תתחדש!
הצג להדפסה
תתחדש!
תמונות?
תתחדש.
לפחות עדיין באחריות, ניהול סיכונים נכון מצידך.
תודות לכל המברכים ותודה על שיתוף המידע מצידכם שלימד אותי המון.
עוד לא קיבלתי את הכלי לומד עליו עדיין באופן תיאורטי- מדובר בזן נכחד, בכל זאת...
הבלמים בהונדה בסדר. בקטמ 790 שבדקתי הם מצויינים. זה קשור כמובן גם לבולמים שאחראים על האחיזה.
כל מה שאמרת- מרחק, קלות וכמובן רגש. אתמול נסעתי ברכב עם הגדולה ובערך ב 40-50 קמ"ש חתול מתבגר ניסה להתאבד. סחטתי בלמים כמו טמבל שגדל באייטיז ואז החתול קפא אז סחטתי עוד עד שה ABS נכנס לחרחור ורק אז החתול החליט לברוח. 2 שניות גג עם שיעור לגבי בלם רגיש. בלמים יכולים להיות מאוד נוחים אבל בבלימת חדות \חירום מרגישים הבדל בין בלמים עוצמתיים ורגישים לאחרים. מצערת חשמלית אמורה לתת יותר רגש אבל זה בקטנה מבחינתי.
הכי חשוב, ירח מלא הבא בינואר מתכנן טיול רכיבה לילי :)
גם אני שאלתי את אותה השאלה עד שרכבתי על הורסיס החדש והאלקטרוני שם יש אחת כזו.
ההבדל הוא שהכוח נשלט ע"י מחשב ולא על ידי כבל, ז.א אומרת יותר רגישות בתנועה, במהירות נמוכה
ההרגשה של עצבנות יתר (בכפוף כמובן לכוח המנוע) אבל כשהמהירות עולה התחושה של שליטה טובה יותר
בכמות הגז ויכולת דיוק יותר כירורגית ביציאות מהסיבובים כשצריך לפתוח גז בנק' מדויקת או בכמות גז כזו.
בפועל הכלי מרגיש מהיר יותר (לא בדקתי ממש ומדובר בתחושה) מדיוק יותר, ואחיד יותר מהגז אצלי.
לגבי בלמים.
הבלם הקדמי של הnc הוא חלש נקודה.
בלימה שאני מבצע באופנועים אחרים בקלות עם אצבע אחת אני מבצע במאמץ עם שתי אצבעות בnc.
לבלימת חירום חזקה במהירות גבוהה כבר צריך הרבה אצבעות.
מצד שני, זה מחזק את שרירי הידיים :) .
זה לא המצערת, זאת מפה נכונה של ההזרקה כתלות פתיחת המצערת.
באופנועים עם כבל יש חיישן TPS שבסוף גם מתרגם פתיחת מצערת לאות חשמלי (התנגדות) גם מצערת עם כבל אפשר לתכנן כך שהכוח יהיה לינארי ואפשר גם הפוך שמצערת ride by wire תיהיה רגיזה.
מה שכן קל יותר ליצר מפת הזרקה חלקה עם מצערת ride by wire אבל לא הייתי אומר שכל אופנוע שיש לו כזאת לעולם יהיה חלק יותר.
תתחדש אח יקר
נשארתי לבד עם העגלה.
אני צריך לחפש חברים חדשים שאוכל לרכוב איתם בקצב הNC.
לרדוף אחרי הNC היה קל
אחרי כתום וורסיס וZ1000SX מתחיל להיות אתגר לא מושג.
:smscooter:
תתחדש. בטוח שתהנה.
ממליץ להצטרף לקבוצת הטיולים של היבואן. תוכל בה למצוא חברים לרכיבה בכל רמה.
תתחדש !
אתגרת לי את הבחירה של הכלי הבא.. :frustrated:
אין תמונות? לא קרה...
תתחדש (בעתיד, אחרי הוכחה [emoji12])!