הצג להדפסה
ציטוט: נכתב במקור על ידי השושנים איפה זה? ליד האולם תצוגה של דיאלים.
ואם נחזור למטרת האשכול הזה, אני מקדיש לכRובי את השיר הבא, לא בציניות...ממש לא. מקווה שישוב לכאן, גם כדי לשמוע אותו. https://www.youtube.com/watch?v=HTAHzXUy9Lk
שוחרר. לא בטוח שירצה להמשיך לכתוב פה. העיקר שהשילטון העלים ראיות. ציטוט: נכתב במקור על ידי קסד הזו.
קסד, נשבע שאעדכן כשיחסמו אותך.
ציטוט: נכתב במקור על ידי shushu קסד, נשבע שאעדכן כשיחסמו אותך. אם אני אחסם עם מי תישאר? אולי תחזיר את רותי?
ציטוט: נכתב במקור על ידי lokimonster חם שם בשפלה לח שם בשפלה דביק שם בשפלה אבל..... יש ים. יש חוף. יש שקיעות מהממות. אין כמו בירה קרה על החוף כשהשמש האדומה נוגעת במים הכחולים.
ציטוט: נכתב במקור על ידי קסד אם אני אחסם עם מי תישאר? אולי תחזיר את רותי? למה אני צריך להישאר עם מישהו? אתה בן אדם תלותי?
ציטוט: נכתב במקור על ידי א הזקן אבל..... יש ים. - גם בי-ם יש חוף. - גם לי-ם (אפילו 2) יש שקיעות מהממות. גם בי-ם אין כמו בירה קרה על החוף כשהשמש האדומה נוגעת במים הכחולים. בירה אפשר לשתות גם על המרפסת שלי, בבריזה הקרירה של ירושלים, בלי חול שנכנס לכל מקום...
ציטוט: נכתב במקור על ידי השושנים בלי חול שנכנס לכל מקום... איכשהו, זה מזכיר לי את הסבתה הפולנייה שלי. להסביר למישהו שלא חזר הביתה עם עור מלוח-ים, עם שער (או קרחת) שמרגישים אחרת מזה "ים" זה כמו להסביר לבתולה מזה סקס. עד שלא חווים את זה אי אפשר להבין. מצטער - לא יכול להאריך. אני בדרך לחוף :wavey::wavey: