אכן לפעמים זה לא נעים.
מאידך זה באמת לא היה כזה נורא.
הצג להדפסה
אכן לפעמים זה לא נעים.
מאידך זה באמת לא היה כזה נורא.
30200
התחדשות עירונית -
החיים של הטרייסר מאווווווד רגועים.
למעט בית עבודה אני כמעט ולא יוצא.
מאידך עונת רכיבה מגיעה ומזג אוויר קריר נכנס למחוזותינו בשילוב ילדה שעוברת לרמת הגולן ( מכינה ) אז סביר להניח שהטרייסר יתחיל לעבוד.
א' ראה מודעה על צמיג מישלין ROAD 6 במחיר מפתה של 999 שקל אז נשלחתי בשירות חשאי אל ריינוטאייר בחולון להחליף.
לרוב אני מחליף סט אבל הקדמי עדיין תקין והאחורי שספג נזק בדמות חתך (לא הייתה בריחת אוויר אבל אני לא הייתי שקט ) מוזר דירבן אותי להקדים את ההחלפה.
סך הכל הROAD6 היה מצויין בתנאי שטח מגוונים.
ריינו מתגלה כמוסך נחמד שירות מצויין נקי ידית מומנט ושירות עם חיוך..
בהחלט יצאתי מרוצה ועם חיוך ואפילו תותב בין הראם של הפלאפון לכידון שניתן לי במתנה אחרי ביקשתי חתיכת פנימת כדי לסדר את הסטנד.
זה בדיוק הג'סטות הקטנות שמבדילות בין מסוך שנגדיר אותו כגרידי ויחיב על התקנת מספרעם 4 ניטים ניטים לבין מוסך שהשירות הוא בראש מעיניו (הוא יודע בבירור שאני אגיע לצמיגים ולא מעבר לזה בגלל איזור מגורי).
תענוג
מאמין שאחזור.
כמה ק"מ החזיק הקודם?
הקודם הוחלף ב16,630
הייתי יכול למשוך עוד 3000 קילומטר על הצמיג שהוחלף אולי אפילו יותר אבל כאמור מה שהיווה את הטריגר להחלפה זה חתך שהיה בגומי (לא התייבשות נזק מחפץ על הכביש ) שקצת הטריד והאמת שגם החורף שדופק לנו על הדלת.
פסנתר מכוון חמאס להעלאת המורל.
אז מסתבר שיש חשיבות למיקום הדגלים.
כשהם היו בצדדים הפסנתר היה ממש לא מכוון.
שיניתי את המיקום לאחור וכעת הפסנתר מכריז שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק.
קובץ מצורף 10191
יפה
אני גם רוצה לשים. איך חיברת לארגז?
כמו ששמים על חלון הרכב וסוגר עליו את המכסה של הארגז
59,300 ק"מ. נמכר.
הוכיח אמינות מושלמת וסיפק המון רכיבות מהנות.
מברוק.
תוך כמה זמן צברת 60,000?
מה הכלי הבא?
וככה נותרנו לבד
אני והטרייסר
כשא' יוצא למעוזות הקינק החדשים.
מה הוא יקנה מי יודע
מצמד תאומי השטן האדום נישאר רק אחד...
אם מודדים את עוצמת חווית הרכיבה מהמשתנים הנפוצים (מהירות פיתולים או נוף) עבורי הסיפוק מטיולי שטח גבוה בהרבה.
טיולי כביש עם כמות המכוניות וסוג הנהגים שיש בארץ פשוט מבאסים. יש עוד אפשרות חוץ מלעבור לשטח.
בחישוב אצבע- עם מחירי הביטוח הדלק הצמיגים והטיפולים תחזוקת אופנוע בארץ עולה כמו 2-3 שבועות טיול מפנק באופנוע שכור בחו"ל לשנה ~ 15-20 אש"ח.
בהנחה שהאופנוע לא משמש ככלי רכב לעבודה וסידורים זו בהחלט אפשרות טובה.