במקרה כתבה מהיום על הנושא
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4922103,00.html
הצג להדפסה
במקרה כתבה מהיום על הנושא
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4922103,00.html
חברים
יצאה לי היום לקפוץ לסוכנויות, קודם כל להונדה.
התרשמתי ממש לטובה מהג'אז...רכב חמוד, לא נראה כזה פיצפון כמו שחשבתי,מאובזר נהדר גם בגרסה הבינונית, הרבה יותר מהצפוי בדרגה זאת.
והכי הפתיע אותי זה מרכב מאחור. רוחב סביר מאוד אבל העומק מאוד מפתיע..הרבה מאוד מקום לרגליים. ברכבים גדולים יותר כמו סיוויק או סוזוקי או מזדה הברכיים היו כמעט תקועות בגב של המשענת הקידמית..וזה עוד בגובה הנמוך שלי...
המכונית הקטנה הזאת (הונדה) ממש נוחה יותר בישיבה מאחור מכמה מכוניות הגדולות ממנה.
אחר כך נכנסתי לסוכנויות סוזוקי כדי לבדוק הויטארה החדשה והקרוסאובר...מבחינת מרחב פנים לטעמי הג'אז לוקחת אותם למרות הדרגה הקטנה שלה ! גם כמובן מבחינת איבזור ואיבזור בטיחות.
ויטארה אומנם נראת נהדר מבחוץ הודות לדימוי שלה עם הראנג' רובר החדש, אך לצערי בפנים קצת מאכזבת.
ישבתי גם במאזדה 2, מרחב מאחור קטן,הברכיים תקועות בגב של הנהג...חלק מאיבזור - רק בהתקנה מקומית...
הזמנתי נסיעות מבחן לג'אז ולויטארה..נראה אותם על הכביש..
אני ממש נגד ההפתעה שאתה מתכנן לה, לדעתי אחרי שאתה סגור על דגם והכל, תיקח אותה לראות לפני ביצוע העסקה.
יש סיכוי גדול מידי שהיא תתבאס עליך שעשית קנייה כזאת בלי להתייעץ, בטח שזה אמור לשמש אותה!
לשיקולך.
האמת עוד לא סגור, יש לי יחסית הרבה זמן להתלבט :-)
מבין בהחלט את הסיכון בגורם הפתעה...לוקח אותו בחשבון.
מצד שני מכיר את הצרכים שלה והטעם וגם צריך לקחת בחשבון לפעמים אופי של אדם שלפעמים מתלבט בלי סוף ופוחד לקחת החלטות. ואז זה מביא עצבים מיותרים
אצטרך לשקול עניין הפתעה שוב כאשר אהיה באמת סגור על עצמי בבחירה של שתי אפשרויות ברורות.
המשך עדכון, מתעד לצורך reference עצמי לשעת אמת כאשר אצטרך...
חזרתי מנסיעת מבחן על סוזוקי ויטרה 2017 מול קרוסאובר 2016 (השניה עדיין נמכרת חדשה ומוצגת באולמות התצוגה עד גמר המלאי).
ויטרה - נראת טוב, עיצוב חיצוני מושך נראה כמועתק מrange rover. רכב גבוהה יחסית. ישיבת נהג נוחה, מרווח מאחור יחסית קטן,לנוסע גבוהה יהיה צפוף - יצטרך לתקוע את הברקיים בגב של הנהג. תא מטען סביר בגודל, בינוני בנפח.
אבזור סביר יחסית לרמה מקובלת היום, מסך מולטטמדיה ענק אך התקנה מקומית, לא מקורי של היצרן. היבואן תוקע גם מערכת mobile eye שלטעמי בנסיעת מבחן הקצרה נורא מעצבנת. שוב - אופציית התקנה מקומית כמובן.
נסיעה - כ15 שעה קביש בין- עירוני ועוד רבע שעה בתוך העיר כולל פסי העטה.
בהנעה ממקום מרגיש כבד ומגיב בהשייה מורגשת. הגיר הוא אוטומט 6 הילוכים, בתאוצות רגיעיות (עקיפה) מרגיש קפיצה בהילוכים ומשיכה ארוכה לסל"ד גבוהה ומרעיש עד שיש תגובה.
הצמד של מנוע-גיר מתאמץ באופן מורגש להוציא תגובה, לי לא הירגיש טוב.
מנגנון start stop מרגיש מעצבן - דומם מנוע ברמזור ומעיר אותו בלחיצת גז - תגובה עצלנית קצת מעקבת בכחצי שניה או יותר. מורגש.
בנסיעה רגוע במהירות שיוט נוסע רגוע לא מרעיש במיוחד,נינוח.
בפסי העטה מרגיש טיפה קשיח (גרסה של 4x4), לטענת נציג מכירות גרסת 4x2 מעט מאוד עדינה יותר, לא יודע.
כרוסאובר: ישיבה גם גבוהה יחסית לרכב רגיל אם כי אולי טיפה יותר נמוכה מהויטרה. נוח מאוד, ראות קדמית קצת יותר טובה מויטרה כיוון מכסה מנוע נטוי למטה.
מרווח מאחור יותר נעים לעומק, יותר מקום לרגליים.
תא מטען יותר מרווח ונוח וכולל מדף אמצע שניתן להוציא - אז משאיר נפח תא נעה מאוד.
איבזור דומה לויטרה, מסך טיפה יותר קטן, לא משמעותי.
אותו מנועה אך תיבת הילוכים רציפה ובעלת 7 הילוכים.
נסיעה: נוח מאוד, שקט וללא תופעות של ויטרה.מרגישים יתרון של גיר רציף. פחות השהיות בהעברת הילוכים, הרגשה של תגובה זריזה יותר וחלקה יותר לדוושת גז.
בעיר מרגישה קצת יותר רכה בפסי העתה, יותר סלחנית.
המסקנה: בהינתן אותו מחיר, הקרוסאובר עדיפה כרכב משפחתי חד משמעית, במיוחד עם 4x4 לא משחק תפקיד. נוחה יותר, חלקה יותר בנסיעה, תא מטען יותר טוב.
זוג חברים שלנו קנו עכשיו את הסוזוקי קרוס אובר לטענתם הוא רכב מעולה בהצלחה רק קח בחשבון שהוא לא רכב משפחתי
מה עושה אותו לא רכב משפחתי ?
אני מבין
האמת הרכב אומנם נועד לאישתי להסתובב בעיקר בעיר, הסעות ילדים וכו...פחות הייתי מגדיר אותו כמשפחתי במלוא המובן. המשפחתי האמיתי יבוא בליסינג ממני.
מצד שני לא ברור לי מה היתרון בג'יפון עירוני למטרות אלו יחסית לרכב פרקטי כמו הונדה דז'אז...
טרם נסעתי בהונדה (מתוכנן ליום שישי) אך כרגע קשה להיתעלם מהמחשבה שהג'יפון זה פוזה ולא יותר מזה...והפרקטיות זה אחת כמו הונדה דז'אז
ג'יפונים מתהפכים יותר בקלות, יש אנשים שעבורם זה יתרון כרכב לאישה
בעיקר פוזה וטיפה יותר קל לעלות על מדרכות
אני גם מחפש רכב לאישה, דווקא מעניין אותי מאוד התחום של בטיחות אקיבית.
בלימה אוטומטית, שמירה על נתיב, בקרת שיוט אדפטיבית
אז ההונדה נראת תפורה לזה, נוחות עירונית, איבזור הטיחות מקורי והכי רחב בקטגוריה (מקורי ולא התקנות מקומיות כמו ברוב המתחרים), ללא פוזות מיותרות
מחרתיים עושה נסיעת מבחן אליה, נראה אותה על הכביש
ההונדה אכן רכב יותר הגיוני,
אבל מדובר על מה האישה רוצה , וכאן יש שיקולים אחרים לדעתי. אתה לא הולך על עקבים. זאת לא בחירה הגיונית לנעל. אשתך קרוב לוודאי שכן.
לכן לדעתי הסוזוקי עדיפה מהבחינה הזאת. (אני גם מסיק את זה ממה שכתבת בהתחלה על הגיפונים)
אם יש לה חברה טובה , תנסה לשאול אותה או להתייעץ עם מספר נשים. אופן קבלת ההחלטות בין שני המינים שונה.
לצודק בהחלט לגהי אופן קבלת החלטות..:-)
לא מן הנמנע אכנס למו"מ בין שני היבואנים. הקרוסאובר יקר בכ15000 ומערכות בטיחות מבחינתי נחותות מהמקוריות של הונדה...אבל הfun factor הנשי גם ניכנס למשחק...
נכנס באיחור...
כל מי שמזלזל בדאצ'יה - אתם לא צודקים.
אבא שלי על רנו (דאצ'יה) לוגאן MCV שנת 2009.
195 אלף ק"מ, לא אוכלת גרם שמן בין טיפולים, לא מאבדת נוזל קירור. גיר (ידני, מן הסתם) במצב מעולה, קלאץ' עדיין מקורי.
הרכב אצלו מ-70 אלף ק"מ בערך. מעבר לבלאי טבעי - הייתה תקלה אחת (סביב ה-130 אלף). הרכב התחיל למשוך אוויר מהמניפולד. קניתי גומיה חדשה (100 שקל), ובינתיים אבא שם קצת סרט טפלון על הגומיה המקורית ופתר את הבעיה. נוסע ככה עד היום, עם גומיה ספייר במחסן.
ככה שאל תזלזלו בדאצ'יה. ראיתי לא מעט יפאניות שהחזיקו פחות יפה.
ולגבי גירושין עקב מעבר לידני... בעיה.
ככה זה כשלא מקבלים חינוך מוטורי מגיל צעיר.
ליבי נפעם כל פעם שאני רואה את אחותי הקטנה מתפעלת כמו נינג'ה את הגיר של הפונטו דור ראשון שלה :)
אה, פות"ש: מה אתה אומר על פיאט 500X? נראה לי שאישתך תשמח!
:rotfl:
:-)
דווקא עם רנו לאחי היה ניסיון מזעזע לפני כעשור בערך...צרפתיות מאז מבחינתי מחוץ לתחום..סטטיסטיקה..
בגדול..יש לי דעה נגד אירופיות (אלא אם ברמות רכבי יוקרה שזה לא המקרה שלי)...אולי דעה קדומה אבל בכל זאת....
בכל אופן..אחרי בדיקות ונסיעות מבחן..הבחירה נסגרה סופית וכרגע בתהליך רכישה מול סוכנות הונדה.
מקווה שבוע הבא לסגור את העסקה..