הסיווג הוא עד 280 קמש לדעתי מקדם בטיחות כיוון שצמיג קטן עושה יותר דרך.
הצג להדפסה
לדעתי צמיג נוסף כל X0,000 ק"מ או פנצ'ר זה לא בדיוק שיקול עיקרי כמו עלות ותכיפות טיפולים. וכמובן יש את הפאן פקטור מהרכיבה והלוק הרובוטריקי שמנפח את החזה. לך על זה, מקסימום תמכור. אם תקנה משומש אחרי נפילת המחיר של יד ראשונה גם לא בטוח שתפסיד.
שמועה מבוססת טוענת שהניקן מגיע ל200 ויש עוד לאן להתקדם בסל"ד.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
אני דיי סגור על הניקן.
כאמור אם לא אבצע טרייד במטרו אמצא אחד משומש עשוי לחסוך לי כמה גרושים על איבזור ומחיר לחדש (מעל 10000 שקל).
כשחושבים על זה אפילו עדיף.
יש דגם GT שמגיע עם מזוודות צד גם בישראל לפי מה שאני זוכר בכחול פנטום ובולמים מוזהבים
נכון שדווקא אחרי שרוכבים עליו וחושבים על הרכיבה מתלהבים יותר? :smoke:
קובץ מצורף 9099
לפי הטרייסר gt את המזוודות מטרו מוכרים לחוד.
בכל מקרה משיחה שערכנו כנראה שנמכרו מעט יחידות 2018 של הgt.
סבלנות זה שם המשחק.
הנעה
3 wheel drive
להערכתי הניקן צץ משום מקום בגלל סיבות אחרות לגמרי, המעבר לכלים חשמליים ותחשבו על זה, מי היה קונה ניקן חשמלי?
כל יצרני האופנועים כבר צופים את המעבר ולכל אחד מנסה להתגבר על האתגרים בשיטות שלו. עכשיו הבעיה הגדולה בחשמל
הוא הסוללות והעברת הכוח ישיר לגלגל או עם שרשרת בניקן יש מקום לסוללה גדולה וכבדה ויציבות מתבקשת.
תעשו איתי עוד צעד קטן ניקן חשמלי עם הנעה קדמית, כן בשביל זה הגבנון מעל מערכת ההיגוי זה עובד ברכבים היטב אז למה
לא בתלת?
עכשיו למכור לציבור שמרני גם 3 גלגלים גם חשמלי וגם הנעה קדמית זה כבר יותר מדי, אז בלון הניסוי הראשון להרגיל את העדר
התחיל בניקן.... "בוא ניתן להם לחם ושעשועים והם יתעסקו בדברים אחרים וישכחו את השאר".
מנוע תזזיתי כאילו אופנוע, פוסטים וסרטונים של אליפות, להעלות את גורם החשק-סבבה? סבבה!
השלב הבא יהיה ניקן חשמלי-נקי, שקט, חלק,... ללכת עם להרגיש בלי! ....אפשר לרקוד איתו, לרוץ איתו, לשחות איתו,
עם מכנסים לבנות....
והגרזן הסופי אחרי שהתרגלנו לשקר תגיע ההנעה קדמית רכב שאיבד גלגל, חשמלי כמו שאתם מוכרחים (תרתי משמע)
ועכשיו גם עם מקדם זיבי (שקר כלשהו) והנעה קדמית.
כי כשאתה חותך מהנקניק כל פעם פרוסה דקה מאד, אף אחד לא מרגיש, עד שזה נגמר.
יוחזר המנדט הבריטי לאלתר!
אתה רחוק מהמציאות, אופנוע הקונספט לניקן הוצג לפני 15 שנה (אולי אפילו יותר) ואם אני לא טועה היה בעל 4 גלגלים בתערוכת קלן כחזון של ימאהה לעתיד ועוד אפילו לפני הבום הגדול של קטנועי התלת, בעצם הם התמקדו על הטכנולוגיה של 2 גלגלים שהם לא סטטים וללא ציר כמו בטרקטורון, באותה תקופה אופנועים חשמליים לא ממש היו בראש מהנדסי הפיתוח של אף יצרן גדול.
אני מאמין שהמעבר מקונספט למציאות קרה בגלל שהם ראו איך מכירות קטנועי התלת עולים משנה לשנה ורצו להיות ראשונים בסגמנט של האופנועים.
שוק הקטנועים אינו דומה לשוק האופנועים הגדולים בשום צורה. מי שעשה רישיון לא מוגבל רוצה אופנוע ולכן גם המכירות לא שורפות את פסי הייצור.
ההופעה שלו לאחר 15 שנה לא בגלל בשלות המוצר אלה בגלל צפייה קדימה והחלטה שהשוק בשל כרגע לקבל שינוי תפיסה, אם הוא יקבל את
הניקן הרגילף אז לדחוף לו כלי חשמלי זה כבר בעיה קטנה יותר.
אף אחד. אפילו עם מנוע בנזין הם מתקשים במכירות, אז אתה חושב שלהוריד ביצועים יעזור?
ממש לא. אפילו לא קרוב. בעיה זה צפיפות אנרגיה נמוכה וזמן טעינה ארוך.
בעיה זה משקל של סוללה, לא ממדים.
פיזיקה. לך לחנות אופניים הקרוב עלך, ותראה איפה נמצא מנוע באופניים חשמליים. יש סיבה למה מנוע בגלגל אחורי ולא בקידמי.
בוא נעצור לפני שלב של קונספירציות.
שמסתכלים על ההיסטוריה של ימאהה אין בניקן שום דבר שקשור לחשמל, הם בסה"כ חשבו לא נכון שרוכבי קטנוע תלת יעדיפו לעלות לאופנוע תלת ברגע שהרשיון ישתדרג או ברגע שהם יחליטו שהם רוצים רשיון כי חלק מהתלתים בגלל מרווח סרנים לא דורשים רשיון לאופנוע באירופה אלה רק רשיון לרכב.
הניקן הופיע ב2018 גם כחלק מהקונספט של ימאהה "The dark side" רואים בבירור שימאהה מנסה לבדל את עצמה מיצרניות יפניות אחרות שנתפסות כשמרניות ומשעממות, הצליח להם ברוב המקרים ונכשל עם הניקן
קובץ מצורף 9113
שושנים הלכת רחוק.
וגם אם הניקן אכן פלטפורמת העתיד למשהו חשמלי אז מה האמת שאפשר גם לעשות אותו הברידי (הנה קורא תיגר על NC ורוח החיסכון)???
כרגע יש לנו כלי שאולי קשה לרבים מהרוכבים לבלוע אותו ואולי גם לעולם לא יתפוס.
אבל הוא בהחלט מהנה ולגמרי מרגיש כמו אופנוע ( תבקש רכיבת מבחן ואז תצהיר מה שאתה רוצה אבל לפחות יהיה לך בסיס להצהרות).
להערכתי זה יהפוך לסוג של אייקון מוטרי בעוד אי אילו שנים.
זהו שאין לו כמה שנים, כשתתקבל החלטה לסגור את הקו הייצור וזה יכול להיות כבר עכשיו האפיזודה תישכח ותיעלם
היא אולי תישאר כמותג לאספנים כמו הקטנוע של BMW, או אופנוע עם גג....
ואם כן ישאר יאלץ כמו שאר הרכבים לעבור לחשמלי תוך 9 שנים...
מה שמצריך ממך הימור על קלטת בטה או רגילה, או בלו ריי לטובת הצעירים פה.
עוד 9 שנים לא יקרה כלום זאת נבואה סופר אופטימית של סנופלייקס שאין להם מושג.
לגבי הבמוו, היום הוא נמכר במחיר שאנשים שילמו עליו ואף יותר, בגרמניה אין חובת קסדה עליו מה שהפך אותו לכלי האולטימטיבי לעיר ביחד עם ההגנה ממזג האוויר, בשאר העולם המחוקקים התקשו להאמין שאפשר בלי קסדה וחייבו אותה ובזה די הרסו את הקטע של כל הקטנוע הזה
רק אומר שלפני יותר ממאה שנה המציא אנדרסון את המכונית החשמלת וזה לא ממש תפס.
כיום כמאה עשרים שנה אחרי לקחו שם של ממציא חשמלי וייבאו לארץ בתור מותג יוקרה שעשוי לזלוג אל שאר העם.
האם זה יתפוס????
אפילו בפורום הזה התווכחו לא מעט על הנושא.
אז יתכן ששונה ג'וניור יהיה שוטר במשטרת החלל וירכב על אופניים מעופפות מונעות חשמל עם כנף דלתא סופר מהירה ( דלתא יותר בטיחותי מכנף רגילה ויותר מהיר).
טרקטורון
קיצר, לוקי ימצא על מה לקטר. בהצלחה :thumbsup:
למרות שלננסי לא היו לו יותר מדי טענות
טרקטורון
סתאאאם
על ההונדה אין לי טענות (על השירות קצת ).
הNC היא מה שהיא, כלי יעיל וטוב ללא ריגוש או יומרות ספורטיביות כל שהן.
כלי שקונים לפי רשימת מכולת ראציונלית.
קניה מצויינת והאמת שבעוד שבבאנדיט או בGTR שהיו מרגשים עשרות מונים יותר מהNC עשיתי ממוצע של כ7000 קילומטר בשנה בננסי עם הקורונה והדיאלים שהיה בשימוש במשך כשנה עברתי מעל 20,000 קילומטר בתקופה של שנתיים (עוד 4000 בדיאלים + הפיאט והרכב ליסינג של אישתי) כך שיוצא שהננסי בהחלט הייתה בשימוש.
בכל מקרה היא עדיין אצלי ואם וכאשר תמכר אני אחפש ניקן משומש או CB1100 או משהוא מתון אחר.
בגדול ההעדפה כרגע זה הניקן אבל אני פתוח להצעות.
אחרי השירשור על הצמיגים של הניקן
נראה לי שנעשה חשבון נפש נוסף באשר לניקן.
הוא נהדר אבל שילוב של מטרו צמיג ייחודי ומיעוט כלים התוצאה תהיה בשלב הראשון תלות במטרו ואני מניח שעם הזמן קושי בהשגת הצמיגים.
ולכן נעשה חישוב מסלול מחדש.
במהלך המסע היבטתי על כל מיני כלים מכל מיני סוגות.
קאסטומים ודומיהם ירדו.
ספורטיביים ירדו וכך גם הספורט תיור או מגה תיור (כינוי שלי לענקים דוגמת הgtr zzr14 ושות).
הכלים שבעיניי הם אולטימטיבים אלו האדוונצ'רים.
האיטלקים ושאר האירופים נפסלים אצלי על הסף.
וי סטורם 1000 יקר לי מדי והאמת שלדעתי התמורה למחיר גרועה ( בדור קודם ) ה650 פחות בא לי.
וורסיס 1000 אני לא ממש אוהב וה650 בכלל לא.
נשארו אפריקה מבית הונדה (ועוד שכחתי את שמו ),
או ימאהה טנרה סופר טנרה ואולי טרייסר.
אחרי חשבונות שלי עם עצמי הכיוון ככל הנראה טהיה לסופר טנרה.
שילוב של מראה גל הינע ואמינות שעל פי קריאה מצויינת.
בקיצור
חזרה ללוח השירטוט.
שמע, זו בעיה.
השוטרים שלנו עבדו יומם כליל כדי להוציא ל-supe שם רע, אופרציה לא פשוטה, כדי שפשוטי העם יוכלו לקבל מחירים טובים ביד2 בזמן שערימות בימרים שמנים יוצרים מסכי עשן.
עכשיו אם תקנה, תתחיל לספר פה כל שבוע כמה אתה נהנה עליו ואיזה אופנוע אמין ותעלה תמונות של קפה ובשר ובקלאווה, אנשים יקלטו שזה אחלה אופנוע, ועוד יתחילו לקנות אותו במקום לחסוך לבימר. זה נזק לכלכלה, מכת שבר למעמד הביניים שמחכה שהמחירים של המשומשים ירדו מתחת ל-25, איפה אהבת המולדת שלך?
אני ממליץ - קנה ניקן ושים לו פרונט של ג'יקסר, יצא win-win לכולם. או לפחות תקלל את ה-supe בדיווחים - איזו טעות, דרעק של נבלה, יפנים מניאקים, הייתי צריך להישאר עם ה-NC, רק מחכה לקנות דוקאטי מולטי-שובידובי וגו.
https://www.youtube.com/watch?v=a0X0gIbN2fc
האמת לא מופתע הרבה רוכשים פוטנציאלים נרתעו ברגע האחרון בגלל משהוא שקשור לזה שהכלי יחודי.
אצלי זה היה שוק המשומשים, צמיגים אומנם יש רק סוג אחד לבחור אבל לפחות בגרמניה הם עולים כמו כל צמיג אחר וזמינים בכל האתרים.
קראתי עליו לא מעט
ובעולם מרוצים.
יתרה מזאת שלא מעט פורומים טוענים שהוא הרבה יותר אמין מהבימרים למינהם.
הניקן כלי שמאוד מוצא חן בעייני אבל כדי שלא אתחיל ליילל על מחירי זוג צמיגים ויותר חמור העדר צמיגים בארץ אני אוותר על הבונוס של צמיג נוסף.
חוץ מזה שושנים טוען שזה טרקטורון!!
מה רע בצפרדע האלקטרונית?
לא רע
פשוט לא מתחבר.
הסופר טנרה בלבן לדעתי אחד האדוונצ'רים היפים. גדול ומרווח.
אממה, יש סיכוי שהחתיך יירד מהזמנת ה- MT ויעבור לטנרה וכשנטייל בשבילי ישראל תרצה להחליף וגם שושני לא בטוח שישמור אמונים לוורסיס ומי יודע אולי עוד חודשיים תמצא את עצמך שרוע פרקדן מתחת לתאנה באיזה עין איל טיז ואכין לך קפה שחור אסלי כדי שתסבול מהחמסין כמו שצריך. כי סופר טנרה בתכל'ס? זה NC גדול ומשופר. עוד מאותו דבר. אני אומר- פתח ת'אופק וגם טורינג אפשרי עם מושב אפטרמרקט וזה לא אופנוע פראייר.
לא
נכנסים
עם
פילים
לשטח
אני איתך
הסיבות ל st.
1. אמינות - לפי פורומים בחול כלי אמין מאוד.
2. נוחות טובה מאוד.
3. מנוע חזק מחד מאידך (לפחות לפי מספר מבחנים שראיתי ) אחרי 160 הכלי פחות נעים.
4. מרווח לזוג.
5. גל הינע (היו לי 2 אופנועים עם גל הינע) תענוג למעט החלפת שמן אין תקלות (טוב בגוצי יש) וכמובן נקי.
ולבסוף כלי שיותר מוצא חן בעיניי ויזואלית מהמתחרים (אפריקה וזוקי ).
שטח לא ממש קורץ לי
את הקפה נשתה בכל שביל שגם gtrיכל להכנס אליו (והוא נכנס).
ו
עזוב אותך, תישאר עם ה-NC וזהו.
כל הדרכים מובילות בסופו של דבר חזרה אליו.
אל תתפשר.
תתפשר.
תודה
הננסי הוא כלי תחבורה נהדר אבל מה לעשות הזוגיות עלתה על שירטון.
זה לא היא זה אני.
אני מחפש מישהי עם קצת יותר פילפל.
שתהיה לה קצת יותר תעוזה.
כזאת אחת שלקראת הפגישה יהיו לי פרפרים.
וכשאגיע היא תחכה לע עם צמיגים מנופחים כידון מפושק ולחלוחית במיכל הדלק.
אחת שתדע לפנק ותרצה להתפנק.
ננסי זו עקרת הבית האידיאלית אני מחפש קצת bdsm
50 גוונים של כחול.
שֶׁטַח
שֵׁם עֶצֶם - זָכָר
- 1.
בהנדסה
פָּנָיו שֶׁל גּוּף הַנְדָּסִי, שִׁעוּרוֹ שֶׁל חֵלֶק מִמִּישׁוֹר הַמֻּגְבָּל עַל יְדֵי קָו סָגוּר, שִׁעוּר בֶּן שְׁנֵי מְמַדִּים (אֹרֶךְ וְרֹחַב).
"וְהַשֶּׁטַח... הוּא עֶרֶךְ שֶׁיֵשׁ לוֹ שִׁעוּר בְּאֹרֶךְ וּבְרֹחַב וְאֵין לוֹ עֹמֶק"
- 2.
חֶלְקָה, כִּבְרַת אֶרֶץ, מָקוֹם הַמִּשְׂתָּרֵעַ לָאֹרֶךְ וְלָרֹחַב: שֶׁטַח אֲדָמָה. שִׁטְחֵי בִּצּוֹת בְּעֵמֶק הַחוּלָה. שֶׁטַח זָרוּעַ. שֶׁטַח עִירוֹנִי. שֶׁטַח בָּנוּי. שְׁטָחִים מֻחְזָקִים.
ולעניינינו, אופנוע לא קונים בלי סוג מסויים של פשרות, מצטער כל אופנוע יפסיד, העניין הזה להצליח בכל הפרמטרים ב-100% פשוט לא קיים
פיקציה של מוחות קודחים מאוהבים. אופנוען אמתי משלם מחיר יקר ועושה את זה בשמחה.
אין רכיבה במהירות של 200 ק"מ ללא גרזן של משטרה שיפול או לא לפי המזל בשמיים.
אין אספלט רך, אין קציץ "נעים" אין אופנוע ללא תקלות, אין קסדה שקטה, אין אופנוע ספורט חסכני, אין נפילה לא כואבת, אין החזקה זולה,
אין צמיג גם דביק גם זול וגם שיחזיק ל-100K . אין.
אופנוע קונים כי הוא "עושה לך את זה" ואתה רוצה אותו למרות החסרונות וכוסומממו על העולם!
כי כשאתה על האופנוע שאתה רוצה הכל מתגמד, לא אכפת לך כמה לליטר או מה המחיר, כי מה המחיר להנאה שלך ולחופש?
מרגע שהתחלת לחשוב על אופנוע פרקטי ,נכנסת לכלא של מגבלות, בנית קיר ועוד קיר, שמת סורג ואתה פשוט בכלוב, אף אחד
לא אהב להיות בכלוב!