לא, הם רוצים לקנות אביזרים וחלקים מהיבואן בארץ, בכסף לא בחינם.
הצג להדפסה
אני מודה על הדאגה להבנה שלי אבל הבנתי מצויין.
בכל אופן ערכתי כדי שנוכל להתקטנן גם על פרטים אחרים.
הנקודה שלכם ברורה אני בטוח שגם היבואן יקרא את התגובות ויקח לתשומת ליבו.
אני רוצה ולקנות בארץ. אין לי בעיה לשלם גם יותר:) רגילים לזה.
אבל לא חצי עלות של אפוד, רק מסיבה שאין תחרות ויבואן מנצל את זה.
רק לבדיקה אשלח מייל לעוד כמה מפיצים האירופה, אציין שאפוד לא נרכש במדינה שלהם ונראה אם רק בישראל מסרבים למכור לנו אביזרים
אז אל תקנה.
יש לי שאלה אחרת, קצת דומה אבל גם שונה:
נניח שאני יורגן, תייר גרמני עמיד עם תחביב מעט מוזר שכולל טיולי אפנועים ברחבי העולם. ברשותי מעיל של HELITE שנקנה לפני חודשיים בגרמניה, וברשותי שני מיכלי גז לשמירה על גופי בעת תאונה. רצה הגורל האכזר ובמהלך רכיבה בארץ הקודש נקלעתי לתאונה ומיכלי הגז שברשותי נפרקו. בדקתי במרשתת וראיתי שקיים יבואן רשמי של HELITE בארץ. האם גם לי, יורגן מגרמניה, HELITE יסרבו למכור/למלא מיכלי גז?
ועכשיו, יורגן מגרמניה הפך לפתע למתן מראשון, מה ההבדל בין שנינו?
אני אומר שבדוק הוא ימכור לך... אבל יז**ן אותך כי אתה תייר :headbang:
המחיר יהפוך משקלים ליורו..
השאלה אם הוא נציג רישמי של החברה בארץ או יבואן עצמאי .
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
יש הבדל בין מפיץ לנציג...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
אז הנה חברת היט אייר, היבואן הישראלי (http://www.hit-air.co.il) תמכור לכם דרך אתרה את מיכל המילוי בלי לשאול שאלות חודרניות.
אחלה מציאה!
עכשיו נהיה ריאלי לקנות את המוצרים האלו במחירים סבירים עם אפשרות שימוש רב-פעמית.
באתר מוטואין תחת האפוד של הלד קפסולות של הלייט 60 או 100 גרם ב 100 שח
,ח
אנחנו מאוד מצטערים על כך שתבחר לא לקנות אצלנו. אתה צריך להבין שאנחנו מוכרים ציוד בטיחותי ואחת מהסיבות החשובות שאנחנו לא רוצים למכור ציוד משלים אלה רק סטים היא שעל כל מכירה יש הדרכה ומגיעים לאופנוע כדי לבדוק איפה לשים לך את החגורה כמו שצריך . זאות אומרת שהשירות ניתן עד הסוף. במקרא שמישהו קנה בחול אנחנו לא יודעים ולא נבדוק אם הוא עבר הדרכה כמו שצריך. אם חז וחלילה קורא לא תאונה בארת לא רוצים להיות מעורבים למצב שהמוצר לא הופעל בגלל שלא הדריכו אותו כמו שצריך או לא התקינו לו את החגורה כמו שצריך ולא רוצים לקבל תלונות.
לא התכוונתי שיקנו מיכל של חברה אחרת וישימו אותו בזה שאתה מוכר (כמובן מסוכן וטיפשי), פשוט בגלל שאתה מתעקש לעשות סלקציה בין לקוחות המלצתי לחברי הפורום לקנות מחברה שלא איכפת לה מאיפה קנית את האיפוד ותמכור לך באינטרנט כל מה שתרצה.
אנחנו כציבור הרוכבים צריכים לתמוך בעסקים שלא מנסים לכפות משהוא שלא לטובתנו לכן http://www.hit-air.co.il תיהיה הבחירה שלי.
אגב אם רוכב ישראלי שיגיע לגרמניה עם הווסט של HELITE ויבקש מיכל מילוי אף אחד לא ישאל אותו איפה הוא קנה את הווסט.
אני לא חושב שהמתחרים יתנו לך לקנות מיכל אם לא קניתה את האפוד אצלהם. תברר אבל במקרא שכן אז מצאת פיתרון מצוין ואני שמח על כך .
לגבי הרוכב הישראלי שלא ישאלו אותו איפה הוא קנה את הווסט. כמובן שלא יהיה אכיפת להם למכור לו את המיכל כי הוא תייר ויודעים שרוב הסיכויים אם קורא משהו לא בסדר שלא תוכל להעמיד אותו במשפחת כי הוא נמצה בגרמניה ואתה נמצה בארץ. בחברה לא רוצים להתעסק עם תביעות מסוג זה . ברוך השם לא יהיו תביעות בכלל כי המוצר מצוין אבל עם כבר יהיה , רוצים לדעת שאנחנו היחידים שמכרו ללקוח את כל הסט ולא רק חלק מהמוצר .
בברכה,
גו'אן
תשמע גו'אן,
אני ממש מצטער לומר את זה ככה בצורה בוטה, אבל התשובות שלך מייצגות את כל מה שחולה ורקוב בקרקס שנקרא היבואן הישראלי (בפרט 'היבואן הבלעדי'):
כזה שרק מחפש איך לסנדל את הלקוחות שלו אליו ולא מאפשר לו שום גמישות. אחד שמנסה ככל יכולתו להתנער ממתן שירות מינימלי תוך שימוש בתירוצים פסאודו-משפטיים.
פעם שוק המכשירים הסלולריים התנהל ככה, כמו גם רוב שאר השווקים.
יצא לי להתעסק מעט עם יבואן של נעלי יוקרה מארה"ב (משפחה), שגם ניסה להתנער ממתן אחריות ושירות ללקוחות שרכשו נעלים מחו"ל וכשלא קיבלו מענה פנו עצמאית ליצרן, שהחזיר תשובה לאותו היבואן שעיקרה היא שעליו לתת שירות מלא ללקוחות כאילו נרכש ישירות מהם.
עם שירות לקוחות כזה, תשובות רוויות אטימות וקיבעון, גם אם המוצר שלכם היה היחידי שמציל בוודאות ממוות, ועל הדרך מעניק חיי נצח, את הכסף שלי היבואן לא היה רואה. כמו עם כמעט כל שאר מוצרי הצריכה שלי (גם ציוד שמוגדר כציוד בטיחות לרכיבה ועוד) גם את המוצר הזה הייתי מעדיף לקנות בחו"ל, מיבואן שלא מזלזל בלקוחותיו, גם במחיר איבוד ה"אחריות" שלכם.
מצטרף לMOONSHIELD
היבואנים בארץ הקודש (לפחות אילו שאני מתקל בהם) אכן גובים מחירים מגוחכים בהשוואה למה שיש בחו"ל.
בין אם זה צודק מבחינתם או לא זה לא משנה כאשר אני יכול להביא את אותו מוצר ב200 אחוז פחות.
יש מעט מאוד יבואנים שאכן מוכרים את מוצריהם פה במחירי חו"ל - מכיר אחד והוא משוטט פה בפורום והוא מוכיח שזה כנראה אפשרי.
ג'ואן, לא רק שMOONSHIELD צודק במאה אחוז, אם היית כל כך דואג ללקוחות הישראליים ורוצה שהם יהיו מרוצים ויחיו אז היית מזיז את התחת שלך ויוצא מהמשרד כדי לדבר עם האופנוען ולברר שהוא באמת מחבר את הוסט לאופנוע כמו שצריך גם אם הוא קנה רק מיכל. ככה צריך להיות שירות מסביר פנים, מה שאתה אומר זה שרק הכסף מעניין אותך.
זה לא פחיתות כבוד להסביר לאופנוען שהתקין משהו לא נכון איך מתקינים נכון בטח כשמדובר בציוד בטיחות.
נכנסתי לאתר היט אייר ישראל והמיכל עומד למכירה און ליין בלי שאלות.
טענת התביעות שלך לא מחזיקה מים ככה שאני אפילו לא נכנס לזה.
לגבי שירות Helite בגרמניה הם מוכרים לכל אחד, גרמני, ישראלי או צ'רקאסי והכל און ליין במשלוח הביתה תוך יומיים, בין אם זה מיכל או ווסט ההוראות בפנים שחור על גבי לבן, מי שרוצה להשתמש לפי ההוראות סבבה מי שרוצה לקפוץ עם זה מבניין 15 קומות מי אתה שתגיד לו אחרת? הקומוניזם כמעט וחלף מהעולם תתקדם!
דרום אפריקה:)
רחוקה מאירופה לא?
מה מחיר
https://www.lovelifeandride.com/prod...e-turtle-vest/
620 דולר:) מחיר בארץ? 950
מחיר ברוסיה 680 דולר.
מחיר בנורווגיה? כן הביקוש שם ענק , רוכבים שם כל השנה . 750 דולר:)) תן לי פה בארץ 760 לוקח.
כל זה כי אין תחרות:)
בקצב כזה אפשר לארגן רכישה קבוציתית של כמה עשרות אפודים ישירות מיצרן לדעתי.
^^^
אם אכן תווצר כזאת קניה קבוצתית אשמח לדעת.
אם תווצר קסוצת רכישה גם אני בעניין :)
נכון, המחירים לא זהים ועדיין שתי החברות גובות מחירים גבוהים שלדעתי הם לא פרופורציונלים בכלל בתנאי השוק של היום, כשכל אחד עם גישה לאינטרנט וכרטיס אשראי יכול להזין מחו"ל מה שהוא רוצה.
בדיקה זריזה של המעיל HIT AIR EU6:
היט אייר מתמתחרים אותו בארץ ב- 3,900 ש"ח, נמכר ברשת ב700 דולר.
הגזמה.
מה שאני סם לב הוא שכן המוצר מעניין אתכם ואני מאוד שמח על כך. אם אתם מהרגנים קבוצת רכישה מספיק גדולה יכול להיות שנוכל לעשות משהו בשביל המחיר . ( בטוח לא מחיר של חול כי זה אי אפשר) אבל משהו שמתקרב לזה ככה שתקבלו גם מחיר טוב וגם שירות בארץ . מי שמתעניין לרעיון הזה יכול להשאיר פרטים ב-support@helite.co.il. אנחנו נשמח לטפל בכם ונשמח בסופו של דבר שתהיו מרוצים ממוצרנו ומיהשירות שלנו.
בברכה,
גו'אן
ג'ואן -
לא רוצה לבעס אותך אבל...
כנראה שאינך שולט ברזי השפה העברית כדי לקרוא בין השורות.
אי שם לאורך השרשור בזמן שהתבצרת בעמדה שלא קיבלה גיבוי באף מבחן לוגי/משפטי/רציונלי ו/או מחברי הפורום,
אמרו לך בגדול -
אם אתה לא מוכן להיות יבואן הוגן [והסבירו מה לדעתם זה הוגן]
לא נקנה ממך.
גם אם נצטרך את כאב הראש הזה שנקרא קבוצת רכישה.
קח בחשבון ששירות טוב - זה לא רק מה שאתה חושב שהוא טוב ונכון,
אלא גם, ואולי בעיקר איך שמרגישים הלקוחות שלך. גם אלו הפוטנציאלים.
^^^^
מה שהוא אמר, מילה במילה...
זאת חוכמה קטנה לקפוץ על עגלת המזומנים ברגע שמזדמנת אופציה עסקית. מוכר טוב (וחכם) ידע לפרק את הפצצה הזאת לפני שהיא נדרכה.
יש עכשיו למכירה ב-Massdrop:
https://www.massdrop.com/buy/helite-...referer=AD5GSV
שלחתי להם שאלה אם זה משלוח לכל העולם אבל נראה שזה אכן כך.
סה"כ אם יעצר במכס ייצא 2455 ש"ח (17% מע"מ ועוד מס קנייה על ביגוד, אם זה ציוד ספורט אז רק מע"מ).
אולי יהיו גם תשלומים של הדואר שחרור מהמכס, משהו כמו 100 ש"ח.