הix35 קיבלה מתיחת פנים משמעותית ושם חדש ישן "טוקסון"
רכב טוב שמשתמש במנועים והמרכב של קיה ספורטאז'.
אני מאד אוהב את היטי של סקודה, רכב קטן עם מרווח פנים מפתיע, לי היה דגם הילוכים שהיה אמין וזול להחזקה אבל על הגיר האוטומטי שמעתי חוות דעת פחות טובות
הצג להדפסה
אני בעלים של ובלי שאני נכנס למידות (כי אני לא יודע אותן) - האחסון סביר,מעט קטן מרכב "לא מיני" אבל סביר.
אין בליטות של רמקולים או תאורה,הכיסאות מתקפלים עד המושב לא לרצפה.
מבחינת נסיעה היא מרווחת,אפשר לנסוע 4 אנשים,במידות סטנדרטיות בסבבה מבלי להתכווץ.
גובה התקרה גם סביר.
הבעיה היחידה בגדול היא הבגאז' שהוא קצת קטן.
אפשר לקבל יותר אם מוציאים את החלק שיורד מלמעלה וכמובן שאם מקפלים את מושבים.
בטיחות - יש ESP ו ABS,בלמי דיסק רק קדמיים,המתלים לא להיט בעיקר מיועדים לעיר כמו הרכב.
לדגם היבריד יש קרוז קונטרול ממה שאני זוכר.
צריכת דלק 1:14.5 ואפשר לקבל יותר אם נוסעים בעדינות ובכבישים מישוריים.
שמירת ערך גבוהה,אמור להיות אמין (בעלות רק 4 חודשים),טיפולים דיי זולים ומאוד זולים אם עושים לבד.
עד שמגיעים לאזור ה 120K ומשם דברים מתחילים להתייקר.
בדוק את הדאצ'יה דאסטר.
הזדמנות מעולה להעביר את האישה לידני :smoke:
אני מאמין זאת הייתה בדיחה ? :-)
אגב, האם אני מבין נכון היבואנים של סוזוקי רכב ואופנועים הם שתי ישויות בלתי תלויות מבחינה עיסקית ? שתי חברות פרטיות שונות
אם הוא יעביר אותה לידני היא תעביר אותו לרגלי.
אכן כך :-))
לאישה רכב סיני (או רומני ?) + ידני = לקבור חלום אופנוע במקרה קל...גירושים במקרה פחות קל...(הממ...או שסדר הפוך...;-))
רומני צרפתי
תקנה לה ההפך מידני, רנו זואי
http://www.renault.co.il/cars/Zoe/index.html
לאא..רכב צרפתי מבחינתי מחוץ לתחום, והזה בעיני גם נראה לא משהו...
רוב המכוניות החדשות כיום סביב ה 100 אש״ח הן לא גרועות אך סתמיות, לאו דווקא מצדיקות את מחירן ותצטרך למכור אותן פחות ממחיר המחירון.
אם אין ממש דרישות מיוחדות ורב הזמן האישה לבדה בעיר, עדיף שתרכשו איזו שברולט ספארק 2017 1.4 אוטו׳ עם 0 ק״מ מחב׳ ליסינג באיזה 65 אש״ח (בדצמבר אפילו מכרו שנת 2016 ב-56 אש״ח, אולי עוד ניתן למצוא), מאשר לקנות ג׳אז או משהו כזה ב 110 ש״ח. זה אומנם לא רכב וואו אבל הג׳אז בטח שאינה מצדיקה תוספת של כ-50 אש״ח מהספארק וגם לא את מחירה כחדשה ביחס להיצע החלופי בשוק.
על אופציה של קניה רכב חדש מחברות ליסינג שכחתי
אבדוק מה יש להן להציע
איפה מוצאים רכבים 0 ק"מ מחברת ליסינג?
יש כזה דבר באמת
קונה רכב חדש מליסינג אך הבעלות נרשמת כיד 2 (הקונה הוא יד 2 עם 0 ק"מ).
יבוא מקביל
צריך רק לבדוק לעומק משמעויות כמו אחריות יצרן וכו..
כמעט כל חברת ליסינג מוכרת רכבים ב 0 ק״מ אשר כאמור נרשמים כיד 2. שווה להם. לרכוש מאסה בהנחה ואז למכור לציבור ברווח.
אגב, סתם דוגמא חביבה למי שמעוניין ברכב דנדש קטן בפינאטס:
http://www.carbuy.co.il/רכב-חדש-0-ק-...ילומטר-מליסינג