לא מסוגל לשנורר, ולכן גם לא מצליח להפסיק.
מקווה שבזמן הקרוב יצלח העניין בידי.
הצג להדפסה
לא מסוגל לשנורר, ולכן גם לא מצליח להפסיק.
מקווה שבזמן הקרוב יצלח העניין בידי.
אני לפני שנים הייתי בהרצאה של אלן קאר והפסקתי לעשן מאז,
לומר לך שכל מי שהיה שם הפסיק לעשן יהיה שקר,אבל מקבוצה של +20 איש בערך,הפסקנו לגמרי אני ועוד מישהו.
מציע לך לנסות ,אם לא תצליח להפסיק יחזירו לך את הכסף,אבל אתה חייב להגיע לשם במצב של רצון אמיתי להפסיק, ולא במצב של ננסה ונראה איך ישפיע, אחרת זה לא יתפוס.
בהצלחה
אני קראתי את הספר שלו.
לא התחלתי בכוונה להפסיק בכלל, התחלתי כי ערב אחד היה משעמם ולא היה מה לקרוא או לראות בטמבלוויזיה. כעבור שבועיים סיימתי אותו ומאותו רגע לא עישנתי בכלל שלושה+ חודשים.
צריך קצת סבלנות לספר הזה כי הוא חופר וחוזר על דברים מיליון פעם, אבל להפתעתי הגמורה- זה עבד.
כאמור, האלכוהול מדרדר אותי חזרה:)
נאור, ברוך הנגמל.
א', זה?
https://www.aliexpress.com/item/32948572694.html
זה נראה שמנמן מדי ולא מגניב מספיק בשביל מומר טרי, למרות שסוללת אצבע זה כנראה להיט.
למה לא הדבקת כאן את המאמר, שיהיה גגיל? (אם אתה מרשה, אדביק)
גם אני קראתי את הספר של אלן קאר, הוא מראה לך שם כמה מטומטם זה לעשן.
כרגע אני עדיין מעשן, ובגלל הספר, מרגיש מטומטם על כל סיגריה שאני מדליק .....
לא קראתי את הספר. אני בכלל לא יודע לקרוא. רק לכתוב.
אל תתבלבל אפילו לרגע. זה לא "הרגל". או "טקס". או "עישון חברתי". אתה מכור. פיזית. יותר לכל החרא המזוקק שדוחפים לטבק מאשר הניקוטין.
אין דבר כזה "רק סיגריה או שתיים ביום" . זה או כלום או קופסה וחצי.
ככה זה אצלי. והיו לי שנים של הפסקת עישון.
והגמילות... הגמילות עושות כאבים בגוף(!). סחרחורות עד כמעט עילפון. התפרצויות זעם בלתי נשלטות.
בכל גמילה מעישון שעשיתי - כמו גמילה מסם התנתקתי ליום יומיים מהכל. אבל הכל. ונחתי במיטה.
לכן אני אומר אם להתנקות - אז להמשיך לצרוך ניקוטין בהתחלה אבל ניקוטין נקי. אני בחרתי בוויפ.
רק אחר כך להיגמל מהניקוטין. אבל כמו שכתבתי הייתי מספיק אידיוט להגדיל את אחוז הניקוטין בנוזל לפני שהפסקתי.
מה שהפך את עניין הגמילה לפי כמה יותר מיסר.
אגב שמתי לב שיש לי בנוסף התמכרות לקפה. אני זומבי על הבוקר בלי קפה.
כמובן עם תוספים כמו MCT C8
אבל בזה נטפל אחר כך
ממה שקראתי, אכן היו שהשתמשו בשמן קנביס, אבל רובם השתמשו בנוזל אידו (וייפ) שהכיל ויטמין E אצטאט.
אני מנחש ממה שקראתי אבל לא בטוח בזה: הריאות שלנו יודעות לטפל בחומרים מסיסי מים (הידרופילים), אבל לא בחומרים שאינם מסיסי מים, כלומר, מסיסי שמן (הידרופוביים). כשהחומרים הללו מצטברים בריאות הם עלולים לגרום לדלקת ריאות שאינה חיידקית או ויראלית. אני מנחש שאם היו מערבבים שמן קנביס בנוזלי אידוי (פרופילן גליקול וגליצרול) בריכוזים נמוכים הם היו נספגים ולא מצטברים. כנ"ל - אם מכניסים שמן כזה לכורית של "מאדה עשבים" (רובם מגיעים עם אינסרט לנוזל) ריכוז האדים היה נמוך מספיק כדי לא לעשות נזק.
בכל מקרה, למיטב ידיעתי, הנושא לא נחקר לעומק, ואילו ניחושים שלי בהתבסס על מה שקראתי ועל ידע כללי בנושא.
מוכרים את המכשיר הזה אצל הערבים
זה הגדול של 1200 שאיפות- 35 שקל
יותר קטן של 600 שאיפות - 25 שקל
בעיקרון זה לשימוש חד פעמי אבל סיימתי את זה ופתחתי ואני רואה שהבטריה פה נטענת + שאני יכול למלות את המיכל שוב..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b08b0bdfeb.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
חחח לא זה דווקא עובד סבבה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7f53b0b2f3.jpg
הזקן,
נכנסתי לפוסט שלך ועדיין לא הבנתי איך מכינים את הנוזל אידוי? מאיפה להזמין?
דרך אגב כל הקישורים שלכם לאליאקספרס לא עובדים
תתחיל בזה שבחיים לא מטעינים על משהו שעלול להידלק.
ושלא תעיז להשאיר את הסוללה הזאת בהטענה בלי השגחה.
תוודא גם שהמתח והזרם מתאימים.
אחרת הפוסט הבא עלול להיות "שרפתי את הבית, האם קל להחלים משאיפת עשן?".
כן חיפשתי בנרות מטען 4.2 וולט שמתאים לבטריה 3.7
בסוף מצאתי המטען של המכונת תספורת מתאים
תודה על העצה אני פעם הבאה אטעין על הרצפה