צחקתי... יש פה יותר מדי יהודים, כי יש ערמות של ערמות של הצעות. וחבר של חבר ששמע שההוא נתקע עם ABS או דרייבשאפט דפוק ובכלל יש למציעים יפני.
ולאלו שהחזיקו בימר אבל לא R/בוקסר נותנים ת'שנקלים שלהם.
אז ככה:
בימר ממש לא בהכרח יותר יקר לאחזקה ותחזוקה מיפני וארופאי בכלל.
הכל יחסי - כלי ה K של הבווארים על שלל גילגולם היסטורית (השוכב משנות ה 80' ה Flying Brick אח"כ ה 4 בשורה עם כ 55 מעלות קדימה וגם ה 6 בשורה) בהגדרה יותר יקרים לתחזוקה מהבוקסרים, לא משנה כמה רגוע תרכב. לא פעם קינאתי בבוקסר שעומד על הליפט אצל האלכסים או נדב שכל כך פשוט להגיע לראשי המנוע לבדוק מרווח שסטומים.
חלקים היום אפשרי להביא מחו"ל, וכמעט הכל. חשוב להשוות מחירים תמיד מול דלק מוטורס, לא הכל משמעותית יותר יקר בארץ. תתפלא/ו.
כמו כן מוסכים שמטפלים, כולל דלק מוטורס שהפתיעו אותי כמה פעמים, ומי שעבד שם ועכשיו יש לו גם מקום שמטפל ציין, שיש שעתון ולפעמים אפילו יותר זול אצלם במוסך החברה, פעם היו מעט והיום יש יותר מכמה אופציות וטוב שכך. לבוקסרים בכלל קל יחסית לטפל ואלכסים/נדב/get_Service או בירושלים שמעתי שיש את יואש מורשה BMW ואפילו אדריאן, אז אין עם זה בעיה.
בתכל'ס אני אישית לא יכול לתת את השנקל שלי (חוץ ממה שכתבתי למעלה, שזה לא פוגע בול בג'יאס 1200, אם כי מסביב) לכלי הלז, לא התחברתי לנדנודים של הבוקסר, ואכן כפי שציינו אומרים המומחים שהדור האחרון לפני המעבר לקירור נוזל (קירור אויר-שמן) הכי אמין. אומרים כן, לא אני. לאידע.
קיצר, תחפור ברשת, ותראה אם מסתדר לך לקפוץ לבריכת הפרסטיז' שעשו מה GS (עלי זה לא עבד, מעדיף לשים עוד כסף לתחזוקה ולהיות עם K מיוחד וחלק) שיש לו עקב כך שוק חם חם.
בהצלחה. (תמיד יש וורסיס או כל יפני אחר.. ד"א וואראדרו 1000 זה פגז של כלי אדוונצ'ר. אבל זה חונדה, לא GS)