הבעייה בדבק שאם הוינקר בכל זאת יוצא לדעתי לא ניתן יהיה להחזיר אותו למקומו.
אני מניח שמתי שהוא יהיה איזה מוצר אפטרמרקט.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
הצג להדפסה
הבעייה בדבק שאם הוינקר בכל זאת יוצא לדעתי לא ניתן יהיה להחזיר אותו למקומו.
אני מניח שמתי שהוא יהיה איזה מוצר אפטרמרקט.
בכל מקרה מטרו הביאה גומי חדש.
בטיפול הקרוב יוחלף.
הטרייסר עומד כבר על 8000 קילומטר.
הקוויקשיפטר הופך את כל העסק למהיר והתחושה כאילו שיש לטרייסר sport mode.
אני חושב שצריך לתת לקווי- שיפטר איזה כיוונון קל כי אני מרגיש שיש איזה חוסר תיאום בין הרגלית לחישן שמביאה למצב שההילוך נתקע.
אני חייב לציין לטובה את מוסך מומנט שאצלם אני מטפל כשאני באמת יודע שהכלי בידיים הטובות של אבי ( יש צוות טוב אבל אבי מבחינתי זה המאסטר).
השבוע יצאתי ברמזור שפונה שמאלה מבגין לכיוון הסינמה סיטי כשהכביש עם עבר ובוץ והבקרות התערבו.
זה לא הפריע לטרייסר לקשקש קצת בזנב אבל כן הזכיר לי נשכחות מעולמו של הgtr והבאנדיט שהיו יודעים לשרוף גומי.
נו פלאי האלקטרוניקה לפחות הצמיג נשמר.
שההילוך "נתקע״ זה אומר שמשהוא לא במצב מתאים להעברה ללא קלאץ, לדוגמא בדגם הקודם אי אפשר להשתמש בקוויק שיפטר מתחת ל4000 סל״ד ההילוך לא יעבור אם תנסה להעביר.
למיטב ידיעתי בחדש אין את ההגבלה של ה4000 סל״ד אבל בכל מקרה לא מומלץ להשתמש בקוויק שיפטר במהיריות נמוכות זה לא מיועד לזה
הייתי בסל"ד מתאים.
זה קרה יותר מפעם אחת והחיישן מתחיל את הפעולה של העלאת הסל"ד במקרה של הורדת הילוך (האופנוע נזרק קדימה) ולהפך
לתחושתי זה פשוט כיוון של העסק.
להשוואה אצלי הקוויקשיפטר (MT09 2021) שהגיע מהמפעל עובד ממש חלק בהעלאת הילוך כבר מהסל"ד המינימלי האפשרי או קצת מעליו.
לעומת זאת בהורדת הילוך זה עובד הרבה יותר חלק בסלדים גבוהים. אין טעם כל כך בלהשתמש בפליפר בסל"ד נמוך, זה אכן גורם קצת לזריקה קדימה של האופנוע.
ירושמים
אתר מזג אוויר שבדרך כלל קולע בול.
הפעם פיספס ומצאתי את עצמי חוזר בתנאי גשם מלא.
האמת שבשנים האחרונות אני נמנע מלרכב בגשם ובייחוד בתנועה צפופה.
את הניהול מנוע והבקרות לא שיניתי והם נשארו כמו שהם
האמת שלא הרגשתי בשום מצב אי נוחות והבקרות לא התערבו או לפחות לא ששמתי לב
הצמיגים אוחזים יפה גם במצב רטוב וסך הכל היה נחמד.
הדבר היחיד שהעיב זה העידר מכנס סערה ראוי וערדליים כל שפלג גוף תחתון יצא ספוג ועם בוץ מהעבודות הלא נגמרות של הדרכים בירושלים.
שבת שטיפה!!!
קללות בעיראקית
תחשבו על כל קללה שאתם מכירים תוסיפו גם ברומנית ורוסית
בעצם אין קללה שלא הוצאתי מהפה ואשמח לחדשות
לגלות ב 05:10 בבוקר שהווינקר שוב נשר ולריב איתו שיחזור למקום בקור של 3 מעלות כשבראש מסתובב לך 2 פוסטים שראיתה לאחרונה על תושבות וינקר של טרייסרים אחרים שנשברו ככל הנראה בנסיון של אנשים להרכיב חזרה את הוינקר והעלות של החלפה מצריכה גב קלקלי (לא טעות).
אוף
אפרופו גומיות שנושרות - הגומי של הארגז נושר כמעט על בסיס יומי. הגאונים שתככנו את הארגז התקינו את הגומי על החלק העליון (שנפתח) כך שברגע שפותחים את הארגז הגומי נתפס בווסט שיושב בתוך הארגז והגומי נושר. בגיווי הגומי מותקן על החלק הקבוע (למטה) כך ששם אין את הבעיה הזאת.
גם לי בארגז גיוי הבעיה נפתרה עם כמה נקודות של דבק סיליקון (לא כל סיליקון הוא גם דבק). מוציאים את הגומי לגמרי, נותנים כמה נגיעות בתוך המסילה שלו לאורך ההיקף (למרות שבד"כ הבעיה היא רק במקום ספציפי) ומחזירים את הגומי.
[ (למרות שבד"כ הבעיה היא רק במקום ספציפי) ומחזירים את הגומי.[/QUOTE]
כך נולד המונסטרסון הראשון לשושלת לוקי :biggrin:
שנת דגם ראשונה, תסבול!
אין הרבה מה לעשות, יצרנים היום משחררים דגם חדש בצ׳יק צ׳אק והלקוחות סובלים, תתנחם בזה שזה עוד כלום לעומת מה שקורה אצל האירופים בשנת דגם ראשונה.
על פניו שיטת ההרכבה הזאת ממשיכה גם לR7 החדש ודגמים נוספים.
בכל מקרה למדתי לבדוק גם איך מורכב הוינקר באופנוע הבא.
עזבו אתכם מגומי ושטויות, האופנוע קיבל עדכון תוכנה במסגרת ריקול ועכשיו הגומי בגלל האחורי עובד יותר קשה, יותר איבודי אחיזה בתאוצה ויותר מקרים של גלגל קדמי שמותח את המתלה כדי להתרומם (אבל נשאר מחובר לקרקע בזכות הבקרות). נראה שהתוכנה החדשה מוסיפה הרבה נקודות למדד הפאן...