מנסיון איתם תמיד הכלי שלך לא סחיר/העונה בשנה לא טובה וכד'. גם אני יצאתי מהם בתחושה שזלזלו בי והיו מאוד מאוד חזירים.
חוויה נוספת מהם, כלי שהכרתי את ההסטוריה הבעייתית שלו, פורסם כשמור להפליא מנהג מבוגר וזהיר...
זו החוויה שלי אצלם
הצג להדפסה
מנסיון איתם תמיד הכלי שלך לא סחיר/העונה בשנה לא טובה וכד'. גם אני יצאתי מהם בתחושה שזלזלו בי והיו מאוד מאוד חזירים.
חוויה נוספת מהם, כלי שהכרתי את ההסטוריה הבעייתית שלו, פורסם כשמור להפליא מנהג מבוגר וזהיר...
זו החוויה שלי אצלם
זה נאמר אך ורק כי המחירון לא משקף את הערך האמיתי של האופנוע.
אחרי שבוע או שתיים ביד2 אתה יכול לראות בדיוק כמה שווה כל כלי. הדיוקים הקטנים הם כלים נפוצים בטירוף והסחירות שלהם על הפנים.
כשאני באתי לעשות טרייד על הטימקס 530 קיבלתי עליו מחירון ולא ציפיתי לקבל אגורה פחות. הכל עניין של היצע וביקוש.
בסופו של דבר, אפשר יותר להדגיש מה השפיע ביותר על הדעה הקונה.
1 בטלפון הם לא אמרו שאחד האופנועים המעניינים לא ממש בסדר -שקר סוחרים ,נפוץ מאוד-לא רק אישימוטו
2 יחסבזלזול לאורך כל המפגש , בגלל אופנוע קטן-די נפוץ,אני גם מכירהציע לו חצי מחיר של המחירון על האופנוע שלו- נגיד.. - מחירון הוא לא שוק, העלות של מחירון עבור אופנוע כזה אף אחד לא ייתן,כמה וכמה אלפים פחות.
3
4 דרשו מחיר מחירון על האופנוע שהיה להם -..אז דרשו...-יקבלו פעם?.. יש מצב.
אם הרצון שלהם להרוויח יותר איכשהו ניתן להסביר, אז היחס כלפי לקוח פוטנציאלי - לא.
לי היה סיפור דומה אבל שונה, מעולם לא עשיתי טרייד אבל חפצה נפשי בשידרוג... במקרה הזה הוא הסכים להביא לי מחירון על שלי, אבל רצה 26500 מעל המחירון על שלו בטרייד:frustrated: