עם שחקן הרכש החדש גם אני לא מת על שש.
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
הצג להדפסה
עם שחקן הרכש החדש גם אני לא מת על שש.
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
בתור ירושלמי שיוצא הרבה מחוץ לעיר,
בד"כ מעדיף את 443
6 הוא סיוט על כל כלי רכב.
מעבר לשיעמום שלא נגמר (אני רוכב עליו לכל אורכו, מעין-תות עד בית קמה ולהיפך), המשאיות מחרבות את הכביש.
יוצאות לעקיפה אחת על השניה בהפרש מהירויות של 2 קמ"ש במקרה הטוב. בחלקים שבהם שתי נתיבים כל התנועה נעמדת. בחלקים של שלושה נתיבים מתחילה מלחמת חיתוכים שבתורה מאיטה את התנועה.
יוצא שבמקום לשייט על 120 ולהתעורר בסוף הכביש, אתה משחק עם המצערת והבלמים כל חמש דקות.
Sent from my C6833 using Tapatalk
אני מציע מכל מי שיש לו חווית רכיבה לא טובה מ-443, לצאת לרכב שוב..
כל מה שהזכירו פה (אקרשטיין, משטרה וכו') כבר מזמן לא קיים..
אני רוכב יום יום בכביש הזה ונהנה מכל רגע.. בנסיעות שאני מוכרח לעבור ב-1 אני סובל ממש..
יצא לי לצאת מירושלים לאשדוד עם חבר על קטנוע כמו שלי, לכאורה וודאי דרך 1 ואז לטרון וכו'..
החלטנו לבדוק את 443 מול 1, והגענו כמעט יחד.. אז מסתבר שלא תמיד הדברים כמו שהם נראים.
תמיד 443
כביש 1
( רק כי משם פונים לבית שמש )
443 בהחלט מועדף עלי מאשר כביש 1.
יש שוליים, אין כל הזמן עבודות בכביש ופחות הפתעות לא צפויות הכרוכות בכך, רכיבה/נסיעה נינוחה יותר. המקטע בין מודיעין לירושלים ולהפך פחות עמוס מכביש 1.
מה שאינני אוהב ב 443, אלו הרוחות הצולבות ותרבות נהיגת ״בני-הדודים״.
יודע ששנה וחצי אחרי התגובה האחרונה.. אבל בדיוק פתחתי את הפוסט הזה http://fullgaz.co.il/forums/showthre...9C%D7%99%D7%9D
לפני שטרחתי לחפש.. (חח.. עייפות של סופ"ש)
אז מה עדיף בימינו אנו.. חולון לאיזור תעשיה עטרות.. 443 או 1??
ניסית להסביר את עצמך וממש לא עשית את זה.
פתחת פוסט חדש לשאלה שהיתה לך-יופי!
עבור מה ולמה להעלות פוסט מלפני שנה וחצי רק כדי לכתוב שפתחת פוסט חדש?
סתם לדוגמא, אם תהיה לך שאלה על R1, תכתוב הודעה חדשה בענין וגם תכתוב בשרשור על R1 מלפני שנתיים רק כדי לשים קישור לפוסט החדש שכתבת?
לא מבין ת'שאלה..
תנסה כמה רכיבות מ 443, אח"כ דרך 1.
תעשה את ההשוואה ותבחר מה יותר בא/נח לך.