500 יהיה עדיף בתוחלת חיים הרבה יותר.
במיוחד לרוכב שקול ורגוע.
הצג להדפסה
500 יהיה עדיף בתוחלת חיים הרבה יותר.
במיוחד לרוכב שקול ורגוע.
כמוך בדיוק חזרתי לאופנועים אחרי גיל 40 עם רישיון מוגבל וניסיון מועט ברכיבה בצעירותי. היום רוכב כבר כמעט שנה על קטמ דיוק 390 שעושה עבודה מצוינת (רוכב 70 קמ כל יום).
עשיתי לאחרונה נסיעת מבחן על הונדה 500x ולא התחברתי. אולי בגלל שהתרגלתי לתגובות המהירות של הדיוק ולשלדה והמתלים המצוינים.
ממליץ לך לתאם נסיעות מבחן על כל הכלים שיכולים להיות רלוונטיים, עדיף באותו יום אם אפשר, ולרכוב בדרך שהכי קרובה במאפייניה לנסיעה היומיומית שלך. רק כשרוכבים עליהם מבינים איזה מהם נכון עבורך.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
ככה אומרים המומחים, אני מניח שזה נכון. אבל אלי ה-500X לא דיבר. משהו בפשטות של המתלים ובמנוע האנמי לא עשה לי את זה. אולי בגלל שהתרגלתי לתגובות החדות של הדיוק390 ולמתלים האיכותיים. מה שחשוב שתיקח מדברי זה את הצורך בנסיעת מבחן בכבישים שיהיו הכי דומים לאלו שבהם תיסע בשגרה. אתה מהר מאוד תדע מה נכון לך.
מה תכלס ההבדל בין ה500X ל 500F (של הונדה) לא הצלחתי להבין
מבחינת מנוע זה אותו האופנוע בדיוק. ה-X כבד ב-5 ק"ג, עם מושב מעט יותר גבוהה וטיפה יותר רחב. קוסמטית - ה-F נייקד וה-X "אדוונצ'ר" (למרות שצריך לעבוד עליו ולא מעט לפני שמישהו ירגיש בנוח איתו בשטח כלשהו) .
ל-X יש גם מיגון רוח שאני לא יודע עד כמה משפיע עליו לעומת ה-F במהירות גבוהה, אבל בעקרון ההבדל הוא קוסמטי.
לא ממליץ לך לקנות אופנוע 300 סמק, מניסיון אני יכול להגיד לך שהCb500x מאד סלחן כלפי הרוכב המתחיל וכן גם הנמוכים כמוני מסתדרים. כלי מוצלח מאד בחבילה הכוללת שלו.
אני אנצל את הזדמנות להזמין את בעלי הxים ורוכבים מכל הסוגים שאוהבים לטייל והרבה, במיוחד אלו שבתחילת דרכם האופנוענית - להצטרף למועדון X, מועדון שהוא משפחה!
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.facebook.com/groups/1733758313514106/
Sent from my iPhone using Tapatalk
מוסיף ומחזק..... בעל cbr300, כבר שנתיים וחצי אצלי ועכשיו מתכוון לשדרג. ה 500 הוא סלחן ומספק הרבה יותר מה 300,בדיעבד הייתי מתחיל מה 500
אני כרגע שבוע עם 500x(אופנוע ראשון שלי) ואני מבסוט מאוד מהכלי, מאוד נוח ולמרות שאני מגיע לרצפה רק עם קצות האצעות זה לא מפריע, אני 1.70.
^^^
כנ"ל כאן.
אני עם Cb500x כבר שבועיים, אופנוע ראשון, אחרי שנים על קטנועים. אני 170 ס"מ ומגיע עם שתי הרגליים לרצפה על קצות האצבעות או עם רגל אחת כמעט על כולה. עשיתי בו כבר כמה רכיבות בין עירוניות ארוכות (70-100 ק"מ) ועוד רכיבות מנהלתיות על בסיס יומי והוא פשוט תענוג! סלחן מאוד, נותן אופציה ל''נשיכה'' כשצריך (לא באמת נשיכה...). מומלץ בחום!
בהמשך לפוסט המקורי, יצא לי לפני מספר ימים לראות ורסיס 300... לא רכבתי על הכלי ואין לי ניסיון עימו, אבל המראה לא משכנע וככלל האופנוע נראה באדג׳טי ברמות עם קריצה לווראדרו 125.