https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92...AA%D7%99%D7%AA
הצג להדפסה
נו טוב
קובץ מצורף 9596
מצבנו בטטה, אם הפורום מתמלא רק ממהלומות ספרותיות של ה"קבוצה הירושלמית" והבחורות של שושני (טוב נו, ועוד איזה שרשיר מהלומות בוליטי באוף)
נאור, פידבקים ממך?
ד"א - בגלל זה רוכב לבד. אין תאום וציפיות וכו':smoke:
[QUOTE=erani99;190552]מצבנו בטטה, אם הפורום מתמלא רק ממהלומות ספרותיות של ה"קבוצה הירושלמית" והבחורות של שושני (טוב נו, ועוד איזה שרשיר מהלומות בוליטי באוף)
נאור, פידבקים ממך?
ד"א - בגלל זה רוכב לבד. אין תאום וציפיות וכו':smoke:[/QUOTE
חופשי זה לגמרי לבד.
בשבילי הקפטן אזולאי תמיד יהיה הזה שהקפצתי לו חלק לבימר מרמת החייל
או זה שהגיע עם יוניט וונטה מת וראדיאטור נוזל (לחשתי לו את זה אבל הוא שמע)
מאז הוא והלוקי לא מפסיקים לקרוע ניילונים, פייר אני לא מבין בזה.
אבל שימשיכו לצבוט אחד לשני בלחי על גבי הפורום כמו שתי קוקיות - לא מפריע לי.
אחרי 200 שנות עבודה מגיע לקפטן להוריד ניילונים לצערנו כבר אין לו פודל על הראש.
בכל מקרה יש משהו נחמד בלהוריד את הניילון מהמושב עבדנו ועדיין עובדים קשה בשביל זה.
שכחת כנראה שהלוקי הופיע למפגשי שישי עם מינובוס..
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מתה מתגונן מה אכפת לי אם עבדתם קשה או לא. כתבתי שאני לא מבין בזה.
לצורך העניין אני רוכב (כשאני רוכב) על מכונת תפירה מסריחולה ששמן נוטף לה על האגזוז וכשאתה מעביר לרזרבי יש לך טעם של דלק באצבעות שבוע.
רוצה לומר יונית - שאני לא פרטנר לשלום. אפילו קטנועים פותחים עליי ברמזורים.
אלא אם אזולאי יחליט להוציא לטייל את הדקארון. לא בשבת.
חלילה מתגונן.
בעוד שנה וארבע ימים מהיום נכנס למשבר של גיל חמישים.
מחפש להצדיק בפני המנהלת בבית למה אני בדיכאון ואיזה קטנוע יעודד את נפשו של הקשיש בחיתולי צעדים אחרונים.
הבעייה שהקשיש לא סגור מה הוא רוצה.
היום ביקרתי בכתומים.
חוץ מהצבע לא דיבר אלי כלל.
אנפילד אני פה לא בשל עדיין לזה
אינדיאן אז כבר נלך על הצ'ארלי.
אגב צ'ארלי הפאנמריקה נראה לי מגניב סוג של מקס הזועם
אבל לבנתיים נמשיך ליילל על המאותתים.
זה בהחלט מספק את הסחורה.
תרגיש טוב יא נאור
סוגרים שנה ו-20,000 ק"מ במונה.
ב-19,600, אחרי 8,000 ק"מ - האנגל 2 שהיה מורכב מאחור סיים את חייו עם אחיזה נהדרת עד לרגע האחרון. הקדמי עוד במצב מעולה ושוב הדילמה - האם להחליף סט או רק אחורי?! בסט המקורי (T32) שני הצמיגים נגמרו ביחד (אחרי 11,500 ק"מ) כך שלא היתה התלבטות.
שמעתי מחברים על צמיגי סופרספורט שנמכרים בזול וחשבתי לנסות. בסוף יצאתי עם m9rr שעולה כמעט כמו האנגל. למרות שהאנגל היה נהדר, התחשק לי לנסות משהו אחר.
בדרך הביתה האופנוע התנהג זוועה. איבד אחיזה תחת עומס בסיבובים והיתה תחושה שהקדמי והאחורי לא עובדים ביחד. בעבר כשהחלפתי רק אחורי לא הרגשתי שום דבר דומה לזה אבל הפעם מקדימה יש צמיג ספורט תיור ומאחור סופרספורט. וכנראה שזה שילוב גרוע של אחיזה ברמה שונה.
חשבתי לבדוק לחץ אויר אבל למה?! הרי הרגע יצאתי מהמוסך. מצד שני - לא ראיתי בעיניים לכמה הוא ניפח אז אולי טעה (כמו ששכח לשים ונטיל ואחר כך גם שכח לאזן). למחרת בבוקר בדקתי לחץ ואכן הוא טעה. ניפח מאחור ל-24 psi במקום 42 שממליץ היצרן או 36 עד 38 שעדיין היו מתקבלים בהגיון. ניפוח ל-42 והורדת לחץ בקדמי ל-33 גרמו לצמיגים לעבוד ביחד.
סיכום שנה:
הטרייסר גמע אצלי קצת פחות מ12K.
הצמיגים עדיין במצב טוב ולהערכתי אפש לגרור איתם 4000 קילומטר נוספים.
האחורי קצת רבוע אבל נסבל הקדמי בסדר גמור.
נעבור לציונים והשוואות לפי מדד לוקי:
שימושיות - הטרייסר אחד הכלים הכי שימושיים שרכבתי עליהם.
הוא נותן הכל ומהכל:
1. רכיבה ספורטיבית שלאחרונה קצת פחות מדברת אליי ואני מניח ששילוב של הגיל ועוד כמה גורמים מסרסים אותי במקצת אבל כן זה כלי שיודע גם להתגרזן ובידיים נכונות ירד נמוך כמו פרוצה שמקבלת את הלקוח האחרון.
2. רכיבת טורינג בזוג או לבד יהוא נוח מאוד וכל עוד המורכב לא בבדים של ברמיל ים תיכוני נודד הכל בסדר.
3. רכיבה עירונית הכלי דק ומאפשר השתחלות קלילה בתנועה המנוע עם מומנט סביר למרות שבסל"ד נמוך קצת קשה לו.
האמת שגם המצמד די נקודתי ואולי מצריך כיוון בכל מקרה זה לא משהו שהוא מטריד.
4. כביש מהיר הוא מאפשר רכיבה מהירה ולפי דיווחים מחו"ל אין בעייה לרכב סביב ה160 קמ"ש ויש אומרים שגם גירד את 220.
ישנם קצת נידנודים בין 170 למהירות הסופית שתלויים במזג האוויר מנח של הרוכב משקל וכו'.
בכל מקרה לוקי רוכב על פי חוק ולא מעניין אותו זוטות כמו לרכוב מעל 150 זבובים על המשקף לשעה.
5. נוחןת מעולה
אני עדיין לא מתחבר לקוויק שיפטר ומבחינתי אם הוא לא היה לא הייתי מרגיש בחסרונו.
נכון שבהאצות הוא מקצר זמנים אבל אני יכול לחיות בלי זה.
מבחינת איכות הרכבה ותיכנון הטרייסר קצת מאכזב.
נכון שמדובר בזוטות אבל אולי רק בזה הוורסיס לוקח.
המשקף מרגיש קצת עדין והמאותתים שבשל מיקום גרוע הם נושרים מכל נגיעה קטנה.
אני בהחלט יכול לרשום שהטרייסר אחד האופנועים הכי מאוזנים שרכבתי עליהם ועאמור יודעים לבצע כל משימה .
אני אוסיף שמטרו באמת מפתיעים לטובה מבחינת השירות ומתן אחריות לכלי.
יש את סיוון ממחלקת שירות לקוחות שבהחלט מסיעת ולרוב עונה ומסיעת.
כמובן שגיא מנהל אולם TLV שאפשר לפנות אליו עם כל בעייה והוא בהחלט שם כדי לסיע גם הרבה אחרי מסירת הכלי ללקוח ואם אחליף שוב ליאמהה אז זה יהיה דרכו.
בחוויה שלי משהו השתנה אצלם לטובה וכיף לפרגן כשמגיע אני מקווה שזה אכן כך גם בדברים הגדולים.
סך הכל בכל מה שקשור לטרייסר אני נכון לרגע זה מרוצה למדיי <למעט הוינקרים שנושרים - אבל זה כבר כשל תיכנוני של הכלי>
ולשאלה האם הייתי רוכש שוב טרייסר אני מניח שכל עוד אין לי תקציב לחלומות אחרים שלי אז כן ואפילו את דגם הGT.
אז מטרו אני מאותת לכם שתמצאו פתרון למאותים יש לכם לקוח חוזר כמעט על בטוח.
א' , עשית טעות קלאסית של טירונים ועוד בטרום הטירונות של בה"ד דו"ג !!!!
קודם כל - בדיקת לחץ אויר !!!! אין כזה דבר "לא יעבדו ביחד" לצמיגים מאותו סוג (רדיאלים טיובלס), למרות שאלו מחברות שונות ומאופי קצת שונה (בכוונה ציינתי "קצת", כי אם היית שם אחד תיור/קוזר קשה - אם היית מוצא כזה לכלי, כי לדעתי כמעט ואין ל 17" - והשני ספורט רך, או אז היה סוג של הבדל מהותי כלשהו) עדיין ספורט וספורטתיור יעבדו בצורה טובה יחד.
קיצר, אל תצא מנקודת הנחה ששמו לך את הל"א הנכון שאתה רגיל, בעל מקצוע טוב גם לא יפספס שאלה - כמה ל"א אתה רגיל/שם בצמיג.
קרה לי יותר האמת בפנצ'ריות של צמיגי רכב.
בפנצ'ריות של רכב הם לא טועים. הם פשוט שמים 35, בין אם באת עם i10 או עם סמיטריילר.