-
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 104729
זה התחיל...פרטים בקרוב מאד.
-
2 קבצים מצורפים
26857 ק"מ - סלוניקי יוון
המסע הגדול התחיל ברגל ימין, את האופנוע פגשנו בנמל ביום שני, אחרי לילה נהדר באתונה שאנחנו מאד אוהבים, את פנינו קיבל בוקר קר עם רוח רצינית שהקשתה על העמסת האופנוע בנחת תדלוק ראשון ויצאנו לכיוון צפון, כשהמסלול המתוכנן משלב כבישים מעניינים ונקודות מנוחה נחמדות, כמובן שהאיסיים של הג'ינג'ית לא תיפקד, לקח לנו כמעט יומיים שלמים עד שהצלחנו להפעיל אותו, אבל הניווט התבצע בהצלחה מלאה דרך גוגל מאפס אוף ליין, כי מי שמכין עצמו מראש לכל לא מופתע )סבתא ננה 1923) חצינו את הגשר לאי כלקיטיס והמשכנו לאורכו עד למלון, בבוקר למחרת יצאנו לחלקו הצפוני של האי בכבישים גבוהים נהדרים המשקיפים על הים עד שהאי נגמר לנו, אז...עלינו על מעבורת לזרה ליבשה...משם למלון מפנק, בבוקר שאחרי עלינו על מרגלות האולימפוס למעיין נחמד ומשם לסלוניקי המקסימה, יש משהו כשאתה רוכב על האופנוע הישראלי שלך בסטריפ של סלוניקי, זוהי הטיילת המקסימה שגובלת בים מצד אחד והאולימפוס שבאופק והעיר עצמה על מאות בתי הקפה והטברנות וכמובן המגדל הלבן, סלונקי צעירה ותוססת עם המון הסטוריה ועבר...היום נמשיך לכיוון בולגריה.קובץ מצורף 10473
קובץ מצורף 10474
-
2 קבצים מצורפים
-
-
נראה שאתם דופקים קילומטראז' רציני על כבישים מהירים. לאט חביבי.
#עוקב
-
-
-
1 קבצים מצורפים
28156 k"m
אז איך הורסיס 1000 כאופנוע מסעות בשטחים מורכבים (רק על הכביש) תנאי מזג אוויר שונים, לאחר כשבועיים של מסע חוצה מדינות עמוס כמעט עד גבול ההיגיון, רכבתי בחו"ל כמה פעמים עם אופנועים שונים וגם עם האופנוע שלי ואני אתייחס גם לזה, הורסיס בטיול הנוכחי מתנהג למופת, למעט ניפוח צמיגים שנדרש הכלי מתנהג נהדר, היה לי קל איתו גם בכבישים מאתגרים טכניים וגם בכבישים מהירים, המתלים האלקטרונים עושים עבודה נהדרת וצריכת הדלק סבירה ויותר. האופנוע מתנהג הרבה יותר טוב ממה שזכרתי אותו מהטיול הקודם, ההבדל לדעתי הפחתת משקל גם של הרוכבים וגם של הציוד, וגם הטיפול האחרון אצל זיו שהצליח לשפר את ההתנהגות של האופנוע בכללי, אל מול הבימר 1250 שרכבתי איתו ברומניה בשנה שעברה ההבדל ברור, בגרמני הייתי צריך לעבוד יותר בבחירת ההילוכים הנכונים והיה לנו פחות מקום על האוכף, הורסיס גמיש ולא מתרגש מכלום, כיסוי מרחקים וכמה שעות על האוכף גובים מחיר נסבל ומחייבים עצירה כל כשעה וקצת. האופנוע היחידי שחייתי איתו בשלום כמו הורסיס היה האפריקה טווין שרכבתי איתו באלפיים. אבל אז החלפתי אופנוע שבור שקיבלתי בסוכנות איתו הוא היה חדש והמדד שלי היה אחר. בקיצור נכון לעכשיו אנחנו רק בתחילת המסע אני מאד מרוצה, נמשיך לעקוב.
קובץ מצורף 10478
-
-
1 קבצים מצורפים
אני בנורווגיה, כמעט 32000 ק"מ רוצה לשתף בחוויות אבל הממשק המגעיל של האתר בקושי מאפשר להעלות תמונות וסרטונים וחבל. הרכיבה הנורווגיה מאתגרת והכבישים הפנימיים דורשים ריכוז, עירנות, ויכולות מצד הרוכב הכביש משתנה במהירות כמעט כל כמה מטרים ובוא מגיע עם שיפועים, זוויות וכל טוב, צריך להתרגל לרכיבה פה ואפילו במהירות המותרת הכביש מאתגר, שלו לדבר על כמות מכמונות המהירות שמפוזרות פה, והנורווגים לא מבינים "בערך" מה שכתוב זה מה שאתה חייב לרכוב...אגדה! קובץ מצורף 10491
-
5 קבצים מצורפים
41636 ק"מ
*** לא פוסט סיכום ***
בחישוב גס עשיתי עם האופנוע יותר ק"מ בחול מאשר בארץ, 14500 ק"מ רק בטיול הנוכחי. בשורה התחתונה האופנוע הזה עבד כמצופה.
חוץ מצמיגים שהוחלפו במחיר מחריד (3500 ש"ח) שום תקלה או בעיה! שלג גשם קור חום קיצוני האופנוע עובד כרגיל!
ראינו פלאי עולם, תופעות טבע, בעלי חיים, דברים שהעין הישראלית לא רגילה אליהם היה מדהים. את בסטטיסטיקות עדיין לא עשיתי רוב
התמונות עדיין במצלמות.
מסע זוגי כזה הוא לא לכל אחד, בכלל לא!! זהי חוויה קשוחה, למי שבאמת אוהבים לרכוב ללא תנאים מקדימים, אבל גם מסוגלים לעשות זאת
בפועל. זהי רכיבה חשופה וללא הגנות תרתי משמע ורק מי שמסוגלים לעשות את זה פיזית ומנטלית, ישרוד. זהי אהבה ומי שלא אוהב את
זה לא יהיה מסגל לעשות את זה וצריך שותפה חזקה מתאימה בדיוק באותו ראש. כי זה לא באמת רק מסע אישי זה הרבה יותר.
קובץ מצורף 10492
קובץ מצורף 10493
קובץ מצורף 10494
קובץ מצורף 10495
קובץ מצורף 10496
-
4 קבצים מצורפים
-
7 קבצים מצורפים
-
שאפו לשניכם. עקבתי בפייסבוק, טיול מדהים שממש שעושה חשק.
-
8 קבצים מצורפים