סיכום- יש מצב שאכן הכלי שקיבלתי היה תקול, אבל זה לא באמת הפריע לי בטיול לא במהירות ובסגנון הרכיבה, לפעמים חשבתי שאולי מישהו
דאג בכוונה לכוון אותו בצורה הזאת על מנת למנוע מהשוכרים לעשות שטויות, בכל מקרה האופנוע עשה עבודה מדהימה כאופנוע, נכשל כ-BMW.
אהבתי את היציבות, הכוח, היכולת לקחת סיבובים מסובכים בקלות, הילוך מתאים מבט נכון גז קבוע הוא יעשה הכל בלי שום בעיה. מה לא אהבתי
מיקום הרגליות וזווית כיפוף הרגלים לא התאים לי בכלל אני מניח שזה משהו שמתרגלים אחרי כמה חודשים והגוף מתאים עצמו אבל לי זה הציק.
רעש מוגזם מאגזוז, בעת ההתנעה זה סוג של הפתעה למי שלא מוכן במיוחד כשמנעים בתוך קהל שאינו מורכב מאופנוענים. גובה רגליות הרוכב
שאילץ את הג'ינג'ית לעבוד קשה הרבה יותר מבורסיס, וחוסר מקום בין הנוסע לרוכב-יתכן שניתן לשפר ע"י מיקום הארגז האחורי אחורה יותר או
לשנות את סוג הארגז לאחר.
רומניה מפוספסת בין ארצות אירופה ולדעתי זה היתרון הגדול שלה יש לה בגדול 3 מעברי הרים מפורסמים וכמה כבישי נוף מדהים אבל אלה לא
העיקר אם מחברים ביניהם נכון מגלים ארץ נהדרת לטיול רגוע, סכרים נחלים מקורות מים יערות עד (עם דובים חופשיים) והרכיבה שם מרגשת
ונהדרת זהי ארץ הררית מה שמבטיח כבישים מעניינים ושלג בעונה אתרי תיירות לא יקרים ושפע של אוכל טעים מאד ניתן למצוא בה הכל, אבל
זאת לא אירופה הקלסית.
היה לנו מזג אויר נהדר והיינו בתאריכים שהם נחשבים מחוץ לעונה שזה נהדר וטוב מכל הבחינות. בקיצור מומלץ וקל יחסית לביצועץ
https://scontent.ftlv20-2.fna.fbcdn....tw&oe=671F86F7