שושני אתה חי על הקצה. תכף תעבור לשני צלינדרים (שוכבים כמו פנסיונרים בשעה שתיים) וכמות הבדיחות שתרוץ כאן...
הצג להדפסה
העולם נבנה בזוגות עגול נקי, נוח העלה לתיבה זוגות זוגות.
כנגד ארבה בנים דיברה התורה.
ארבעת האימהות.
ארבע קרנות למזבח.
ארבע קצוות תבל.
ארבע רוחות השמיים.
לשולחן ארבע רגליים.
והעולם עומד על שלושה דברים ותראה איך הוא היום...
טרייסרים לחרמון
סופ"ש התקרב ואיתו הדילמה לאן?
אופציה אחת אילת.
למה אילת התירוץ היה סללוארי חדש
האופצעה השנייה הקצה השני של הארץ דהיינו חרמון.
אחרי משא ומתן קטן השותף שלי לששת הצילינדרים התחלבט בין סיבוב מקומי ולבסוף הוחלט לקחת את העוללים שלנו לחרמון.
הקשיש עם הוורסיס העדיף דאצ'יה וכל מני תרוצים של למה לא לרכב וכנראה שכדי שהוא שוב יתרגש צריך להחליף לא אופנוע שיהיה לו שוב ריגוש ויכולת להכתיר את המלך הבא שלו.
זיוודתי מבעוד מועד את הטרייסר בזוג ארגזים נוסף בהם מים, ערכת קפה, ערכת תיקון פנצ'רים קומפרסור, מסכות, עוגיות, פירות בתוך ציידנית וקרחוניות של שוק העיר חלב, מוקה ואולי עוד רמה דברים שהצלחתי לדחוס (חסר לי התא הקדמי של ננסי).
נפגשנו באיחור אופנתי של הנער בצומת הגבעה הצרפתית ועדכנו את וויז מעלה גלבוע ולאחריו חרמון.
כמובן שהנער התפלפל משפטית בהגדרות האיחור ומאחר והוא החכם שבחבורה אז לא התווכחתי יותר מדי
יצאנו לעבר מעלה גלבוע בקצב זריז כאשר בדרך החלו קיטורים מהשותף שלי על כאב ראש והדבר הראשון שחלף לי במח הקודח זה קורונה.
שלפנו ערכת קפה והכנו תה קפה והרבצנט שלל מתוקים.
הצצה מהירה על הקסדה של הזאטוט וראיתי שפתחי האיוורור פתוחים ולדעתי זו יכולה להיות סיבה לכאב הראש ( אולי גם לחץ של הקסדה).
וינקר ימין החליט לנשור בדרך וחובר חזרה למקומו.
עסק מאפן לגמרי הוינקרים האלו!!
סגרנו התלבשנו ויצאנו לעבר תחנת הדלק הקרובה.
זו הפעם הראשונה מזה שנים שנורית הדלק נדלקת ומספרי המוות מתחיל לתקתק עד שהמנוע נכבה.
חיש קל תדלקנו והמשכנו לחנייה הבאה במעלה גלבוע.
הנופים והכבישים שם בהחלט מעוררים חיוך.
משם לעבר החרמון.
הקצב מהיר והטרייסר על תוספת המשקל מתנהג למופת.
הטיפוס לעבר החרמון קליל אבל הקור בהחלט מזכיר לך שגריפים מחוממים היו יכולים לתת פינוק נוסף.
מאחור העולל החל שוב לקטר והתאוריה שההר אדם שמרכיב אותו סופג את הקור ככל הנראה לא עמדה במבחן המציאות.
עוצרים במג'דל שאמס ורוכשים דובונית לילדים גרביים טרמיות וגופיה לילדים ולנער הפלא
ובכן אלמנט הקור עבר אצלם בעוד לוקי הקמצן העדיף לסבול.
האמת לא נורא אני חי טוב עם קור לפחות נכון לאותה שעה
את הפקקים לחרמון עקפנו בזריזות אופנועית וחיש קל הילדים הלכו להשתובב בשלג
הרעב עצר את הבילוי ויצאנו חזרה לא לפני 'נכין כוס תה לילד קפה לנער.
בזמן השתייה הנעתי את המנוע ודחפתי שם את הכפפות מה שנתן לי כפפות נעימות וחמימות.
יצאנו והילדון עייף והסיבוב לחורפיש ידחה והחלטנו לעצור במקום הראשון שגילינו העונה לשם ואסט בורגר שנמצא בין כלום לשומקום
כנראה שהדברים שם עובדים בקצב שלהם ואני בספק אם במרכז הם היו שורדים.
שירות איטי ולטעמי קבאב לא מוצלח מתובל בקמון (לפחות נראה לי) 'שהוא תבלין דומיננטי ומיותר בקבאב.
הבנתי שהחזרה תהיה אתגר לדובב את הילדון ולהשאר איתו בתקשורת שלא ירדם
הקור כבר החל להציק לי ואני חייב להודות שהייתי צריך לא לקמץ ולרכוש לי עוד שכבה או טרייסר gt.
העצירה הבאה צומת צמח שם תדלקתי את העולל ברדבול כן ברור לי שזה לא בריא אבל השיג את המטרה זלשמו הוא נרכש והעולל נכון לשעה זאת עירני ושמח.
הקטע שבין צמח לג'יפתליק היה לי קשה.
חושך תנועה נגדית וכביש לא ידידותי בשילוב שימת לב יתרה לילדון מאחור היו אתגר לא קטן .
אז שרנו וצהלנו כדי לחבר בין הדיבוריות ( לא ברור לי ןמה השליטה בדיבורית אצלו ולא אצלי )והאמת זסך הכל היה נחמד.
בג'יפתליק שתינו תה וקצת נישנושים ומשם כבר הכל נהיה קל יותר.
הטרייסר הצטיין והקצב ברובו היה זריז.
כביש אחד כבר כולנו הרגשנו בבית והטרייסר שעט קדימה תוך שהוא מאפשר עקיפות זריזות והכל צפוי ומהנה.
בסך הכל הטרייסר מתגלה ככלי רב גוני שגם מאפשר רכיבה בזוג ( טוב הילדון קל משקל וממדים) לאורך יום שלם תוך נשיאת ציוד.
הוא מתמודד עם הכל יפה תוך שהוא מעלה חיוך
המנוע חזק ותאב סל"ד.
הנוחות מעולה וההתנהגות גם
העסק עובד יםה גם בכביש רטוב ומפותל וגם ביבש.
התאורה חזקה וטובה ובגדול מדובר בכלי שכפי שציינתי קודם מבצע מצויין מהנה ורב שימושי.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ac5d3321fc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8a9b0bc3b4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5c42d3e4cf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e3ef89028e.jpg
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
הילולת הארגזים. נתת יפה בעצירות.
הכל מתחיל להוריק וזה הזמן.
חמישי
סביב 05:00 בבוקר
אני יוצא להוריד את הכיסויים מהטרייסר.
אד קליל יוצא מהפה והאוויר הקריר של ירושלים מבשר שאנו בדצמבר.
הסטרטר מבהיר לי שטוב שרכשתי מטען מצברים ( למעשה יש לי שתיים)
.
הכלי אחרי כמה ימים של מנוחה מתקשה להניע וככל הנראה בגלל המצלמות והאיתורן (הניע במכה ראשונה אבל מורגשת עיפות).
נותן לו קצת להתחמם בזמן שאני לובש את הכפפות חובש קסדה וכו'.
המנוע מגרגר לו בצליל מגניב ושילוב לראשון מבשר שהכיף מתחיל.
אני בוחר בדרך הארוכה לעבודה דרך מבשרת צובה ועולה חזרה מעמק האלה.
הכלי משתף פעולה פרפקט הטיות מהנות וקצב זריז כאשר הראש נקי ממחשבות ואני מרוכז בדבר אחד וזה הרכיבה.
רכיבת הסולו שמזמן לא עשיתי בשילוב אוויר קר ואופנוע מזמין מעלים חיוך.
הקוויקשיפטר דוחף אותך להאיץ חזק והכל פשוט מכוון לכיף אמיתי.
למרות שאמרתי שאצא לסיבוב מנהלתי בקצב רגוע מצאתי את עצמי מתגרזן בדמיון בין הסיבובים בקצב חביב לגמרי.
שלפתי את ערכת הקפה באזור זנוח והיבטתי בהנאה על הטרייסר תוך שהמחשבות רצות להן.
המסקנות שזה הכלי הנכון למרות הווינקרים שנושרים להם.
יש לו מקדם הנאה עצום שמשלב איתו פרקטיות נהדרת ונוחות טובה וכשחושבים על כלי שהוא רב משימתי זה הכלי הזה.
רשם דרזנר שהוא מזכיר את הבאנדיט ואני מבין את מה שהוא רשם.
למעשה הוא עולה על הבאנדיט בתחום הספורטיבי - הכלי מרגיש הרבה יותר קליל אולי בזכות מבנה האדוונצ'ר או הגיל או המתלים.
אספתי את הציוד חזרה לארגז והנעתי - הסטרטר חזק והמצבר נטען.
בדיקה קלה לווינקרים שרודפים אותי והם בחרו להישאר במקום.
צאתי לכיוון עמק האלה.
הכביש ריק וניתן לרכב בהנאה וחיש קל מצאתי את עצמי מתעורר במשרד מחלום רטוב.
שעתיים אחרי שואלת אותי אלמונית שרק א' יודע את שמה אם קיבלתי אתמול בערב ( טוב לא במילים האלו) כי אני נראה מרוצה וזורח.
עניתי שאכן על הבוקר השכבתי ואין כמו להתחיל את היום על הצד בנתיב המהיר.
שיהיה חמישי שמח לכולנו
LOKI
אני באמת לא מבין למה אתה מתעקש לא לשים איזה שתי נקודות קטנות של סופר7 במיקום פנימי שלא יראו, ולסגור עניין עם הוינקרים. תעשה אותן מספיק קטנות כדי שכשתרצה לפרק תוכל לתלוש אותן.
אם אתה חושש מסופר7, אתה יכול לעשות נסיון ראשוני עם דבק חם. שם אני פחות יכול להמליץ כי יש הרבה סוגים, חלקם מדביקים יותר וחלקם בכלל לא.
תודה
אם הפתרון לא יבוא ממטרו אנסה את זה.
לבנתיים מקפיד לבדוק ביציאה ובחזרה מנסיעה שהעסק במקום.
בגדול הפחד שלי מהדבק שאם בכל זאת הוינקר יצא כתוצאה מלחיצה עליו ( יכנס פנימה) הדבק ימנע את החזרת הגומי למקום.
אני אקח את זה כפתרון הסופי.
בכל זאת, שרשור די ארוך. גודווין היה חייב להגיע.
איך יודעים שאתה מתקרב לגיל הקפטן המהולל המוכתר של הכפר.
מנהל אגף מקרמה סריגה וצילום.
התשובה כשאתה יוצא ב05:40 להוריד את הכיסוי של האופנוע לנתק את המטען ושנייה לפני ה500 הסקסית קורצת לך בפנסיה החמודים ולוחשת על האוזן אני חמה ורטובה
חצי מבט על הג'אנט שלהטרייסר המנומנם מזכיר לך שיש כ0 מעלות בחוץ מספיק כדי לכווץ את הבובו של יונתן בוביט ולרסק את הוובוס של גדול הפילים באפריקה.
הטרייסר נשאר מחובר למטען כדי למנוע את התרוקנות המצבר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...445d5b637b.jpg
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
אני רק שאלה, חושב על הטרייסר 9 GT, יש סיבה (חוץ מכסף) שבחרת בדגם "הפשוט" ולא ב GT?
0554 הילד שולח תמונה של ספידומטר לרגע אני לא מבין איך לנכה נוספו 132 אלף ק"מ ואז זה מכה בי פיפי...
לא הזרם, השם שניתן לפיאט ... לא מצליח להבין איך אופנוען שממתין לתעודה, מעדיף ביום כזה לעמוד בפקק לחפש חנייה
ולא לרכוב... סבבה אז האופנוע לא עובד עגול, מתאמץ להוכיח, נראה טוב כמו דוגמנית במיני ביום קר...
שויין יחזור לדרגת מועמד.
עולה על ציוד החורף ויוצא לסיבוב.