עכשיו התחלת לדבר.
אז אם אתה מסכים שזה רק דבר אחד מאינסוף של דברים - מה התועלת לדבר על זה בכלל?
וזה עוד בהנחה שמה שאמרת בכלל נכון.
הצג להדפסה
סייגתי את מה שאמרתי כדעתי האישית. לכן, אין כאן "נכון" או "לא נכון", אלא מחשבה שחלקתי עם הפורום. זה שהיא מתיישבת עם מה שאני רואה במהלך ה-10 שנים ורבע מיליון קילומטר, שבהם רכבתי על בסיס יומיומי - לא מוכיח שום דבר לאף אחד, ואני מודע לזה. אגדיל ואומר שאין לי צורך מיוחד להוכיח משהו למישהו בדיון אינטרנטי - לא משלמים לי על זה.
אני חולק את המחשבות שלי בנושא - כי בא לי לחלוק אותן. בשביל זה יש פורום, ואתה מוזמן לא לשתף פעולה אם הנושא אינו קרוב לליבך.
הבעיה עם הבנת הנקרא עדיין שם - כמו שמשמעות הביטוי "אחד הדברים" איננה "דבר יחד" כפי שהבהרתי בהודעה בקודמת, משמעות הביטוי גם לא "דבר זניח אחד מתוך אינסוף דברים" כמו שאתה אומר בהודעה זו.
אני מאמין (וזה לא מחייב אותך לשום דבר, אפשר להתווכח, אפשר להסכים שלא להסכים, אפשר להמשיך איש איש לדרכו) שמה שציינתי זה פקטור בעל משמעות, שמצדיק בחינה והתייחסות.
גם אני חושב שעזרי הנהיגה והרכיבה מסרסים יכולות ומורידים את רמת השליטה במכונה. בעולם מושלם לא היו בקרות או עזרים ולא כלים של 100 כ"ס על הכביש. היצרנים היו מקדישים את הפיתוח להוזלת ושיפור הרכיבים במקום להתמקד בשיפור נתוני מהירות וכוח שהגיעו מעולם המירוצים. הכל בגלל המירוץ השיווקי של התאגידים שבו נתוני הכוח והמהירות הפכו לדבר העיקרי.
אפשר להפסיק לצטט כל פעם את כל המגילה?
1. הארלי לא מוכרים אופנועים במובן המקובל של המילה, ולכן לא ניתן לשפוט הארלי (ושלל חיקוייו) לאופנועים אחרים.
2. רוב המערכות המתערבות הוכנסו לאופנועים בהתחלה כשסך החבילה עברה את סך יכולת הרוכב הממוצע.
3. מערכות נוספו על מנת לתת לאופנוע הילה של "מכונה בטוחה"
4. מערכות אחרות הוכנסו בשם תקנים והגבלות שלא קשורות לאופנוענות עצמה.
5. כולם מישרים קו בכדאי לא להישאר מאחור, להישאר בתמונה ולא להיתפס כטכנולוגיים פחות מהמתחרים.
6. הנקודה החלשה ביותר באופנוע זה הרוכב, הוא לא מסוגל לעמוד במגבלות הטכנולוגיה. אז מוספים לו שכבות הגנה.
7. הרוכב הוא גם הנקודה הכי פחות חכמה (שלא לומר מטומטמת) על האופנוע, לכן צריך להגן עליו מעצמו.
8. עכשיו, האופנועים הנמכרים היום ככלים חביבים לשימוש יומי, שמשו לפני עשור וקצת יותר ככלי מרוצים לרוכבים מקצועיים.
9. מי שחושב שהוא מסוגל להשתלט לבד על אופנוע במהירות של מעל 140 במצב חירום, שאינו מושלם, טוב יותר מהבקרות...ז"ל.
10. מי שחושב שהוא כשרוני לבד, בלי אימונים מקצועיים ותרגול לעיתים קרובות, להשתלט על הטכנולוגיה/פיזיולוגיה/פסיכולוגיה של אופנוע
מודרני ...ראה סעיף 9.
אופנוענים חיים בהכחשה ומכורים לגבס!
הכל נכון. גם נשים פעם היו צעירות יותר. כמו כן ברור שכל המצאה אחרי מנוע קיטור היא שטות מטופשת.
Sent from my iPhone using Tapatalk