Lifan מעולים ביחס למחיר שלל אופני חשמל...
ביחס למחיר של קטנוע הם פח אשפה משובח.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
הצג להדפסה
Lifan מעולים ביחס למחיר שלל אופני חשמל...
ביחס למחיר של קטנוע הם פח אשפה משובח.
אני מתפלא שבתור ״מנהל מותג שטח בhm מוטו״ לא הצעת לי איזה כלי נהדר ממגוון היצרנים המשובחים שאתם מביאים בגזרת הקטנועים.
אחינו, לא רוצה ולא צריך לפרק מנועים, עשיתי את זה לכיף שלי בגיל 16 ל50 סמ"ק, ומאז השארתי אצלי את היכולת לטפל בדברים הפשוטים בבית. כל השאר משאיר למכונאי שלי.
לא הבנתי את המשפט האחרון, אם תטפל בהן? לא אמורים לטפל בקטנוע ?
הבנאדם ביקש חו"ד על הקטנועים מאנשים שניסו אותם . אני מבין את השליחות שלך בלנסות ולהכנס בדיאלים בכל פוסט שקשור אליהם. אבל שחרר. יש הרבה רוכבים שמרוצים מהכלים, יש רמות שונות של איכויות בסקאלה רחבה מהסינים ועד האירופאים. כמו שאמרת- מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל. אם אתה מצפה לקבל BMW כשאתה קונה דיאלים אז הבעיה היא בך כצרכן, או שבאמת הציגו לך תמונה לא מציאותית.
ובנימה זאת - בהצלחה לכולם בהמשך.
אין לי שום עניין עם דיאלים.
הדעה שלי מאוד ברורה - יצור קוריאני\טאיוואני\סיני זה ייצור נחות ומכאן מגיע העניין שלי עם קשקשנים כמוך שמעולם לא פתחו מנוע אבל ממליצים בביטחון ומטעים אנשים.
בקטנוע אמורים לטפל,כמו באופניים אבל שזה נוסע מראשון לראש פינה לא מעיד דבר על אמינותו או איכותו ו 20,000 זה קטנוע כמעט חדש,אגב.
עדיין לא ענית לי על השאלה - בפורום הקודם הרעפת עליהם שבחים רבים,מה הסיבה שעשית פרסה חלקית? הם לא מצוינים יותר מאז שעזבת?
אם אתה חושב שאתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה ועוד לצפות ממני לתגובה אז אתה יכול לשכוח מזה.
ודרך אגב, את הקטנוע קיבלתי עם כמעט 20 אלף קמ ועליהם הוספתי עוד 20. נכון ש40 אלף קמ זה כבר לא כלכך חדש?
מי שמעוניין בחו"ד שלי מוזמן לפנות אלי בפרטי.
בהצלחה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
איזה פרופורציות קיבל השירשור הזה.
סה"כ שאלו איך הדיאלים וזה נהפך להשוואה בין מנועים ואיכות ההרכבה לאחר פתיחתם..
אני שוב נותן את חוות דעתי האישית כמשתמש ולא כמכונאי,למרות שיש לי ידע בסיסי ואפילו מטפל טיפולים שוטפים לבד (ולא לא פתחתי מנועים לא של דיאלים ולא של כלים אחרים)
נכון להיום הדיאלים שבירשותי s3 250 עבר 36,666 ק"מ עם תקלה אחת שטופלה באחריות (בעיה בנעילת המושב)ושוב אומר שהוא נוח מהיר מאוד חזק בעליות ובשביל הצרכים שלי הוא מושלם במיוחד בהתחשב במחיר ששילמתי עליו,מקווה ש ימשיך ככה עוד 20-30 אלף בלי תקלות,ימים יגידו.
ואתם מתפלאים שפורום רוכבות נסגר.
בנות, לא לריב...
לדעתי כשכלים של דיאלים כ"כ זולים יחסית עם המון הטבות של היבואן, ובמיוחד הדגם החדש ארומה ודארט שייצאו, עולים 10 אלף כולל הכל - מסתבר שבכל זאת יש פה קאץ, אולי החלקים זולים מאוד ומיוצרים ברמה בסיסית מאוד ולכן המחיר הנמוך... אבל אולי זה זול לא כי זה לא איכותי, אלא זול כי בקוריאה מן הסתם יותר זול לייצר דברים מאשר באיטליה, למשל. למה אתם חושבים שהכלים של פיאגו יקרים יחסית? אבל המקרה שזול לייצר בקוריאה גם כן אותו הדבר בטיוואן, שם מייצרים קימקו, אבל לקימקו יש יותר ביקוש וכך התג מחיר יותר גבוהה על פי כך. אבל יותר מכך, שדיאלים לא מוכרים בארץ כלכך, נכון, ולא נמצאים שנים רבות בארץ כך שניסיון על כלים שלהם הוא מועט. וציינתי כבר כמה פעמים שהלקוח הישראלי הממוצע, בעיקר בתחום הרכב, נוטה לפסול מה שלא מוכר לו? אתם לא מסכימים אפילו טיפה עם זה?
הדעה שלך חשובה ומבוססת על ידע, הבנה וניסיון.
כמו שאומרים - "הייתי מסכים איתך, אבל אז שנינו נהיה לא צודקים"...
המלצה (אמיתית, ללא סרקאזם):
אם אתה כל כך רוצה להביע דעות ולעורר דיון, כדאי שתהיה לך הבנה סבירה בנושא שעליו אתה משוחח.
קנה קטנוע מורד מהכביש ב-500 שקל. אם מעניין אותך דיאלים, אז תקנה דיאלים.
תוריד מהאינטרנט ספרות רלוונטית.. תקרא אותה - כמה פעמים שתצטרך.
פרק אותו לגורמים, תרכיב אותו שוב. הוא לא ייסע.
פרק שוב, תרכיב שוב, ותגרום לו לנסוע. אם הוא עדיין לא נוסע, פתח שרשור בטכני. רק שים לב ש"לא מניע" זאת לא כותרת תקינה.
תגרום לו לנסוע.
תחזור, והרמה של השרשורים שאתה פותח תעלה פלאים.
יש פה טרול ואנחנו ממשיכים להאכיל אותו.. לך תקנה דיאלים, כלי מצויין. אתה מנסה למכור לנו את הכלי או שאתה מחפש לקנות?
לא שאלתי את זה ברצינות אז אל תעוף על עצמך,את דעתי על התנהלותך כבר הבעתי.
בהצלחה גם לך.
אתה יודע ישראל אני זוכר שבזמנו כשהתלבטת בין סוגי הקטנועים שתית בשקיקה את כל מה שרשמתי לך ואפילו יצרת איתי קשר בשביל שאבדוק לי אקסיבו והיום,פתאם ההסברים שלי הפכו ל " סה"כ שאלו איך הדיאלים וזה נהפך להשוואה בין מנועים ואיכות ההרכבה לאחר פתיחתם.." ועוד דברים ברוח הזו בכל פעם שאנחנו דנים על דיאלים או קטנועים קוראניים למיניהם.
איך אומר לך את זה .. אתה כפוי טובה,לא חייבתי אותך להסכים עם דבריי אבל בטח שלא לזלזל.. אל תירק לבאר שבעבר שתית ממנה.
יש לי דיאלים כבר 3 חודשים, אחרי אקסאיבו שהיה לי כמעט 4 שנים.
אז עם כל הכבוד לתחכום, לתכנון ולרכיבים, במציאות הדברים מתרגמים באופן שונה. על כל אקסאיבו שעשה 100, יש גם אחד שעשה 50-60.
התקלה שקילקלה לי את האיקסאיבו הייתה בין השאר באשמתי (שמן). אבל! במהלך ה-60 אלף שעשיתי איתו, הייתי צריך להחליף משאבה, היה לי מיסב שחוק, פלאג חשמלי שהלך (אמנם 150 ש"ח, אבל גם גרירה וגם הטרחה למוסך) ואולי היה עוד.
מצד שני כבר יצא לי לראות במו עיני זוג S3ים שעברו את ה-70 אלף בלי לגעת במנוע או בגיר.
במעבר הפסדתי באחסון, באיכות החומרים והבניה, בהתנהגות כביש, ובחלקלקות של המנוע.
במעבר הרווחתי כלי (כקונה) זול בצורה יוצאת דופן, עם חלפים וטיפולים זולים, חסכוני יותר בדלק, עובד טוב יותר בבינעירוני מבחינת מאמץ (טורים נמוכים יותר), פיצ'ר מגניב עם המפתח ואחרי שמתרגלים- הוא מרגיש כמו מתחרה ראוי בקטגוריה של ה-250.
באיטליה כיף, אבל לפעמים לא הכל ורוד כפי שנדמה. אם היה לי את הכסף, הייתי קונה אקסאיבו שוב. אבל במקום להוציא 14, הוצאתי חצי מזה על קטנוע מאותו שנתון עם ק"מ נמוך יותר, שאף אחד לא רוצה לגנוב (ישן טוב בלילה, ד"ש לזעקה), ואחרי 4 אלף אני יכול להגיד שהכל טוב ושאולי השד לא כזה נורא.
ממליץ על ה-S3 בחום למועטי התקציב. לא ממליץ על לקנות חדש מהחברה אלא אם כן משתמשים בטרייד אין כי האובדן ערך שלו חולני.
*הערה: למיטב הבנתי, בעוד ברובו המוחלט של הכלים אבחנת המהירות הינה אלקטרונית, ב-S3 המהירות נבדקת בצורה אנלוגית באמצעות צינורית כלשהי בגלגל הקדמי. זה גורם לדילי של חצי שניה בתגובה של הספידומטר וככל הנראה לזיוף קצת יותר גדול מהסטנדרט. 110 באיקסאיבו זה 98 אמיתי ו-120 ב-S3 זה 100 אמיתי.
*הערה2: בטרם קניתי את הכלי, עברתי על כל הפורומים וכל גוגל לאורך ולרוחב, אין מילה שלא קראתי בהקשר של ה-S3. המסקנה היא שהוא פנינה אמיתית מהרבה בחינות ודווקא שאר הקטנועים של החברה, במיוחד ה-S1, לא קיבלו אותה כמות של אהבה בבית כשהם גדלו.
היי היי אני עדיין מעריך אותך ידידי ובאמת מעריך את הידע שלך ולא זלזלתי כלל בדבריך סה"כ בדיון הספציפי הזה הבעתי את פליאתי איך ששרשור על חוות דעת על קטנוע הפך לשירשור התנגחויות וויכוחים על איכויות הרכבה וכו'
מקווה שאף אחד לא נפגע מתגובותי ובמיוחד לא אתה
אני ממש לא כפוי טובה ועד היום קורא וממתין לשמוע ולראות את דעתך בכל שרשור טכני שמעניין אותי,
בנוסף וזה לשירשור נוסף שאפתח בימים הקרובים היום עשיתי טיפול גדול בפעם הראשונה בקטנוע הספציפי הזה (בעבר עשיתי כמה טיפולים קטנים )ויש לי תובנות מעניינות לגבי השירשור הזה ומה שעלה ממנו,אכן בעת פירוק הפלסטיקה מורגש שהאיכות נמוכה יותר אפילו מהדינק הקודם שהיה לי בנוסף התגלתה בעיה שכאמור אפתח עליה דיון בטכני, של שיניים טחונות במניפה של הוריאטור משהוא שהפתיע אותי כי הוא לא מורגש בנסיעה היומית.
לסיכומו של עניין מבחינתי,הקטנוע טוב חזק ונראה תמורה טובה מאוד למחירו הנמוך, כנראה שכפי שעלה מהשירשור איכות החומרים וההרכבה נמוכה ממתחריו והאם עובדה זאת משפיעה על המשתמש נדע רק כשהכלים יהיו ישנים יותר.
בנוסף צילמתי חלק ניכר מהטיפול שביצעתי הערב ואנסה להעלות על הכתב את תהליך הטיפול עם תמונות לתועלת הכלל.