חתכת גזען היא בכלל נון בינארית א מינית טראנס פורמית נון יס קונפורמית טריפל ג'נדרית מולטיסקסואלית
כל צבעי הקשת הללו בילבלו אותי קמעה
בכל מקרה היא חמודה, בטח מחר תעוף ממני כמקובל
קלה. קלה מאוד. לא צהבת, לא חצבת, לא פוליו, לא אבולה, לא כלבת, לא איידס ולא אבעבועות שחורות. גם הרבה פחות מגעילה מהרפס, אבעבועות רוח, פפילומה ושות. שפעת היא מחלה קלה מאוד אבל גם ממחלה קלה מאוד אפשר למות כמו שאפשר למות מניתוח אלסטי של שאיבת ישבן או ניתוחים לעקיפת מעיים וסתימת פיות.
סבא ז"ל היה יתום מלחמת העולם הראשונה, חלה בשחפת בגיל צעיר מאוד (~1920) והחלים. בשנות ה50/60 של המאה הקודמת עוד עשו לו טסטים שנתיים לבדוק את התגובה החיסונית (שהיתה קיצונית מאוד) אבל עם השנים הרופאים פחות ופחות האמינו לסיפור שלו כי בשנים ההם, טרום חיסונים, טרום אנטיביוטיקה, כמעט כל החולים היו מתים (70-80% תמותה).
בהגיעו לגיל קשישות, סבא סבל מסכרת שגרמה לכיבים בכפות הרגליים ובשלב מסוים הוא נשלח לטיפולים בתא לחץ (שמאוד עזרו לו). לפני הטיפולים, הרופאים עשו לו רנטגן ריאות והמחזה לא השאיר אצלם יותר מדי מקום לספק.
אני מזכיר שחפת כי מדובר במחלה קשה מאוד וגם היום פורצים כ10 מליון מקרי שחפת חדשים בשנה שמסתיימים בכמליון וחצי מתים. אני מזכיר שחפת כי ארבעה דרימליינרים של אלעל חצו יבשות וימים בשביל להשיב הביתה כמה מוצ'ילרים שנתקעו בפרו עת המדינה נכנסה לסגר מלחיץ בעקבות חופן חולים ומת בודד מקורונה בזמן שמדי שנה מתים בפרו כ4,000 אנשים משחפת עמידה לאנטיביוטיקה.
ואגב סבא, סבתא חטפה איזה צינון/שפעת ונכנסה לבית החולים על הרגליים. מספר ימים לאחר מכן ליוינו אותה בדרכה האחרונה.
אבל סבתא לא מתה מוירוס. בגיל 95, היא מתה מזקנה ואם היא לא היתה מתה באותו יום מהוירוס הזה אז היא היתה מתה זמן קצר לאחר מכן ממשהו אחר.
שניהם חיו את חייהם עד תום וזכרם ברוך.
הבעיה העיקרית במגפה הזאת הוא קצב ההתפשטות.
המטרה של הבידוד והסגר הוא להאט את קצב ההתפשטות שלה.
ההתפשטות היא מעריכית , זה אומר שהכל שיש יותר חולים הקצב עולה
לדוגמא מרגע שאחוז אחד מהאוכלוסייה נגוע עד למצב של 100 אחוז בהנחה של מקדם 2 ליום לוקח שבוע.
אבל מרגע שחצי מהאוכלוסייה נגוע עד למלוא האוכלוסייה הוא יום אחד.
וההערכות האופטימיות מדברות על קצב גבוה יותר
במקרה כזה , מערכת הבריאות תקרוס. גם כאשר המחלה היא קלה מאוד ל 90% מהאוכלוסייה וקלה לעוד 5%,
גם אם ימותו 2% מדובר על מספרים עצומים.
והבעיה נוספות שבעת קריסה של המערכת אנשים ימותו גם מדברים אחרים , פשוט אי אפשר יהיה לטפל בהם.
תוסיף לכל הרשום לעיל שיש עד שבועיים דגירה ללא תופעות לוואי , ותבין שמה שאתה רואה היום לפי מספר החולים הוא בעצם מספר החולים שנדבקו לפני כשבוע עד שבועיים לערך.
תבצע אקסטרפולציה על הגרף ותגיע לכך שבעת כבר נגועים אלפים. לכן התגובה היא לא מוקדמת מדי.
Sent from...
אומר כאן דברים מעניינים על איטליה, 17000 מתים בשנה משפעת ושפעת היא כמה חודשים בשנה, אז איך הצליחו לקבור את כל המתים כל שנה ועכשיו יש בעיה.
משפט חשוב מהכתבה, ממשלות לא מרפאות מגפות, חיסון טבעי כן.
צריך לזכור עד שהגיעו לחיסון לSARS הוא נעלם לגמרי כי העדר חוסן טבעית
https://www.globes.co.il/news/articl...did=1001322593
זה לא בדיוק עובד ככה. קודם כל זה נכון רק עד לגבול מסוים. אחרי 50% הסתברות להדביק מישהו שעוד לא חלה - יורדת. דבר שני - אנשים לא נפגשים בצורה אקראית - זה לרוב אותם חברים, קרובים וכו.
אאא - לא. 2% זה לא מספרים עצומים. זה כלום ושום דבר. זה דומה לאחוזי תמותה רגילים.
אבל מה כן - דיקטטורה זה מרגיש כל כך טוב. זה לטובת העם! כמו סמיים - קל להתחיל, קשה להפסיק.
זה.
אם נסתכל על המספרים בארץ, 700+ חולים, 10 במצב קשה, עדיין בלי מתים, אולי אחד-שניים מהקשים ימותו - זה 0.2%, לא 2%. אם כולם ימותו - מה שלא סביר כלל - זה 0.7%. אלה לא רק מספרים לא עצומים, לא גדולים, אלא קטנים. אפילו מסתדר לא רע עם מידע מסין - בכל מקום חוץ מחבל המקור של הוירוס, התמותה דווחה כ-0.9%. לא 4% ולא 2%. אמנם לא שפעת, אבל יכול להיות שקרוב לזה - כי בשפעת יש הערכה טובה של כמות החולים, וכאן אין.
וזה מביא אותי לנתון חשוב אחר:
אם נתיחס לכמות הבדיקות עפ"י ויקיפדיה - ישן, לפני שבועיים - נעשו כ-3500 בדיקות. נניח היום זה 20,000 בהגזמה פראית. זה עדיין כלום, ורוב האלה ש"מגלים" היום כחולים כבר נדבקו לפני זמן מה, ויש סיכוי ממש טוב שמה שעלה - זה קצב הגילוי, לא קצב ההדבקה. סיכוי טוב שבפועל כמות החולים בארץ היא כמה אלפים, וחלקם הגדול פשוט מסתובב ללא סימנים או עם סימנים קלים מאוד, מה שמקטין עוד יותר את הסטטיסטיקה של התמותה במחלה.
בקיצור, לדעתי האנושות מוכיחה שוב את מה ששוק ההון מזכיר מדי פעם - זה שאם לוקחים אוסף אנשים, זה יוצא עדר היסטרי ושיקולי ההגיון זרים לו. מקווה שהטמטום הזה מסביב לעוד וירוס חדש לא יעלה לכולם ביוקר.
כל המספרים מראים על צביעות, אנשים טוענים שצריך להראות אחריות ציבורית ולדאוג לזקנים אבל נתונים כמו 500 איש בחודש שנכנסו לבית חולים לניתוח כל שהוא ומתו ממחלה זיהומית בבית החולים זה לא מעניין אותם, עשרות המתים כל שנה מסיבוכי שפעת גם לא מעניין אותם.
אם כמה שזה נשמע לא טוב אחוז המתים מקורונה סביל וביחס לשפעת, חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה ועוד אין כאן משהוא מיוחד ואפילו להפך, פחות ממחלות ונגיפים אחרים רק שאת אלו מנגנון ההדחקה שלנו מסנן כל השנה, אז תכניסו גם את הקורונה למנגנון ההדחקה ובו נמשיך קדימה לפני שנדפוק את כלכלת העולם מה שיגרור למתים מחוסר אוכל או יכולת לשלם לטיפול רפואי (אומנם לא בישראל אבל באסיה בוודאות)
אני מניח שאף אחד בפורום לא אפידמיולוג אז אנו יכולים לעשות הנחות ותרחישים מהיום עד מחר.
בפועל נראה שזה נגיף בעל פוטנציאל הדבקה גבוהה ולא ברור עדיין מי ימות ומי לא.
באשר למשק וההשבתה זה הזוי (לצורך העניין) שהבוס שלי שמשתכר כמו 4 אנשים במשק ימשיך לקבל שכר מלא ולא יקצצו לו לטובת אלו שכן יושבים בבית וכך גם שרי הממשלה וכו' שבהחלט יכולים לתרום למאבק.
וזה בהחלט דבר שבעייני מקומם אבל תרבות של מהפכות צדק וסוציאליזים זה נחלת העבר וכדי שיחזור אולי צריך שיהיה רע כדי שאנשים יתקוממו.
רגע..........
אולי אנו בדרך לשם
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
בשלב הזה כבר ברור מי נמצא בסכנה מהנגיף ומי לא.
לגבי קצב ההתפשטות האקספוננציאלי והקריסה של המערכת הרפואית, המערכת הרפואית לא קרסה, לא צפויה לקרוס ולא תקרוס כל זמן שאין צפי להרס פיזי של בתי חולים והרג המוני של רופאים.
גם באיטליה המערכת הרפואית לא קרסה, היא רק הגיעה לרוויה (כמו כל מערכת אקספוננציאלית מחוץ למתמטיקה הטהורה) ומערכת שכזו "בסך הכל" מתעדפת חולים. תעדוף חולים הוא לא באג, הוא חלק מההבנה שבמקרים חריגים אתה מטפל באנשים שסיכויי ההחלמה שלהם גבוהים על חשבון אנשים שסיכויי ההחלמה שלהם נמוכים (ע"ע מלחמה, פיגועים וכיו"ב) תוך הכרה שאי אפשר לתחזק בשגרה מערכת מנופחת בצורה קיצונית שמתאימה רק למקרים פתולוגיים. צריך גם להזהר מאוד עם מהלכים פתולוגיים קיצוניים ומטורפים כמו סגירה כללית של העולם.
כמו שרשמתי מקודם, כרגע אין לי בעיה עם הרוב המוחלט של המהלכים שננקטים בארץ והמטרה שלהם היא קניית זמן להתארגנות של המערכת הרפואית.
אם המשטרה תתחיל בשבוע הבא לחלק דוחות לאנשים שמסתובבים ברחוב אז תתחיל להיות לי בעיה כי מדובר בהפרה גסה מאוד של זכויות אדם בסיסיות (ובתור בן אדם שמתנגד מאוד להתערבות היתר של בג"צ, כאן זו דווקא דוגמא מצוינת למקום שבו בג"צ חייב להתערב ולהשית מגבלות חדות ונחרצות על הרשות המבצעת).
אם בטווח של חודש/חודשיים אנחנו לא נראה חזרה כמעט מלאה לשגרה, אפילו במחיר של "אלפי מתים", אזי מבחינתי השור הוא שור מועד, אני אעבור למוד רפובליקני ואתמוך ב"תיקון שני" מקומי על מנת להרתיע שלטון עתידי מנקיטה באמצעים דיקטטוריים.
הערכה שלי מסופשבוע שעבר שאם יהיו לנו 800-700 חולים עכשיו אנחנו בצד הנכון של המטבע. במהלך השבוע המנוולים שינו את כמות הבדיקות וקצב האבחונים בנוסף לפרופיל הנבדקים מה שאומר שכל הנתונים שהכרנו לגבי קצב ההתפשטות ועליהם הסתמכו כולם הלכו פייפן חוץ מאחד- שיעור המוות.
Case Fatality Rate או CFR.
שיעור המוות של החולים (הידועים) מתוך (בערך פי 10?) החולים בפועל שאני זוכר, נע בסביבות %2 עד 4%. ממדינות שבודקות את כל העולם ואישתו וכאלה שכבר בדקו נתחים גדולים אפשר לגזור את כמות החולים בפועל בישראל. אז למה לא מספרים לציבור את המספרים והערכות שכל בר דעת יכול למצוא באינטרנט?
במשרד הבריאות יש אנשים טובים אבל המערכת ממה שמספרים לי אנשי רפואה בכירים, פועלת גם בימים אלה ממש בהגיון כסת"חי. זה אומר שמנהלים מחכים לאישורים, מצייתים לנהלים פחות חשובים, לא מגדילים ראש או יוזמים דברים פרקטיים (כי ליזום דברים אבסורדיים שלא יתקבלו זה יותר קל) ואין מקום לחשיבה מחוץ לקופסא. לא לחשוב היא בעיה גדולה במצבי קיצון. המלך שלמה היה מכנס טנק חשיבה שמורכב ממומחים בתחומים שונים כולל מתמטיקאים, אנשי מחשבים, היסטוריונים וזוכי פרס נובל -כמה שיותר שכל ובכל התחומים. צוות כזה היה מוצא את המיקום המוערך שבו אנחנו נמצאים ביחס לתהליך. זה הפרט הכי חשוב למקבלי החלטות בשלב זה.
אם במשרד הבריאות היה יודעים להעריך את מצבנו, הציבור היה שומע על זה. זה מה שמלמדים- לא להסתיר מהציבור כלום כי זה חוזר בריבית כואבת. אז יש לנו משרד ממשלתי מהסוג שקישון היטיב לתאר, יהודי מבוגר שנפטר, גרפים שלא מספרים מידע מהותי לצד חששות מעורבבות בתקוות ופוזיציות אישיות. בקיצור, בלאגן גדול.
הערת שוליים מפותחת:
ניתן לראות ביוטיוב את ביל גייטס שפרש החודש מדירקטוריון מיקרוספט נואם ומתראיין כבר מ- 2015 על איום ממגיפה לא פעם פעמיים ולא שלוש. באחד הסרטונים גייטס קורא להקים כוח רפואה בינלאומי להתמודדות עם מגיפות. ההסבר נשמע הגיוני כי אם משקיעים מיליארדים בכוח שאמור למנוע מלחמה ואולי גרעינית, למה שלא להשקיע סכומים נמוכים בהרבה בהכשרה וכוננות של כוח קטן ומצומצם בהרבה (הוא מציע להשתמש ביכולת הלוגיסטית של נאט"ו לשינוע ציוד ואנשים). הוא גם מציין את היכולת הטכנולוגית לדעת דברים על מחזיקי הטלפונים וליידע אותם במקרה הצורך. לא החלטתי אם מדובר בנבל או קדוש. הצורך היה מובן לכל הממשלות כי בעשור האחרון ארגוני הרפואה השונים אכן התריעו ממגיפות קטלניות. זה לא שאף אחד לא היה מודע לסכנה. ובכל זאת, רוב המדינות המפותחות חוץ מזו ששילבה הייטק ישראלי ומשמעת יפנית נתפסו עם המכנסיים למטה. כולם פישלו פחות או יותר, לא רק בישראל. מצד שני גייטס הביא במו ידיו את מהפכת ה PC ששינתה את חיינו בצורה קיצונית באינספור מובנים -ובעזרת מכשיר שהושקעו בו הכי הרבה שעות תיקונים בהיסטוריה.
אני לא אומר שביל שייך לאילומינטי ומחר נצעד עם ברקוד תת עורי בדרך למכרות אבל הרשימה בעייתית. יחסי הציבור שעשה לסכנה ממגיפות מ- 2015, מעמדו העולמי והעובדה שפרש החודש מכס המלכות, הגבלת החופש האישי והפרטיות בעשרות מדינות, מעקב ממושך ונרחב (שמטופל או מאותרג תקשורתית) מצד פייסבוק וגוגל, מעבר לכ.אשראי מצד הרגולטור, זיהוי ביומטרי נרחב ועכשיו גם שבכ"נו כשבאופק רואים חורבן נרחב של כלכלות וחברות.
לא נחמד בכלל כי רוב הדברים התרחשו בעשור האחרון. כל שוחר חופש וצדק גם אם אינו חובב קונספירציות אמור לגרד בפדחתו ולהכין תכנית פעולה דקדקנית. במקרה של ממשלה עולמית עם מטבע אחד תמצאו אותי במדבר לצד ה KTM בלי טלפון, המשפחה כבר נאסרה בגלל האיום שהיוותי לשלטון וכנראה שבלי טיפת דלק אבל אופטימי.
דה קראקן. לחיים.
חולה לא מאובחן אחד במשך 3 משמרות ידביק 5 רופאים ו 10 אחיות. תכפיל בעשר או במאה ותקבל קריסה.
חולים שנפטרים בבית בשל עומס וציבור שמתחנן להיכנס עם חולים בדלתות ותקבל קריסה.
עומס מסויים או טוויסט נוסף בעלילה יכול להביא לקריסה. אם תרצה ביטוי הולם יותר מערכת לא מתפקדת- וכמובן תגובות השרשרת שבעיקבותיה.
לגבי שאר הנקודות, די מסכים. חודש חודשיים נראה כרגע סביר (סין כמקרה מייצג).
חשבתי שסגר זה הפיתרון, תראו באסיה... אז מסתבר שהם לא היו ממש בסגר
https://m.ynet.co.il/Articles/5698568
אני נושם לרווחה. יש עוד אנשים שפויים בארץ. ודרזדנר.
אתם אומרים בדיוק את מה שאני אומר רק בלי ריח של אלכוהול. אולי בגלל זה יוצא לכם יותר מוצלח ממני.
אני ימני. מתחזק באמונה ושמרן. יותר נכון ליברטן. אז כשזה מגיע לחופש הפרט אני שמאלן קיצוני. (סנודן? גיבור כמו בר כוכבא)
כעת אמור לי איש פלספן שאני מתעב (והוא אותי) כיצד המילים היפות אשר כתבת (באמת יפות) באות ליידי ביטוי?
בקלפי? איזה קלפי, שלנו? זה שהחל מהכמה האחרונות עובר דרך פרוקסי של השבכ? מבצע "טוהר בחירות" הם בטח יקראו לזה.
(לא באמת מתעב אותך. סתם הומור שחור שלי)
אותך אני דפקא מתחיל לחבב ואפילו אולי כשאחלים מהחמרמורת (וגם אם לא) תזכה לביקור.
אזתה מוכן? קבל :
9/11 was an inside job
the patriot act
climate gate
לסדאם לא היה נשק להשמדה המונית ובוש ידע חודש לפני הפלישה
לכשכש בכלב
(חלילה מלהזכיר את מאבטח מספר 4. יש פה מפאיניקים נורא רגישים)
לביל גייטס יש פטנט על הזיקה
לא נחתו על הירח
רגע רגע מה אמרת? לביל יש פטנט על הזיקה?
תתפלאי
http://www.emetaheret.org.il/2016/02...8%D7%96%D7%99/
למי שרוצה לשמוע דעה אחרת. לא יודע אם המספרים שלו מדויקים, ולא אכפת לי אם הוא צודק או העמדה הרשמית. אני נמנע מלהביע דעה. סתם עוד חומר קריאה:
https://www.globes.co.il/news/articl...did=1001322593
זה בסדר, התחושה היא אכן הדדית.
אני לא איש ימין, אני לא קונספירטור ואני רחוק מאוד מההרגשה שהמערכת מושחתת ושהבחירות מבושלות.
כיצד זה יבוא לידי ביטוי?
בראש ובראשונה באמצעות גבורה. גבורת המקלדת שמאפיינת את הזמנים, המקומות והאנשים האלה.
לאחר מכן, באופן המקובל. תרומות לארגונים שמארגנים לוביזם פוליטי רלוונטי תוך הבהרת מהות התרומה.
אבל כאמור, השור עוד לא מועד ואני לא בטוח שנגיע לשם.
לגבי ההערות בנוגע לקריסת המערכת כתוצאה ממחלות הרופאים והאחיות, הרי שאנשי צוות רפואי הם בני אדם מתחת לגיל פנסיה. רובם המוחלט יחלו ויפתחו סימפטומים קלים ואין שום הגיון שרופא חולה קורונה עם סימפטומים קלים לא יטפל בחולי קורונה. כעבור שבוע/שבועיים הוא ממילא יהיה בריא ומחוסן ויוכל להכנס ולצאת באופן חופשי למדי מהמחלקות השונות.
מערכת רפואית שאומרת למשפחות של חולים בני 90 שהיא אינה מתכוונת להחזיק באופן מלאכותי את ההורים הגוססים שלהם בחיים היא לא מערכת בקריסה ואולי אפילו להפך משום שמערכת רפואית שמנשימה אנשים בגיל כזה, שאין להם לא אופק חיים ובודאי שלא אופק לאיכות חיים, דווקא היא מערכת שנמצאת בקריסה. מוסרית. אלה דברים שהיו ברורים בעבר וצריכים להאמר גם אם הם חורגים מהתקינות הפוליטית/תקשורתית של ימינו.
מעניין אותי אם מישהו עוקב אחר עליית האלימות במשפחה.
על מןות בשל אכילת יתר.
ועוד תופעות של סטרס בגלל סגר בבית.
הצילו בוב ספוג זיין לי את השכל.
הסלון כמו בסיס צבאי.
ההיא שולטת ביד רמה על הנעשה. צבעמפה צבע שם.
וזה רק שבת.
מה יהיה.....
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
יום לפני 9/11 דונלד ראמספלד במסיבת עיתונאים מצהיר שאין תיעוד ל 2.3 טריליון דולר שנעלמו ואין מידע לאן - יום למחרת מטוס (יש האומרים טיל שיוט) פוגע בפנטגון באופן כירורגי באגף האחראי על התקציב הזה בדיוק, כל העובדים והחומר מושמדים
ביום נפילת התאומים, מה עם קריסתו של בניין 7 שנמצא כמה רחובות מהתאומים אך התמוטט על תילו ללא דבר שפגע בו (פיצוץ נראה מבוקר בסרטונים) על כל יושביו והחומר שבתוכו (חיפוש קצר בגוגל יראה תמונה מאוד מורכבת מה הכיל הבניין הזה)
קרו עוד הרבה דברים באותו יום
המערכת תתפקד בלי מצמוץ בקצב הנוכחי והלוואי שיישמר. יש לנו מערכת בריאות ציבור מצויינת בזכות רמת המח"טים והמג"דים (מנהלי בתי חולים ומחלקות) ומטה. רופא לפני שעה קלה אמר שגם במשרד הבריאות מתקתקים עבודה, מתמגנים כהלכה והכל טוב. אם נגיע לאלפים חולים או מאושפזים ביום תהייה בעיה מרמת מכונות הנשמה ועד קיבולת או ספיקה. נסעתי להתאוורר בתירוץ של קניות והמראה הזה של אנשים בתור מרווח נטול רוח תזזית חימם לי את הלב. הוכחה מתועדת שהישראלי יכול להתנהג כמו אוסטרי. איך סבתא היתה אומרת מתחת לשפם: "אם החיים נותנים לך לימונים, תכין לימונצ'לו".
קובץ מצורף 8182
בניין 7 נפל עקב שריפה שהתחילה מעצמים בוערים שעפו מבניין 1
המטוס שנכנס בפנטגון נראה ע"י מאות אנשים שנתנו עדות ובנוסף קרובי המשפחה של הקורבנות נתנו עדות שקיבלו שיחות טלפון מהמטוס שהודיעו על חטיפתו, בנוסף לזה חתיכות מאותו בואינג נמצאו בהריסות הפנטגון.
זה פשוט יותר מידי אנשים לשמור סוד כזה אם אכן זה היה טיל.
יש ספר שעובר שטות אחר שטות ומוכיח שלאדם יש דמיון מפותח
אם לא שמעת את העדות ממקור ראשון, איך אתה יודע שה"עובדות" שרשומות בו הן האמת, ולא ה"עובדות" של הקונספירטורים?
הרי ידוע שהריבון קובע את ההסטוריה....
(צוחק איתך).
אם כך, כנראה ש"העצמים הבוערים שעפו" לבניין הזה הם בעצם מקלות דינמיט שהתלבשו יופי על 81 העמודים שעליהם ישב הבניין
טוב מראה עיניים (ומשמע אוזניים) מניחושים , תשומת הלב לשניה 0:13 בה אפשר לשמוע פיצוצים אחד אחרי השני וגם לראות את סדר הפיצוצים לפי החלונות שעפים מהדף החוצה - https://www.youtube.com/watch?v=K0vgdPv9PWw
בניין בן 47 קומות קורס ונעלם קליל לערימת הריסות בגובה 4 קומות תוך 2.25 שניות מתחילת הקריסה עד סופה, ואחרי כל אלו בדרך נס גם בכלל לא יוצא מקוי המגרש שלו ואינו פוגע בבניינים אחרים - זה לא בניין שקרס, זאת הריסה מבוקרת.
ויש הרצאות מאלפות עמוסות הוכחות שאומרות אחרת, פה אנחנו כבר מגיעים לנקודה שבה כל אחד בוחר במה להאמין.
את זה שהבניין בער שעות לפני שנפל לא מראים שם ובכללי מאד התאמצו להראות משהוא מחוץ לקונטקס
כאן יש משהוא קצת יותר מדעי
https://www.youtube.com/watch?v=PK_iBYSqEsc
מלבד בניין 7 יש בכל ההיסטוריה האנושית רק עוד שני בניינים שקרסו בגלל ... אש.
(התאומים)
יש עדויות ממקור ראשון של הכבאים (וגם ניתן לראות בסירטונים) את שרשרת הפיצוץ.
זו הריסה מבוקרת פר אקסלנס
בניינים שקרובים יותר לתאומים נותרו שלמים.
ועכשיו... מה היה בבניין 7 ו"ירד לטימיון" מישהו יודע ?
בימים האחרונים אני שותה עד התעלפות בתקווה להתעורר למציאות אחרת.
זה לא קורה. ההיפך. זה נעשה גרוע יותר.
היטל השמירה שאני משלם כבר כמה שנים קנה עוד מדים ועוד ניידות לעוד זבל אשר במקום לשמור עליי ממפירי החוק מציק לי עם הצגת ת"ז. זה היה אז.
והיום לכלב יש שניים. פאקינג עוצר.
לא עוצר של היוונים עלינו. לא עוצר של העמלקים עלינו. עוצר שלנו אנו מרצון.
סרטים רעים
הוועדה האמריקאית לניירות ערך
השירות החשאי האמריקאי
אמריקן אקספרס
בנק השקעות (סלומון סמית ברני)
וארבע "קומות רפאים" בשליש הראשון של הבניין (14-17)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...d_Trade_Center
אומרים שלפני שבניין 7 נפל אלביס יצא ממנו