גם בלילה גם ביום
גם בגשם ובכל מקום
וכעת עם המדבקה גם נוסע כמו חלום.
אתמול בלילה פגשנו גשם זלעפות.
המדבקה דאגה שלא נירטב מהטיפות.
אגב מאז שיש את המדבקה הכלי טס כמו היבוסה.
מומלץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...56f8dc1c28.jpg
lokimonster
הצג להדפסה
גם בלילה גם ביום
גם בגשם ובכל מקום
וכעת עם המדבקה גם נוסע כמו חלום.
אתמול בלילה פגשנו גשם זלעפות.
המדבקה דאגה שלא נירטב מהטיפות.
אגב מאז שיש את המדבקה הכלי טס כמו היבוסה.
מומלץhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...56f8dc1c28.jpg
lokimonster
תשיג לנו, נדביק. לא בטוח איפה כן.. :rolleyes2:
אני גם רוצה. אני מודבק apex, סטריפים שח mudale222 ועכשיו הגיע הזמן להיות מושפע עד הסוף.
אשלח הזמנה לאביעד
lokimonster
44,333 ק"מ והגיע הזמן לשרשרת חדשה.
מתקרבים בצעדי ענק ל30K
הטרייסר החל לעבוד קצת יותר לרגל עינייני ואיתו הצורך במקומות נשיאת ציוד ועוד כגון קסדה נוספת מעיל וכהנה וכהנה שטויות.
הכלי נהדר נוח מאוד גם למורכב מזדמן בבין עירוני שנשאר עם טעם של עוד.
אומנם הארגזים לא מדהימים בנפחם אבל מאפשרים נשיאה ואחסון של רוב הציוד אם נדרש.
השד האדםדם בהחלט מולטי טאסק אמיתי עם ערך מוסף של המון הנאה שלא פוגעת בשימושיות.
לבנתיים מפגין אמינות כאמור לצד הנאה ושימושיות.
אם ארכוש עוד אחד בעתיד האמת נכון לכתיבת שורות אלו בהחלט אפשרי.
לאחר תקופה ארוכה שלא ממש רכבתי למעט בית עבודה ( 7 קילומטר לכיוון) עזרתי עוז ויצאתי לחגוג 20 שנות עבדות מרצון שעונה לשם נישואים ( נישואין אנא עארף ).
אני ככל הנראה סובל מאלרגיות שגורמות לשיעול והרופאים הם כמו מוסכים (טוב לא כול המוסכים) וכשאני נכנס אליהם אני יוצא יותר דפוק ממה שנכנסתי אבל את השיעול וסיבותיו לא נתנו הסבר
נו טוב אתם מעשנים אני משתעל ויש לי אף שבור (הגיוני הייתי מתאגרף בימים שעוד היה לי שיער ) כך שאני נושם בעיקר מהנחיר השמאלי.
בכל מקרה זה לא פורום רפואה הוליסטית אז...
רתמתי את הטרייסר ב3 ארגזים והתחרטתי שאין לי רביעי או שרכשתי את תיק מיכל שמותאם לטרייסר ( יש לי 2 תיקי מיכל אף אחד מהם לא יושב שם טוב).
ציידתי את עצמי בסטרפסילס מסטיק נטול סוכר מכל סוג שיש ( מסתבר שלמנטוס יש טעמים מגניבים) את אישתי שסירבה בכל תוקף ללבוש את האפוד המתנפח ארגז ימין בגדים של לוקי ( היה עמוס) ארגז שמאל נשאר מקום כנראה שאצלנו אני הבעייתי ואגז עילי ציוד השרדות כמו משאבה תולעים תיק גב לקסדה ועוד כמה דברים קטנים.
יצאנו בצהריים חום וחולירה ומאחר ומיהרנו רכבנו על כביש שש.
זוועת עולם חום אבק המון אבק רוח ובתוך זה שיעול כרוני וים של פיכסה בתוך תנועה כבדה.
עצרנו באלונית דווקה מאחור לא נשמעו תלונות וגם יחסית היא יצאה לא מאובקת לעומתי שיצאתי כאילו רכבתי עם פלג הגדול בפודרה של נבי מוסא.
קצת מנוחה ניקוי צינורות טבילה בבקבוק מי עדן וממשיכם.
האמת שאולי זה הריענון אולי אי שם למעלה קיבלו דלקת ריאות בכל מקרה זה נרגע אחרי אלונית שש.
רכבנו לאלקוש ועצרנו לחוויה דרוזית במסעדת אבו ענאן.
טוב חתונה אשכנזית חוץ מעלי גפן והצוות שום דבר לא היה דרוזי שם.
רביולי ובשר מיובש ( לא ביף ג'רקי ) וסלטים שנלקחו מתפריט אירועים של אולם אירועים במאה שערים כמו סלט וולדורף חרמנא לצלן ( להיות הוגן הסלטים היו טריים וטעימים ) גזר מתוק סלק אדום - לפחות החומוס היה ראוי.
סיימנו לאכול יצאנו לפקיעין לבית כנסת העתיק שכמובן היה סגור אבל נחמד להסתובב שם ברחובות הם יפים ונחמדים עד ששם למעלה נזכרו שצריך לשטוף את האבק.
הבנו את הרמז ויצאנו לעבר בית לחם הגלילית שם חיכה לנו צימר מפנק.
הירידות של פקיעין מדהימות ובשל תנאי מזג האוויר רכבנו בקצב שאיפשר לנו להינות מהנוף שנשקף משם.
לבית לחם הגלילית הגענו כשאנו עם בוץ מאובקים ומטונפים.
נראה לי שאפילו המארחת נבהלה ממה שהגיע אליה לשם.
אגב צימר נהדר שירות אדיב וישוב מדהים ממליץ בחום.
שאר היום טיילנו רגלי בישוב הטמפלרי תוך שאני מציץ בלוחות כמה עולה שם בית כנראה שחסר לי כמעט 2 מליון שקל לרכוש שם בית.
נשאר בהרי ירושלים פחות חם פה.
בבוקר המשכנו למשפחה שלי בעמקים יש להם שם מוזיאון טרקטורים מדהים והצטרפנו לפרלמנט של יום שישי ופשוט שכחנו לצאת.
חזרנו לירושלים בקצב שלא היה מבייש את חיל האוויר וחיש קל מצאנו את עצמנו באבו גוש
עייפים עם כוויות ברגלים מהחום של הכביש או המנוע ( כנראה שסילור החום בקצב מהיר לא מאפשר לאוויר להתקרר ) אבל ממש התבשלו לנו הרגליים.
הטרייסר כלי נהדר לטיולים בזוג רכבנו רצוף מאזור עפולה וללא הפסקה ובהלוך היינו כשעתיים רצוף על האוכף וללא שום בעיה של חוסר נוחות.
נכון אישתי שתחייה עם ממדים קטנים אז איתה אין בעיית מקום בשום אופונע אבל בכל מקרה הטרייסר נוח מאוד.
חזרנו עייפים אך מרוצים.
ובכל זאת מסקנות:
אני צריך להיגמל מרכישת ארגזים מקוריים.
הם הרבה פחות יעילים מארגזים תחליפיים וכמובן שלא ניתן להעביר אותם מאופנוע אחד לאחר.
אני מניח שארכוש שוב טרייסר ביום מן הימים והפעם זה יהיה הGT למרות שישנם קולות בראש שמהדהדדים היבוסה H1 ועוד כל מיני רעשי רקע ( אולי אני צריך כדורים מי יודע )
בכל מקרה
הטרייסר כלי לא פחות מנהדר קובץ מצורף 10117
קובץ מצורף 10118קובץ מצורף 10119
ותשמרו על האף
קובץ מצורף 10120
העיקר שהצלחתם להנות, למרות מזג האוויר!
אגב - לפעם הבאה, תואכלו בפקיעין וזהו) אני אהבתי.
נשמע כיף. דיבורית עם מוסיקה בשיתוף משדרגת מאוד.
יש לי ולהנהלה טעם שונה במוזיקה.
היא אוהבת חרא של שכנוזים שמאלנים כמו שלמה ארצי נעמי שמר - סופיסטיקייטד
ואילו אני מעדיף את קוקו מאילת יוסי שועה אבי דיכטר עופר בכי שריף נער הפלא שהתבגר דקלון
טוב לא להגזים
אני אוהב מוזיקה אבל יותר רוק מטאל שנסונים 80 90 100 בקיצור לועזית