לגבי הטייסר השני (סיפור מסע כפול) - הוא נמכר לפני כשנתיים עם 59K קילומטר ולפני מספר חודשים נגנב מביתו של הקונה.
הצג להדפסה
לגבי הטייסר השני (סיפור מסע כפול) - הוא נמכר לפני כשנתיים עם 59K קילומטר ולפני מספר חודשים נגנב מביתו של הקונה.
מתסכל
איכות יצור המוצרים הנלווים ירודה.
לקחתי את העוללה לבסיס והיא הניחה בארגז הצד השמאלי בקבוק קולה.
הכלי היה מונח על ג'ק הצד ובפתיחה המכסה נשמט מהיד ועם הכבל פשוט תלש את התושבת אליה הקבל היה מקובע.
התוצאה תושבת שנתלשה חור בארגז.
הכבל פלסטיק איכותי הארגז כנראה שפחות.
אני מנסה למצוא ברשת ארגז חליפי או מכסה ולא ממש מוצא
אנסה להדביק אבל בתור מוצר שעלותו 2300 שקל נכון לשנת 2021 זה נראה לי זבל צרוף
כמו שא' נער הפלא אמר להבא לקנות רק מוצרים של אפטרמרקט דוגמת גיווי ודומיהם.
פחות יפה אבל כנראה עמיד יותר ( הארגז המקורי כמדומני מיוצר על ידי שאד וגם בהונדה שהייתה לי לא אהבתי אותם ).
היתרונות ניתן להעביר בין אופנוע אחד לאחר ויתכן מחיר זול יותר ( גם אם לא זה עדיף)
אני לא בטוח
אני חושב שזה שאד
בכל מקרה התושבות פשוט נתלשה
על הפנים
צלם את השבר, אולי יש לי פתרון עבורך.
אצלם כשאהיה בבית
בגדול התושבת פשוט נמשכה ויש חור עגול בארגז.
יש לי מלחם פלסטיק וסיכות וכדומה אבל זה מיקום פינתי מחורבן
אנסה לחפש משהו משומש וכו'
הפתרון לזה טיפול בפייברגלאס.
לא בטוח
אולי הסגירה לחור שנוצר וגם בספק כי זה ממוקם בתוך חריץ מהצד הפנימי
לדעתי התכה של פלסטיק ושיוף יתנו מענה ( יש לי מלים לפלסטירץק) ואת הסטופר ( הרצועה שמונעת מה מכסה לרדת עד למטה) אני אקח חור ויעשה תושבת מבורג ושייבות או משהו כזה
טרייסרון
אנו נושקים לחמישים אלף קילומטר.
בלי עין הרע הכלי עובד נהדר.
למעט הוינקר השמאלי שמדי פעם אני לוחץ עליו והוא נושר אין שום דבר מצחיק.
פשוט מחזיר אותו למקומו וכמרנו.
האבסורד שיש לי שתי סטים להחלפה של וינקרים שטוחים וכל פעם אני שוכח להביא אותם למוסך כדי להחליף.
התחלתי לחשוב על החלפה כאשר האופציות שעלו הן ההונדה הורנט 1000.
זה הכלי עם הכי הרבה כוח סוס לשקל. סיבוב בזק שערכנו עליו ועל ההורנט 750 אני וא' נער הפלא הבהירו לי שאני צריך מסיכה קדמית.
הוא עדיין על הפרק לצחוק הגורל גם ה750.
קפצתי למטרו.
הצצתי על הטרייסר החדש והאמת שבמציאות הוא יותר יפה מהתמונות.
הוא נראה בשל יותר מהמודל שיש לי.
אבל בשונה מהונדה ששמחים ללקוחות חדשים שימור הלקוחות של מטרו לוקה בחסר.
טרייד נתן הצעה לא מוצלחת מבחינתי מה שאומר שאלך להוונדה. או שאמור ואז אקנה.
לבנתיים אמור להגיע הcb1000gt. הציפור קטנה לחשה לי שהמחיר יהיה נמוך מהטמטמת של סוזוקי אבל כנראה גבוה מהטרייסר.
מאידך הונדה מחפשים לקוחות חדשים ויתרה מזאת שכנראה הוא מגיע כבר עם ארגזי צד ולא צריך להוסיף כבר..
אבא שלי תמיד אמר לי סבלנות אז הפעם אקשיב לו
ומי יודע
אולי הווינקרים ההונדה לא נושרים.
יש לי הרגשה טוב. לגבי הכלי
נמתין עוד כמה אלפי קילומטר.
בכל מקרה
אני בדרך לטיפול והחלפת צמיגים
.
המשך יבוא.
גם אני חושב על ההונדה GT, אבל בגרמניה הוא זול יותר מהטרייסר 9, אגב שניהם מגיעים עם ארגזי צד.
מה שאהבתי זה שכח הסוס לא מותן בGT ועומד על 150 כח סוס ככה שמקבלים מתחרה בקטגוריה של הבמוו XR1000 במחיר נמוך משמעותית ואמינות טובה בהרבה מזו של במוו.
ממה שאני רואה זה אופנוע ספורט טורינג לרוכב בודד, לא נראה שהמושב האחורי והגודל הכללי יהיה נוח למורכב לרכיבות ארוכות.
רכיבת מבחן במרץ
בארץ הטרייסר הרגיל עולה סביב 85,000
הונדה תעלה ( משוער) סביב ה100,000.
הטרייסר gt עולה מחיר דומה להונדה כאשר הם לא מספקים את הארגזים צד ( למיטב ידיעתי לפחות נכון ל2021 כשרכשתי את הטרייסר שלי)
אז מבחינת תמורה לשקל נראה לי שההונדה עשויה לקחת בגדול
גם מנוע חזק יותר וגם הארגזים צד ככל הנראה יסופקו עם האופנוע.
לגבי מושב אחורי
הטרייסר היה בסדר גמור לאישתי והילדים הטרייסר היה נוח מאוד ( הילד קצת פחות בגלל שגדל הבת ואישתי קטנות ממדים אז אין בכלל בעייה).
בכל מקרה
אני ממתין.
אולי בכלל הגיע הזמן לרכב 4/4 ונשארת עם הטרייסר.
48,000 קילומטר למניין הטרייסר.
בניגוד לדרכי בקודש דחיתי עד כמה שניתן את ההוצאה על אחד הדברים הכי חשובים והם הצמיגים.
גם הקדמי וגם האחורי היו כבר בחלק המרכזי של סוף הדרך או במילים אחרות יש מי שהיה מושך עוד קצת.
למרות הגיל של הצמיגים סדקים לא היו עליהם פשוט בלאי טבעי של רכיבה.
יש לי נסיון רב עם המוצרים של מישילין בשלל כלי רכב שהיו לי והם אכן צמיגים שמאריכים ימים.
כמובן שחלק מזה היא העובדה שהאופנוע שלי ישן רוב הזמן בחנייות סגורות ואני מניח שזה בהחלט תורם.
סך הכל הוחלפו עד היום 5 צמיגים
28/08/2022 16684 צמיגים זוג צמיג מישלין ROAD6 ₪ 1,700.00 29/08/2023 30200 צמיגים צמיג מישלין ROAD6 אחורי ₪ 1,000.00 05/02/2026 49800 צמיגים צמיג מישלין ROAD6 אחורי+קדמי ₪ 2,200.00
3 אחוריים ואחד וזוג קדמיים.
סיכום האופנוע הכי טוב בעולם
עזוב כולם יודעים מי האופנוע הכי טוב בעולם האמת...