם כ3000 אצלי.
אז לו הייתי רוטשילד או במצב כלכלי קצת יותר טוב ( ברוך השם לא חסר לי כלום ומברך על כל הצרות שיש לי ולא מחליף אותן עם אף אחד) הייתי מעמיד בנוסף לטרייסר (או כלי קצה מזן כזה או אחר) גם מקסים ליום יום.
אני קראתי "אוטו חרא" לא הייתי קונה אפילו לבת שלי
תודה על ההזדמנות בתכלס היית קונה בשקל מלא?
כן? איללא לא ?
ככלי תחבורה בהחלט ( בתחזוקה נאותה אני מניח שהוא יהיה אמין למדי ) הוא אפילו עדיף על הNC750.
ככלי FUN לא ממש.
בעיניי יש לו 2 מגרעות שהן החיים בכביש הטכני והספק נמוך שלי זה משהו שעשוי להפריע.
בכל מקרה קטנוע זו לא מילה גסה.
ככה זה כשמבלבלים תשוקה עם כורח....
בחור אחד, לא משנה מאיזה עדה, נכנס לגיגית עם מי גשמים, מיץ ענבים מפסח וחוברת פלייבוי ביד, מפליץ במים , נאנח ואומר לעצמו:
"אין על החיים הטובים אלכוהול ג'אקוזי ובחורות".....
"אבל אם יפול לי פילגש בחינם. אז מה רע?"
גברים שכמותכם מתחייבים באבו אבוכום באופנוע שאתם כותבכים עליו,
אבל במחשכים מרטיבים על הפילגש (אפשר לקפוץ איתו לרוץ איתו או .. בה) הא שושיני F650?
אני אומר תחזירו לי את האינובה גנבים. שודדים. גנבים גנבו לי את הלילה
אין פה עניין של פילגש.
ישנה פה מציאות ופשרות שעלינו לעשות.
פעם קשיש אמר לי תעשה טבלה של יתרונות חסרונות ולפי התוצאה תרכוש את האופנוע הבא שלך.
עשיתי זאת ורכשתי ננסי שהיה אופנוע מצויין.
למעשה הננסי זה סוג של קטנוע לא אוטומטי.
שתיהם מצויינים ודומים באופי השימוש שלהם לטעמי עם יתרון מסויים למקסים.
אבל לשבתות אף אחד מהם לא מספק את הערך המוסף שגורם לכל רוכב חיוך ולכן מתבקשת פשרה שתדע לתת לי שימושיות על בסיס יומי וגם הערך המוסף של הסופ"ש.
כאמור במצב אידיאלי היו לי לפחות 4 כלי רכב שונים בחנייה.
כפשרה ( לא רעה במיוחד) יש את הטרייסר שמשלב את הכל ברמה כזאת או אחרת.
\
אולי אפריקה dct
כמו ששושנה צריך להוציא מהסיסטם שלו את הgs1250, הרי שלוקי צריך להוציא את הטימקס.
אחרי שארכב על טימקס אוכל להביע דיעה .
מתחבר דרך הודעות חדשות וקטנוע...נו, פחות מעניין. כך פספסתי את השרשור הזה.
קטנוע חזק בעיר זה פאן. נקודה.
אתמול חזרתי אחרי שתיה מתלביב והבנתי שהרכיבה 2 קמ"ש מתחת לגבול הוובלינג פשוט מבאסת.
בהלוך 115 בחזור (בלי רוח) 132.
הייתי מעדיף טוסטוס חזק עם מיגון רוח למנהלתיות.
למרות יש רוכב דרומי חביב עם הונדה XDV רוכב בשטח מדברי די קשוח בקצב די מהיר.
לטענתו עדיף טוסטוס קרבי על אדוונצ'ר כי כשהכלי חזק הוא מאבד את הראש ועושה תאונות.
הרבה גוונים יש לפאן הזה.
אמרת את מילת הקסם
זה נוח.
היה לי XV950 כלי מגניב יפה אפילו מהנה לרכיבה בכביש טכני
אבל אחרי 40 דקות אתה מתחנן לפגוש תאילנדית שתעשה לך מסאג' לגב.
היה לי פעם כשהייתי צעיר TS50W הגיע לאילת וגם חזרה אני לא רואה את עצמי עושה את זה היום.
היה ליGTR1400 רכבתי רצוף (למעט תדלוק ללא קפה) לאילת וגם חזרה היה נוח מאוד אבל בעיר מאתגר.
יש לי מקסים 600 בהשאלה בכל מקום שאני נמצא הוא נוח וגם יעיל.
נוח זו לא מילה גסה ובעוד שאתה תצא עם שרירים תפוסים כאבי גב או זיקפה מהטרייסר שליפניך על הקטנוע יוצאים רעננים שולפים מהתא מתחת למושב שרפרף מתקפל מיני שולחן ערכת קפה מנגל חד פעמי 2 קילו בשר וקפה ויושבים עם השעיר בגב"ב באיזה ג'אבל קרוב לכביש
לוקי חביב אלבי, ממתי נוח הוא מדד יחיד ושימושיות מיד אחריו?
ראבק אופנוע צריך להדליק לך את הצ'אקרות, לרגש אותך במחשבה, לחלום עליו בלילה, ולא להפסיק לחכות לרכוב עליו בכל הזדמנות,
ללכת לפאב ולדבר עליו עם חברים ולהחזיק תמונות שלו בדף הבית.
בחייאת זום זום ולהקתו, מאקסים, Tערס?
משהו השתבש קשות.
חשובה לי גם הנוחות אחרת לא הייתי רוכש טרייסר אלא איזה RRRRR ולא הייתי מוריד קופה על ארגזים כי חשוב לי יכולת נשיאה (שאגב כולכם נהניתם ממנה קפה עוגות ושאר הפתעות ) וגם חשוב לי יכולת דינאמית ולכן יש טרייסר חשובה לי גם יכולת טובה של המנוע ולכן יש טרייסר.
חשוב גם נוחות למורכב/ת ולכן.....
אם יש או יהיה בעתיד גדלנוע שידע לתת שירות של טרייסר בכיף ארכוש אותו.
כאמור נרכב על טימקס ונספר איך היה.
רכבתי, סיבוב קצר.
מה אגיד? 43 כ"ס הם בסך הכל 43 כ"ס, וזה לא הרבה. התנהגות כביש - אחלה, ברמה של אופנוע ביניים מודרני. נוחות - אף פעם לא התחברתי לשרפרפים ממונעים, אבל במונחים קטנועיים ה-TMAX נוח. איכות הרכבה - ללא פשרות, זה נכון. תחושת פרמיום.
כל התענוג הזה עולה 80 אלף שקל - שזה מחיר של אופנוע עם פי 2.5 הספק, פי 1.5-2 מהלך מתלה, נוחות מעולה ויכולות דינמיות כנ"ל. כנראה שאני אדם רצינלי, וקשה לי להבין איך אפשר לקנות מוצר נחות בכל פרמטר, רק בשביל שלא תהיה לך ידית קלאץ' ותהייה לך פוזה של עבריין. ה-TMAX יקר בצורה מחרידה (הן לקניה והן בטיפולים) ובאמת שבאותו הסכום שהייתי רוכש MT-09 טרייסר, מוטו גוצי V85TT, סוזוקי ויסטרום 1000 או (במקום הגרסה המאובזרת שעולה ~100K) - דוקאטי מולטיסטראדה 950.
דווקא מקסים 600, שעולה בדיוק כמו ורסיס 300 - הוא קטנוע שעושה המון היגיון. מי שרוצה/צריך ורסיס קונה ורסיס, מי שרוצה/צריך מקסים קונה מקסים.
רשמתי שהמקסים ככלי תחבורה לוקח את כולם גם בהיבט של תועלת מול מחיר וגם כי הוא באמת עושה הרבה מעבר למה שמצופה ממנו.
בגדול ידית הקלאצ" לא מפריעה לי וגם לא תחסר לי.
אף אחד מהאופנועים שרכשתי ( אולי חוץ מהXV950 ) לא נרכשו בקטע של הצגה.
טרייסר 9 עולה כמו טילמקס שבניגוד לטרייסר תאי מטען כבר נמצאים אז למעשה הוא קצת פחות יקר.
לגבי המכלולים אני לא מכיר.
אני בהחלט חושב על זה כי מעל 90 אחוז מהזמן אני רוכב בעיר או לפריפריה ועם ציוד והשאר טיולים אז בהחלט ישנה הצדקה לקטנוע ונותרת שאלת טיולי הסופ"ש איזה קטנוע ידע לספק את הסחורה - המקסים יודע לקחת זוג עם הציוד אבל זה יהיה כמו סובארו DL1300 אוטומט.
אני פנאט של ידיות/דוושות קלאץ'.
אז כן, בבחירה בין מקסים 600 לורסיס 300 הייתי בוחר בורסיס עם ארגז גדול, כי:
- לורסיס יש קלאץ'. Nuff said.
- לורסיס יש הרבה יותר מהלך מתלה. הורסיס לא יראה את המקסים ממטר על אספלט משובש.
- לורסיס יש תנוחת רכיבה שבה הרגליים לוקחות חלק בבלימת הזעזועים, ואפשרות לעמוד על האופנוע בשיבושים קשים (פסי האטה וכיוצ"ב).
- בורסיס אפשר להחזיק את הטנק עם הברכיים, מה שמשפר את החיבור לאופנוע ובכך - את רמת הבטיחות.
- הורסיס יראה צריכת דלק טובה יותר ועלות אחזקה נמוכה משמעותית לאורך זמן.
לפי מחירון טיפולים של מטרו - כל 18K המקסים צריך לעבור טיפול בעלות של למעלה מ-3000 שקלים:
טיפול 1000 939.14₪
טיפול 6000 583.09₪
טיפול 12000 1127.01₪
טיפול 18000 3084.09₪
טיפול 24000 1257.47₪
טיפול 36000 3562.84
בעוד שהורסיס זול משמעותית (גם אם נוסיף פה סט שרשרת פעם ב-36 אלף, הוא עדיין נשאר זול יותר בפער ניכר):
טיפול 1000 881.4₪
טיפול 6000 292.5₪
טיפול 12000 1645.2₪
טיפול 24000 2557₪
טיפול 36000 1872.55₪
במקרה של הוורסיס אז נשארים כבר עם הטרייסר
חוץ מזה שהוורסיס על שלל נפחיו זו הסטייה של השושנים.
:smoke: