האמת שגם את הטרייסר 07 אפשר להשיג בפחות מ 59 כשיש מבצעים וגם יש לו דגם A1
הצג להדפסה
אני מתפלא שאף אחד עדיין לא הציע, אז הנה אני עושה את העבודה.
תשקיע (לא הרבה) בשדרוג הרישיון שלך ללא מוגבל (נדמה י שנקרא היום A). כמה שיעורים, טסט ונסגר העניין. הק"מ שאתה הולך לעשות הוא לא מעט ובעליות, כך שעדיף לך אופנוע עם מנוע גדול יותר, כזה שלא יתאמץ בדרך ויהיה נוח לרכיבה, גם אם מעט ישן יותר.
עד כמה שונה החדש מהישן? משמעותית, בולמים, שלדה, טכנולוגית ועוד, זה לא מוריד מהעובדה שגם בדגם הישן יש לו הרבה קלפים טובים בקטגוריה שלו.
duke390 ממודל 2016 עם מעט ק"מ בשעון ניתן להשיג בכעשירייה פחות ממחיר של חדש בניילון, דיל שווה, כמובן להשים לב ממי רוכשים, הלקוחות הפונציאליים לרוב לא מרכיבים ארגזי צד ומשקף ומתיירים אלא ההפך המוחלט.
לגבי ירידת ערך, בשנה הראשונה היא הגדולה ביותר, ההבדל בין דיוק חדש למשומש במחירון הוא כ10 אש"ח, ובין דיוק בן שנה לדיוק בן 4 זה קצת יותר מ5 אש"ח (אגב, זה עובד ככה בכל המותגים, וכמובן שהכל נגזרת של המחיר הראשוני של הכלי, הדיוק אופנוע זול בבסיסו כחדש ולכן הירידת ערך לא אסטרונומית)
היבואן בארץ (גילוי נאות, אני עובד שם) נותן מחירון על duke משומש בטרייד אין (משהו שלא קורה במותגים אחרים)
חוץ מזה יש גם מועדון רוכבים פעיל מאוד ש\ה עוד בונוס לטובתו.
טיפים נוספים בנושא, מושב ג'ל, פריט חובה, כנ"ל כלוב מנוע.
טיפ נוסף, להקטין גלגל שיניים אחורי, יוריד לו קצת מה"עצבים" ויביא ליתרון משמעותי בתיור ובצריכת הדלק.
פוסט סיכום! :)
באמת מצחיק, וכנראה שאם הייתי כותב את הכותרת היום, היא הייתה שונה, אבל ככה זה כשהפעם האחרונה שרכבתי על דו"ג הייתה על דיאלים 250 ונותנים לי שבוע לשחק עם כל מיני כלים חדשים, עם דיוקים ביניהם.. סיכוי טוב שזה הולך להיות בילוי אוגוסט השנתי שלי מעכשיו...
אחרי התלבטויות והבנה (מעט כואבת), שהדיוק 390 הוא לא הכלי המתאים לי כרגע, קניתי דאון טאון 350 יד שניה, פחות משנה על הכביש עם קילומטראז' סביר לחלוטין בפחות מ-20 אלף.
לאחר שנסעתי עליו את עליות הכרמל בחיפה ואת כביש החוף מחיפה לתל אביב, יש לי שתי נקודות לסיכום:
1. הדאון טאון אחלה קטנוע, עשה את העבודה בכיף, ישבתי נוח מאוד והרוח לא הפריעה לי גם במהירות שבה אתה שואל את עצמך אם דוח עכשיו זה אוטומטית שלילה או רק קנס, ובפער המחירים לדרגה הבאה של האופנועים שהסתכלתי עליהם (אדבנצ'רים ושאר 500-650 סמ"ק 2013-2014 למיניהם), אני מאוד מרוצה מהבחירה.
2. בהנחה שאסתדר עם החורף ולא יימאס לי מהנסיעות היומיומיות, גם לירושלים, יש מצב שעוד חצי שנה-שנה תגלו פה עוד פוסט חפירה על דיוק 690 לעומת CB500 לעומת ויסטרום...
אז תודה רבה חברים, אני שמח שנכנסתי פה לפורום!
מעבר למה שלמדתי, קצת הרגיש לי בשבועיים האחרונים שלקחתי איתי לסיבובים על הכלים את כל העונים בשרשור...
עד לפעם הבאה :)
כקורא מהצד - אחד השרשורים הטובים, כייף לקרוא את ריבוי הדעות לכאן ולכאן ובעיקר משקף את האנשים המיוחדים שמרכיבים את הפורום הזה ונותנים מהזמן והידע שלהם :thumbsup:
קטנופען - תתחדש ונסיעות טובות!
תתחדש! הכלי אמור לעשות את העבודה, החיסרון הבולט לדעתי-מרווח טיפולים קצר יחסית לאופנוע בקילומטרז' שאתה תעשה.
קשה לי להאמין שתעבור לאוטובוס עם הנוחות והמהירות של דו"ג...
תתחדש!
רכיבות זהירות ובטוחות!
עוד שנה - שרשור "דיוק 690 מול מקסים 600".
מקווה ששנה הבאה תעשה בחירה רגשית יותר :)
תתחדש, ורק רכיבות טובות!