מהקסדה יש פחות ויברציות כי הגוף שלך סופג את רובן. אני אישית סוחב את הקסדה איתי לכל מקום כך שאני לא אנתק את המצלמה ממנה.
הצג להדפסה
מהקסדה יש פחות ויברציות כי הגוף שלך סופג את רובן. אני אישית סוחב את הקסדה איתי לכל מקום כך שאני לא אנתק את המצלמה ממנה.
אם היה כן stealth2 וקאונטר רום 3 באותו מחיר.
איזה הייתם לוקחים?
הכל מגיע עם המצלמה.
סליחה??? מאיפה הבאת את השטות על הקסדות הישנות?
תסלח לי אבל האמונות שלך לא מענינות :o על הקסדה אין ויברציות כלל - הגוף משמש כאחלה מייצב. על האופנוע כל הויברציות מופיעות בצילום.
תרגיש חופשי...
+1 אני עם הקונטור ואני סה"כ מרוצה, רק הצילום בלילה מפריע לי (בקושי רואים משהו). צילום בלופ בהחלט יכול לעזור אבל כיונון המלמה לא משנה בהרבה, הייתה לי דריפט 720 לפני הקונטור ולא שיניתי לה את הזווית מעולם. תדביק פעם אחת כמו שצריך וזהו!
למה ככה? האמונות שלי הן מעניינות ולרוב לא מבוססות על שום דבר קונקרטי :p (...בצחוק כמובן)
טוב לשמוע שהגוף משכך את כל הוויברציות. במצב הזה האמת עדיף שהמצלמה תהיה מחוברת לקסדה ולא לגוף האופנוע.
אתה יודע במקרה כמה מצלמות דמויות גו-פרו משפיעות על זרימת האויר/הנוחות בנסיעה, לעומת מצלמות בתצורת צינור כמו הדריפט?
השאלה קצת היפותטית ולא נראה לי שתקבל תשובה חד משמעית.
אלה מצלמות שונות באיכות ובתצורה וכן גם במחיר.
יש יתרונות לכול אחת, תוכל לקרוא בשירשור.
השיקולים הם שלך, ההבדל במחיר הוא כ300₪ שח.
אם תחליט על הקונטור, יש ניסיון כרגע לארץ קבוצת רכישה (תפנה לפורום ציוד תראה שם).
אם תחליט על הדריפט, יש פה בחור שהזמין תוכל לפנות אליו לפרטים יותר מדויקים לגבי הזמנה.
קראתי חחח סיבך אותי יותר! חחח
www.cnet.com/products/drift-stealth-2/
www.cnet.com/products/contour-roam3/
כמובן שיש עוד ביקורות, אנגלית בעיקר, אבל היתרון פה שזה אותו אתר ואפילו אותו כתב אז תקרא, תשווה ותחליט.
אני כבר הזמנתי את הדריפט אבל במחיר 350 ש"ח הייתי הולך על הקונטור.
תודה על העזרה חברים.. קניתי את הקונטר רום 3 ב 350 :)
תתחדש ותהנה.