מומנט זמין זה כל הסיפור
כמעט 80% ב3000 סל"ד ו100% כבר ב4000, כרגע גם אחרי 1000 ק"מ הגרף הזה מתורגם לכיף של רכיבה.קובץ מצורף 7371
המדידה למטה נעשתה ע"י אדם פרטי ולא ע"י מוטו גוצי.
מומנט זמין זה כל הסיפור
כמעט 80% ב3000 סל"ד ו100% כבר ב4000, כרגע גם אחרי 1000 ק"מ הגרף הזה מתורגם לכיף של רכיבה.קובץ מצורף 7371
המדידה למטה נעשתה ע"י אדם פרטי ולא ע"י מוטו גוצי.
אני מבין אותך. זה בדיוק הסיבה למה אני לא קונה מחברה קטנה. אתה מקבל מערך שירות לא קיים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ומצד שני בחברה גדולה אם אתה בבעיה ואתה לא מטופל ע"י היבואן כמו שצריך אין לך עם מי לדבר ונשאר לך רק אופציה משפטית.
החברות הגדולות בדרך כלל לא עונות למיילים ואין טלפון HOT LINE, לפי דעתי זה יותר גרוע.
לגבי המערך מוטוגוצי שהיא חלק מפיאגו מקבלת מערך דילרים בפריסה ארצית רחבה רק באיזור שלי יש 3 דילרים של פיאגו (מוטו גוצי, אפריליה..) שזה אותו מספר דילרים שיש להונדה.
ההרצה נגמרה ואפשר לתת בגז, דבר ראשון ששמים לב אליו זה האין רעש מנוע, אני לא בעד אגזוזים רועשים אבל כאן סירסו מסורת, גוצי ידועים בסאונד הערב שלהם או יותר נכון היו ידועים, נראה שהתקנות החדשות לקחו את זה מהם.
המנוע ממשיך לצרוך 22 ק"מ לליטר גם שפותחים מצערת חזק ועם ה23 ליטר שלו אין הרבה ביקורים בתחנות הדלק.
הגוצי ממשיך להפתיע בתחום כח המנוע, יש כח ובשפע, אני חוזר ומזכיר לעצמי שזה בסה"כ 80 כח סוס אבל מה איכפת לי, גובה הביטוח וגובה המס השנתי מחושב לפי כח סוס אז אם כתוב 80 כח סוס ברשיון מעולה.
הבחירה באנג'ל GT של פירלי מוכיחה את עצמה כמעולה, בטיפול ההרצה קיבלתי את אופנוע ההדגמות של הדילר עם המישלין אנקי המקורי וברכיבה גב לגב הרעש שהאנקי מייצרים הוא על גבול הבלתי נסבל, כמו ג'יפ רנגלר על הכביש, מי שלא מחפש שטח שיחליף אותם ישר, הדגם הרגיל של הTT מגיע עם מצלר טורנס נקסט ושם אין בעיה.
האופנוע קיבל עוד כמה תוספות, הראשונה זה הGUZZI MIA, מערכת המולטי מדיה של מוטו גוצי שכוללת ניווט שמוצג בעזרת חצים על לוח השעונים, כל העניין מחובר דרך אפליקציה בנייד, האפליקציה מרגישה כמו משהוא שעדיין בחיתוליו (גורסא 1.0) אבל כבר עכשיו האופציות הקיימות שוות את המחיר של 130 יורו.
קובץ מצורף 7405
תוספת שניה זה ארגז סמי אלומיניום של GIVI כולל המתאמים שGIVI כבר מוכרת לTT
קובץ מצורף 7406
קובץ מצורף 7407
קובץ מצורף 7408
אם לוקי מעדכן אז גם אני.
מגרד את ה3000 ק"מ, טיול אחרון אתמול לKARLOVY VARY בצ'כיה למי שמכיר כטיול הכנה לטיול הגדול שמתחיל ביום שבת.
רכיבה לצד טריומף טייגר ספורט מגלה את הפער בכח הסוס, בקו ישר הוא יצא לעקיפות שגרמו לי להגיע למנתק ההצתה כדי להדביק את הקצב שלו, בכביש הררי לא היה שום הבדל והיכולת של הTT לפתוח גז באמצע פניה הוכיחה את עצמה.
מה שמוזר בכל העניין זה שאם רוכבים לבד הTT מרגיש מהיר מאד אבל ברגע שהוא עומד מול גדולים ההבדל מורגש.
הכיף ברכיבה שהאופנוע הזה מספק הוא אחד הדברים שאי אפשר לשים על נייר.
בקרוב סיקור איך הTT עומד ברכיבה של 3500-4000 ק"מ ב7 ימים, האם יחזור על גרר או בכוחות עצמו?
תמוננות חובה
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
כחלק מההכנות הייתי צריך להתקין את הGPS הסיני שלי על האופנוע כי האפליקציה של מוטו גוצי שמראה את הניווט על לוח השעוניפ עובדת רק בלייב ולא באוף ליין, מה שאומר שבשוויץ לא יהיו לי מפות.
מאחורי לוח השעונים התקנתי ממיר מ12V ל5V (הקופסא עם הCPT) כדי שהGPS יעבוד.
קובץ מצורף 7519
קובץ מצורף 7522
עוד הכנה מראש זה לקנות זוג פנימיות למקרה של פנצ'ר, כמובן שאין באפשרותי להחליף פנימית לבהמה הזאת בצד הדרך אבל לפחות אם אני יתקע איפה שהוא יהיה לי מה לתת במוסך ובכך אני יחסוך עיקובים אם אין במלאי.
קובץ מצורף 7520
קובץ מצורף 7521
אם זה עושה טוק טוק טוק
ובעל. ספק של כ54 כוח סוס
ומתקשה לעבור 160 טיטולים בשעה
אז כנראה זה אחד מהשתיים:
גוף צעיר ראש אינפנטיל ובדיוק גמול מהטיטול
או
בא בימים שקול ונבון מוכן לגיחה לאפיקים וחיתולי צעדים אחרונים.
בכל מקרה זו ואיך שהגוף לא יפרש או יפריש במונחי היפרליטר 4 בשורה וגם לא מעט אחרים זה טוקטוק (הכנף כמובן) יעיל ונחמד
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
נראה פגז ... ועוד יותר שראיתי אותו אצלך.
סע בזהירות הכי חשוב !