נכתב במקור על ידי
קידוזו
אחשלו...אחלה תמונות ויופי של מקומות. נראה שקשה לפגוש משהו נטול חן ואסתטיות. אם יש לך אפשרות להעלות וידיאו מהרכיבה, יהיה נחמד.
הרמן היה אחלה והכל בסדר רק שלהתרשמותי כבר התעייף מכאב הראש של ההשכרות.
אשמח לשמוע עוד על התרשמותך מהאפריקה בטיול אבל לפני זה, נושא הנפח.
לאור העובדה שברוב הזמן 99.99% מהרוכבים נוהגים כחוק, בכל מה שקשור להספקי מנוע ונפחים נראה לי שמדובר באנומליה ציבורית. היינו הזוג היחידי עם NCX כשרוב הזוגות על כלים של ליטר ומעלה. כולם מאובזרים וממוגנים ונראה טוב ומרשים אבל בשורה התחתונה, רוכבים על כלים שמנצלים פחות מחמישית מהכוח. ראיתי רק שני רוכבים במוד תקיפה מתוך מאות ואולי אלפים ואפשר לצרף גם את הסולו המרטיט שלי לגרוסקלוגנר מדרום אם רוצים להגדיל לשלישיה.
בכל מקום מוטרף, "מושלם לרכיבה" גם בבין עירוניים בקטעים היותר מרוחקים והמפותלים כשאין מכמונות כולם על 80 -מקסימום 90 קמ"ש. מבחינת הספקי ושימוש אופנוע ואפילו קטנוע של 350 סמ"ק \~35 כ"ס, יסתדר עם זוג כולל ציוד בזכות הדרכים הטובות ותרבות הרכיבה השמרנית. אותי זה קצת הפתיע כשרוב הזוגות עם GS, אפריקה או גולדווינג- בסדר הזה. אני מבין שחלק רוצים להתנסות בכלים אחרים בטיול והרוב מגיע מהבית ויש אוטובאנים לעבור אבל במתכונת הטיול "הישראלית" הכל תופס וגם עם ווספה הייתי נהנה ומסתדר. כלים יקרים של 130 כ"ס בשביל 80 קמ"ש בהילוך 5, כאילו...מה קורה כאן?