well, sheeat, לא ידעתי שיש כזה. זה כמו נינג'ה למיטיבי לכת?
בא לך לספר עליו בשרשור נפרד? יהיה מעניין לשמוע. בפרט צריכת דלק, אם ה-ABS מרגיש סולידי, אם יש ג'ק אמצע, ואם לטפל זה כלבת כמו בקאווי ממוצע :biggrin:
דרז, עם הביואל זה לא היה קורה :p
הצג להדפסה
רכיבה רצינית ראשונה לעונה, מתחילים ב15 מעלות ושמש ומגיעים ל5 מעלות בהרים ומעונן.
בחורף נתקלתי בסירטון קצר ביו טיוב של בחור סקוטי שכיוון את המתלים עם חבר מכונאי שלו, הכיוונים היו נראים בכלל בכיוון הלא נכון ובמיוחד הSAG
שמתאים לשמנים ממני אבל הוא טוען לביצועים טובים ואני גם ככה קרוב להחלפת בולם אחורי אז מה איכפת לי לנסות.
אז שורה תחתונה זה עובד ועובד טוב, האופנוע יציב אומנם קצת קשיח אבל בולע את המהמורות יפה והכי חשוב נותן תחושת ביטחון טובה בהרבה מהכיוונים האחרים שניסיתי.
נראה שקבוע הקפיץ בטרייסר לא מתאים למשקל שלי ועל ידי כיוון הPRELOAD בצורה לא נכונה זה עוקף את הבעיה, כרגע אני מקפיא את קניית הבולם האחורי , נראה הלאה אם זה מספק אותי
https://www.youtube.com/watch?v=eHkk...l=LaineYMCVlog
קובץ מצורף 9028
אני מודה שאני קצת ( אבל רק קצת) לוטש עיניים לכיוון הטרייסר.
לכלי חדש המחירים עומדים על כ73K עבור טרייסר 900 רגיל ועל הGT כ80K (לא כולל מזוודות צד שחשבתי שהוא אמור להגיע איתן וקצת הוריד בעיניי את האטרקטיביות של המחיר).
בכל מקרה הוא זול בכ20K ומעלה מהמתחרים ( שאני חושב עליהם מבית זוקי והונדה )
לא ממש ברורים לי ההבדלים בין הGT לרגיל אני כן שם דגש על המכללים ( והזרוע האחורית) וכמובן נוחות וכאמור המזוודות צד המקוריות שחשבתי שהכלי מגיע איתן.
אני מקווה לקפוץ לראות את הכלי ומשם נחשוב.
אגב במבחנים יש בעיקר את דגם הGT.
לוקי אתה צריך לבנות את האופנוע שלך סביב מזוודות.
בצחוק..
דרך אגב, הונדה רשמה אתמול בארה"ב שוב את השם "טראנסאלפ".
אין פרטים נוספים.
רק בישראל הGT מגיע ללא ארגזי צד, בשאר העולם זה חלק מהחבילה.
לGT יש מתלים שונים, זרוע אחורית ארוכה יותר, מסך TFT, חימום ידיות, סט ארגזים שאין בארץ, קוויק שיפטר ובקרת שיוט
בגרמניה ברגע שיצא הGT מכירות הדגם הרגיל כמעט נעצרו.
לגבי הארגזים אני אוהב יותר ארגז עליון, וארגזי הצד יוצאים רק פעם בשנה שאני יוצא לחצות ארצות, הלפטופ שלי או הקסדה לא נכנסים שם
כתב קובי ובצדק
אחד הקריטריונים שלי זה ארגזים.
והאמת שאחרי הNC עם תא המטען מלפנים אני מתקשה לחשוב על החיים ללא זה.
אני אולי היום אקפוץ למטרו בי"ם להזמין רכיבת מבחן ולבחון עד כמה אני מתחבר אליו
תודה
אציץ
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
לפי ידיעתי אין שינויים מבניים בין ה Gt לדגם הרגיל. הטרייסר עבר מתיחת פנים ב 2018 והצטרף לליין דגם ה Gt וההבדל הוא בתוספות כפי שדרזנר ציין.
ביקשתי לרכוב על הטרייסר הרגיל.
אם הוא יתן פידבק חיובי אז מצויין.
אם לא נבדוק את הGT.
בגדול אני מתרשם שישנה פה חבילה לא רעה למרות היותו מוגדר אופנוע תקציב.
מקסימום נשלח לדרז כסף והוא ישלח לי את המקור לקידמת האופנוע.
השנה הוצג הטרייסר 7 Gt עם ארגזי צד, משקף גבוה ועוד פונקציות. מעניין אם יגיע לארץ.