אין בעיה! תקנה טוסטוס 50 סמק ולא סמק אחד יותר מ125. סעמק. אבל את הרישיון תעשה עד 47.46 כס.
Sent from my iPhone
הצג להדפסה
אין בעיה! תקנה טוסטוס 50 סמק ולא סמק אחד יותר מ125. סעמק. אבל את הרישיון תעשה עד 47.46 כס.
Sent from my iPhone
זה עדיין יעלה הרבה ביחוד שאני כנראה לא יקנה כלי מעל 125 וגם אל תשכח שזה רשיון x 2 ולשנינו יש רשיון מספיק זמן כדי לעשות מבחן שליטה.
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
ררררר... אתה תקנה יותר מ125 סמ״ק. החיים לפניך ואתה לא תצליח לכבוש את יצר הצערת.
Sent from my iPhone
אני חושב שזה רעיון גרוע.
כל העסק.
אם אתה אומר מראש שאשתך נהגת גרועה על מכונית... אז מה יהןה על קטנוע?
אתה לא מבין את ההשלכות?
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
זה נון סופית וזה החליק לי
מקסימום the voice וגם זה רק שלומי שבת
נעע לא שווה
אתם קורעים :-)-)-) לגבי אישתי היא נהגת טובה , פשוט אוהבת מאוד לתת גז ולסוע מהר ... אבל יהיה לזה אולי השלכות חיוביות , אם היא תדלק על זה מחדש יהיה לי סכוי בעתיד לשני ג'יקסרים בחצר ולא בתמונה.....
בכל מקרה , אני אשמח לשמוע על קטנוע לא יקר ומהיר כמה שיותר 125 סמ"ק בעלות של 5000 עד 6500 ש"ח
טוב חזרנו להתחלה...
תרשה לי להציע משהו שלא נפוץ פיאגיו ברוולי 125, גלגלים גדולים , מנוע חזק (14.5 כ"ס)
אמנם הוא קצת כבד כ 150 קילו
אין לי ניסיון אישי איתו, ארכבתי קצת על הברוולי 300 שהיה אחלה כלי.
אם אני זוכר נכון הוא קיבל צין טוב הבעיה שהיה יקר לחדש, כיד 2 אין לו שוק אז אפשר למצוא משהו טוב
תודה רבה רונן , זה רעיון שעוד לא שמעתי . אני יבדוק מה מצב השוק שלו , אין לי בעיקרון בעיה עם הגלגלים הגדולים זה גם יפה....(עניין של טעם כנראה)
X-evo 125.
אם כבר אז swing125.
מהירות סופית שנויה במחלוקת. מוצהרת 108. ראיתי יותר.
אמין. לא גניב. איכותי ברמה אחרת.
ה x-evo 125 יותר מהיר מהבוורלי ? (במהירות שיוט)
לפי נתונים יבשים על הניר צריך להיות זהה, פחות או יותר אותו משקל ומנוע זהה
בארץ לא אוהבים גלגלים גדולים, אבל בכביש זה יתרון
יופי ! סוף סוף משהו לטובתי (גם יתרון של גלגלים גדולים , וגם לא אוהבים את זה בארץ = מחיר זול וקטנוע איכותי :-)
מישהו יודע לגבי אמינות של הכלי לאורך זמן ? (אפילו של החברה באופן כללי )
אמינות של איטלקים.
זה לא דבר חיובי.
וזה אומר ש....?
אם אתה מתכוון שלא אמין , אז גם את הx-evo אני צריך לפסול ?
אמינות של איטלקים עדיפה על אמינות טייואנית או סינית.
אמינות טובה, אמנם אין להם את השם של היפנים, אבל בטח יותר מוצלחים מהקוראנים, ושוב הכלי הלו באירופה נחשבים הצלחה טובה מאוד בעיקר הברוולי
אבל הם מתאים גם לבין עירוני קל ?
הכוונה לכבישים בסגנון הישן , מסלול לכל צד , מהירות 80 -90.
ימאה x-city 125 ? אני פונה לקטנועים שאין להם ביקוש אבל הם מהירים יחסית נראה לי , והשוק שלהם גרוע (=מחיר קניה נוח)
שני הכלים הימאהה והפיאגיו דומים. אני משער שמהירות סופית של שניהם אמיתית היא באזור 115 כשהם חדשים, מהירות שיוט אפשר על 100 (עדין המנוע בסלד גבוה)
לימאהה יש שם של כלים עם יותר אמינות, אבל אני יודע נתונים אמיתיים ואני לא בטוח שמישהו יודע.
תמצא את הכלי במצב הטוב ביותר ותהנה.
או שתקנה אחד כזה ואחד אחר לאישתך, תנו לנו דיווח מה עדיף מהשנים :p
טוב , אז לסיכום . פיאגו x evo , פיזו בוורלי , ימאהה x max וימאהה x city . זה בעצם הכלים העיקריים שיכולים להתאים למשימה. אם למישהו יש דגם נוסף בראש , אשמח לשמוע . אני הולך בימים הקרובים להוציא טופס ירוק וליתחיל את החוויה . אני יעדכן את ההתקדמות ואיזה כלי קניתי בעזרת ה' , כשיהיה עידכונים . תודה רבה לכל מי שעזר וחיזק והציע וכו' . כל מילה שנאמרה היתה במקום (כל מילה בסלע) שיהיו לנו רכיבות בטוחות . לילה טוב
איתי דווקא מוזר שאתה ממליץ על דיאלים, שאלתי אנשים שמבינים קצת וכולם אמרו לי להתרחק כמו מאש, אחריות לא אחריות, קטנוע מחומר זול ומתבלה מהר, בקיצור דרק..
אני גם באותה התלבטות על איזה קטנוע 125 ללכת, ואני נוטה לכיוון x max, g dink, x evo.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk