נכתב במקור על ידי
the striker
חלילה שושנים, אני אזרח סופר שומר חוק, ולפי הבנתי כשהשר אוחנה הורה למשטנה לאכוף חסימות כבישים בהפגנות בלפור, המן-דלבליט אמר שהמשטנה היא גוף אוכף חוק עצמאי. אז הממשלה והמדיניות לא כלולה כאן. זה נטו אכיפה בררנית, ולטעמי, אכיפה בררנית היא רשע.
נכון אבל בו נחליף כובע ואתה עכשיו מפקד מחוז דרום, אתה רוצה לבצע אכיפה בתוך הישובים הבדוואיים:
1. כמה כוחות תצטרך לאכיפה.
2. כמה פעמים בחודש תוכל לגייס את כל הכוחות האלה.
3. במקרה ומשהו משתבש ויש נפגעים מי יכיל את ההפגנות והתוצאות.
4. המגזר מתלונן בבג"צ כי המשטרה מבצעת אכיפה רק שם כי...
5. המפכ"ל נקרא לשר להבין למה יש תסיסה בדרום...
6. מה אתה היית עושה?
שוב אתה קורא למשטרת-ישראל (גוף ממלכתי ומייצג) בשמות גנאי איפה זה מציב אותך ולמה שמי שקורא את הפוסט שלך יכבד שוטר במפגש איתו?
ולגבי האכיפה הבררנית, כולם רואים את זה. זה פוגע לנו בול בפוני כל הזמן. אז להשקיע מאות מיליונים באכיפת מהירות, מצטער זה לא משכנע. לטעמי, מדובר בסדר עדיפויות מעוות על גבול השחיתות השלטונית (עצלנות מביצוע האכיפה הנדרשת באמת כמו שכבר פירטתי, ופנייה לאפיק הקל והמשתלם).
מצלמות מהירות בכביש מהיר נועדו לחנך את הנהגים לנסוע במהירות המותרת, כשהם התקנו במקומות ראויים עו"ד מצאו סעיפים טכניים
להפלת הדוחו"ת אז האכיפה מתבצעת במקומות שאין עליהם ערר.
לצערי, הזלזול שלי במשטרה כגוף, הוא כרגע עמוק מאוד, עד כדי חוסר אמון במערכת. נקווה לטובת כל אזרחי ישראל, שזה ישתנה במהרה.
האירגון לא מושלם אבל אם משהו בגישה שלך לא ישתנה וידביק אחרים התוצאה תהיה אנרכיה מוחלטת בדיוק כמו בדרום!
ושוב, גם אני מכבד אותך בלי קשר לכלום, ומהפורום נראה שאתה מענטש אמיתי, אבל זה לא משנה את התחושות הקשות של האזרח הקטן ואת חוסר האמון במשטנה.
כרגע אני אמשיך לשמור על החוק וארכב בזהירות, שתהיינה גם לכם רק רכיבות טובות.