מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים נוטים להתנגד נחרצות לכל מה שסותר את השקפת העולם הלרוב מאוד מצומצמת שלהם. גם אם הרעיון שהם מתנגדים לו יכול להטיב עימם.
Sent from my T5 using Tapatalk
הצג להדפסה
מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים נוטים להתנגד נחרצות לכל מה שסותר את השקפת העולם הלרוב מאוד מצומצמת שלהם. גם אם הרעיון שהם מתנגדים לו יכול להטיב עימם.
Sent from my T5 using Tapatalk
קורא את השרשור ומזדעזע שוב.
מנהל בפורום מייעץ לבנאדם ממשאלות לב, ולא פעם ראשונה
מנסיון שלי, כשאתה מתווכח עם MASTEROZ, גם אם הוא טועה, ברגע שאתה נכנס איתו לפינה אין לך סיכוי. הוא חייב לנצח אותך ויהי מה.
יצא לי לראות מספר נושאים בפורום שבהם עוז "שלף" מהמותן מה שלדעתו נכון והפך את זה למציאות.
אני חייב להגיב פה, זה חוסר אחריות משווע שחבר בצוות פולגז עובד מה"בטן", מעוות מציאות ועוד נותן לאנשים עצות על בסיס שקרי. זה לא לעניין ולא מכבד את המקום.
מה שעוד יותר מביך זה שגם כששמים מולו עובדות, הוא מתקפל לגישת ה"עזוב אותי, אני יודע שאני צודק ואתה טועה, אז שחרר", ועדיין בלי לספק הוכחות.
audi צודק בכל מה שהוא כתב. ביטוח לא מכסה לך ציוד. תתקשר לסוכן הביטוח שלך ותראה שהוא אומר את אותו הדבר.
אם כן הצלחת לקבל מהביטוח תשלום על ציוד, חובת ההוכחה היא עליך. וכל עוד אתה ממציא תירוצים למה אין לך הוכחות זה אפילו יותר מביך מהטיעונים.
שיהיה לכולם יום טוב.
רגע חברים...
ביטוח מקיף לא מכסה אביזרים וקסדה היא אביזר. תביעה למקיף נעשית לפי דיני ביטוח (ובעיקר חוק חוזה הביטוח 1980).
יתכן שישנם שופטים היום שיסכימו לפסוק תשלום עבור קסדה; כיום אין חברות ביטוח שמשלמות על קסדה.
תביעה צד ג' (כלפי רכב אחר, או רשות מקומית) מתנהלת לפי דיני נזיקין ולכן ניתן לתבוע את כל הנזק שנגרם, בלי קשר למהו (קסדה, אופנוע, מחשב נייד וכו')
במחשבה שניה, קראתי את כל 40 ההודעות שכתבת...שיקרתי, אני לא מחכה 24 שעות,
4 דקות הספיקו לי להבין עם מי יש לי עסק.