אבל זה בדיוק מה שהמשטרה עושה.
בשביל זה יש מוקדים שאמורים לעשות את העבודה האמיתית.
הצג להדפסה
אבל זה בדיוק מה שהמשטרה עושה.
בשביל זה יש מוקדים שאמורים לעשות את העבודה האמיתית.
מצטער לשמוע... מקווה כמו כולם שהאופנוע יחזור אליך במהרה!
סליחה שאני קצת סוטה מהנושא אבל מה כן אפשר לעשות?
לפי מה שאני מבין - האופנוע שלו היה קשור עם שרשרת 12מ"מ (שזאת אחת השרשראות הגדולות בשוק) עם מנעול דיסק, עם אזעקה ומערכת איתורן ובכל זאת לא עזר כלום
למשהו יש פתרון? כאילו אני אישית "רק" קושר את האופנוע עם שרשרת לעמוד ליד הבית.. עכשיו אני מרגיש שהאופנוע שלי כל רגע יכול להגנב :/
גיל מתעסק באיתור והוא גם מחזיר בעד סכום סמלי (שכר טרחה).
תצטרף לקבוצה אתה כבר תבין.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ביטוח מקיף זה הפתרון הכי טוב.
אחרי זה משהו כמו זעקה אחרונה שמתחייב להחזיר כסף אם הם לא מחזירים את הכלי.
בסוף בסוף יש את כל ההגנות:
לנעול כידון
2 מנעולי דיסק
שרשרת באוויר (לא על הרצפה כדי שיהיה קשה יותר לחתוך)
כיסוי לאופנוע
שער ברזל נעול שאי אפשר לראות דרכו
אזעקת ביפר שמצפצפת לך מיד כשנוגעים באופנוע (לא סמס שלוקח דקה להגיע)
אזעקה רועשת כדי להפחיד את הגנבים ולהתריע
לקנות אופנוע שאין לו הרבה ביקוש והוא פחות גניב
לקנות אופנוע שהופך לחסר ערך אם הוא נגנב (אמובילייזר על ה ECU)
לחנות ליד אופנוע יותר טוב אבל פחות ממוגן
כל אלה ביחד לא מספיקים אם אין אף אחד שיבוא להפריע לגנבים.
גם אם בא מישהו להפריע, הוא צריך להיות יותר חמוש מהגנבים...
יש פה ראיון עם גנב אופנועים מקצועי בשביל קצת מידע פנימי:
https://www.reddit.com/r/motorcycles..._operator_ama/
באופן כללי אף חברה לא מפצה אותך על נזק חוץ מביטוח מקיף מלא שכולל בתוכו גם נזקים, ואם זה מה שבעל האופנוע רוצה טוב אם יעשה מקיף ויסגור סיפור. מי שיותר חשוב לו מהפיצוי לקבל את הכלי חזרה, אין לו מה לחפש עם מקיף וכאן ההמלצה רלוונטית.
נכון שיש לי אינטרס בעניין אבל אותי הוא שירת במשך כ-15 שנים, למי שיש אפשרות להציבו,זהו אחד הפתרונות היותר טובים כנגד גניבה: http://fullgaz.co.il/forums/showthre...פני-גניבה-ונזק
פות"ש האם עדין יש מערכת שנותנת מיקום של האופנוע? יש לך מיקום אחרון? אם כן תתחיל להזיז עניינים תתקשר לחטיבה שאחראית על האזור ותבקש שישלחו שוטרים פלסטינים למיקום האחרון והם יוכלו להחזיר לך את הכלי, במידה ויש לך עדין מיקום של האופנוע כרגע, שלח לי את המספר שלך ואנסה לראות אולי מנהל המוקד יוכל לעזור בעניין.
שאז-
ממש לא עובדה שאמרו לבחור....
יותר נכון - בחור אחד אמר לי שמישהו אחר לו אמר לו שמישהו אחר לגמרי לא פעל בכלל.
זו שמועה, וגם זה בקושי.
אגב,
ייתכן וזה נכון - ולא נעשה דבר. אתה לא יכול לדעת.
יש מלא תקנים פנוים במשטרה- תתגייס ותשפיע!
אם המשטרה רוצה, היא יכולה:
היתכן שהיא תתאמץ לכל אזרח?!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4899821,00.html
מציע להמתין לתגובת החברה, או מי מטעמה, בתקווה ויגיבו.
איזה דיכאון, הגנב לא מוכן לקבל כופר כדי להחזיר את האופנוע.....
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
אתה רציני?
יש לך קשר אל הגנב?
צור קשר עם יחידת אתגר במשטרה.
בהצלחה.
וחוצמזה, אם עוד לא דיווחת על הגנבה והודעת לחב' הביטוח - זה הזמן לעשות את שניהם.
לבטל את החובה, שיחזירו לו כסף.
בדיוק ככה.
לבטל את החובה (וצד ג' אם יש) ולקבל החזר כספי על החלק היחסי שלא נוצל.
ולדווח במשטרה זה גם בשביל שיחפשו (וכן, לפעמים מוצאים :) קרה לי אישית פעם)
זה גם נגד הפללה במי יודע מה שהב@י ז%^& עשו או יעשו עם המוטוציקל שגנבו, תפי על ה$%#^ שלהם.
מחירון עד כמה שידוע לי.
אם יש נזק מעל 50% מהשווי הם מתחייבים לקנות ממך את הכלי ב- 90% מהמחירון.
אני לא מכיר שום כלי שניזוק במרדף שלהם ויש לי הרגשה שזה בודדים בלבד אם בכלל.
הם מאטים את האופנוע ומכבים אותו מרחוק או באים ולוקחים אותו בלילה מאיפה שהוא נמצא. לא נראה לי שיש איזהשהוא מרדף בפועל. אולי מעקב ואז מתקרבים ומחכים שהוא יברח :)
בלי לסטות מדי מהנושא, אחוזי ההצלחה הגבוהים של החבר'ה האלו הם בגלל זמן תגובה מהיר מאוד ביחס למקרה. רוב הכלים נתפסים תוך פחות משעה במקרים הארוכים יותר, יש מקרים קצרים הרבה יותר (קטנוע דיאלים שנתפס באיילון 5 דקות מרגע שהונע). שיטת העבודה השקטה יחד עם התגובה המהירה שלהם ושת"פ מאוד מוצלח שיש להם עם המשטרה, הם מה שמאפשר להם לשמור על הכלים עם מינימום נזק כיוון שלגנב אין מושג שהוא במעקב, ולרוב יחכו לו בנקודה מאוחרת יותר בנתיב הנסיעה שלו סיירים וניידות וכשיגיע אליהם יכבו לו את הכלי מרחוק ברגע שמגיע פיזית קרוב אליהם. התוצאה היא ברוב המקרים שגם הגנב נתפס בגלל שיטת הפעולה הזו והכלים כמעט ללא שריטה פרט לנזק שהגנב עשה בזמן הגניבה.
החסרון היחיד במקרים שמעורבת בהם משטרה הוא שברגע שמשטרה מעורבת היא לוקחת את הכלי ליום יומיים לזיהוי פלילי - וזה אומר גרריסט קבלן שלא אכפת לו לשרוט לך את כל האופנוע וחלקים שעלולים להיעלם מהאופנוע עד שתקבל אותו (קרה).
כמו שאני תמיד כותב בנושא, אני לא חושב שיש נכון להיום שירות ברמה שלהם בכל מה שקשור לביטחון של האופנוע.
זה לא נכון, חברים הזעקה האחרונה זו רק אשליה, לא מחזירים לך גרוש,
אני רציתי להתחבר למערכת שלהם במקום ביטוח מקיף, כאשר היה לי הויסטרום, אחרי שדיברתי איתם בטלפון
התברר שאין לא דובים ולא יער, זה בסה"כ מערכת לאיתור האופנוע במידה ונגנב וזהו!!!, הם מתחייבים ולעשות את המקסימום כדי להביא לך את האופנוע בחזרה תוך חודש ימים, אך פיצוי כספי לא תקבל לעולם.
חייב לציין שדיברתי איתם פעמיים עם 2 נציגים שונים, וקיבלתי את אותה התשובה.
אם אתה לא יודע אל תגיד סתם שטויות. יש כמה תוכניות אצלם בתעריפים שונים. בדומה לחברות ביטוח, חלק מהאופנועים הם לא מוכנים לבטח במסלול הזה משיקולים שלהם.
בתור מישהו שמנוי שלהם כבר הרבה שנים אני מוכן להראות לך את החוזה שלי איתם, מתחייבים ל-90% מהמחירון.
זה שלך ספציפית לא היו מוכנים לעשות את המסלול הזה לא אומר שהוא לא קיים.
בטח גם עוד משתנים במשוואה, אזור מגורים, גיל, מצב כלכלי, דירת קרקע או בניין וכו'..
אתה חושב שאכפת לי חוזה?
חברה דו פרצופית אם כך, פעמיים התקשרתי ופעמיים קיבלתי את אותה התשובה, ואני לא חושב שויסטרום נחשב כאופנוע שטח.
בכל מקרה איתי הם הצליחו להפסיד לקוח.
נ.ב לא שאלו אותי אפילו איפה אני גר או מה הגיל שלי, או ניסיון, רק ידעו באיזה אופנוע מדובר, מאוד חבל שלא הקלטתי את השיחה, אך בטוח אעשה זאת בעתיד במידה ותהיה לי עוד שיחת בדיקה איתם.
בוא שניה נעשה סדר כי נראה לי שאתה קצת מתבלבל. מדובר בחברה פרטית (נקודה), שאם לא רוצה לבטח/ לתת חבילה כזו או אחרת של שירות לכלי כזה או אחר - זו זכותה המלאה ולא משנה מה הסיבות שלה או של הבעלים שלה.
זה שהם לא מוכנים לבטח את הכלי שלך (ולא משנה בכלל מה הסיבה) זו זכותם המלאה וזה לא נותן לך שום לגיטמציה לקרוא להם חברה דו-פרצופית, ללכלך ולכתוב שטויות כל פעם שהשם שלהם עולה רק כי את הכלי שלך הם לא מוכנים לבטח. יש כלים שהם לא מוכנים לבטח, יהיו סיבותיהם אשר יהיו, וכמו שיש מקרים שמשתלם לקנות מנוי אצלהם, יש מקרים שלא משתלם. הכל תלוי במה הם מוכנים להציע לכלי שלך, מה המחיר ומה התמורה לעומת ביטוח מקיף. נראה לי שאתה לוקח אישית משהו שממש לא קשור ספציפית אליך, לצורך העניין הכלי הנוכחי שלי מבוטח אצלהם והכלי הבא שאני מתעתד לקנות וביררתי מולם אופציות לגביו לא יהיה מבוטח אצלהם כי הם לא מוכנים לספק את החבילה המקיפה לכלי כזה אלא רק חלקית וזה בסדר, זה עסק פרטי עם הבחירות שלו ולכלי הזה יהיה מקיף ולא הזעקה אחרונה, אין שום סיבה להתעצבן.
hemiantתודה רבה לך על השיתוף .
כולנו יודעים על כמה קל לרכוש/להתקין מערכת איתור/ביטוח , אבל נדיר לקבל מידע על מה קורה בפועל בזמן אמת מבחינת שירות בעת גניבה .
המקרה המצער שלך מוסיף מידע לכולנו על מה שקורה בפועל מבחינת שירות של סקיילוק , ונשמח אם תוכל להמשיך לעדכן אותנו .
יש עדכון על ההתנהלות מול סקיילוק או שהם פשוט מתנערים?
אם כבר בחברות איתור והשבה עסקינן, הרשו לי להדחף.
לי יש איתוראן באקס מקס והוא אכן מתריע לי על נגיעות בכלי, כמו כן יש אפליקציה עם היסטוריה מלאה 24 שעות אחורה עד רמת הקמש״ים באיילון.
האם למישהו יש ניסיון עם איתוראן ״בזמן אמת״?
אני זוכר שהיה ערוץ יו טיוב של בחור שעובד באיתוראן ומחזיר/מסכל גניבות של רכבים.
היו שם מרדפים די מרשימים.
מניח שלפחות אדם אחד עובד שם (אם הוא עדיין עובד).