שנה טובה וללא נזילות.
כנראה שעל הגוצי אוותר (אחרי שרכשת זה דידג לי לרכוש).
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
שנה טובה וללא נזילות.
כנראה שעל הגוצי אוותר (אחרי שרכשת זה דידג לי לרכוש).
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצד שני הTT ניצח במבחן הדרכים "מלך האלפים" האירופי בקטגורית הסקרמבלר בא השתתפו הR9T, טריומפף סקראמבלר והדוקאטי 1100 סקראמבלר.
מלך האלפים הוא שיתוף פעולה בין כל המגזינים האירופים הגדולים, לנצח בו באחת הקטגוריות נחשב לחתיכת ניצחון לדגם.
חכה לדגמי 2020 אני מניח ששם כבר לא תיהיה בעיה.
בנוסף אני יכול להמליץ לך על אופנוע לא פחות ממדהים, אופנוע שלא קיבל את היחס הראוי לו, מנוע 4 בשורה גמיש יותר ממנוע V2 שרכבתי עליהם, בולמים שעובדים לא פחות טוב מהTT בכבישים משובשים, תנוחת רכיבה שפויה ויכולות דינמיות מעולות.
אם היה קצת יותר מרווח לרגליים הארוכות שלי הייתי סוגר עליו שבוע שעבר
תתחדש
קובץ מצורף 7743
ממה שהבנתי לא מוכרים יותר את הRSים בארץ.
אביעד רשם כאן שהם מכרו בסה"כ 10 כאלה ב2018, לפני כמה חודשים ראיתי בלוחות כמה שהועברו בתור יד2 אפס קילומטר לסוכנויות צד ג' ואין יבוא חדש.
מוזר למה הZ 900 נמכר יותר בזמן שהRS הוא האופנוע הטוב יותר, הם אומנם חולקים הרבה מכלולים ויש היגידו שזה אותו אופנוע אבל הRS קיבל טיוניג למנוע שנתן לו אופי והמתלים למיטב הבנתי שונים בנוסף יש בקרת משיכה שנותנת לך בכיף לפתוח מצערת מבלי לאבד אחורי אבל גם מבלי להרגיש שבקרת המשיכה עובדת.
350 ק"מ של תענוג.
אני לא יודע למה בדיוק אבל אני יכול לנחש שזה קשור בזה שהיתרונות האלה באו על חשבון קפיצת מחיר של כ15,000 שקל בעוד שהכוונון של המנוע השיל ממנו משהו כמו 15 כ"ס ביחס לZ900 הרגיל.
15 כח סוס well spent , לא צריך אותם בהתחשב בתמורה, מ2000 סל"ד בהילוך שיש זה מושך וגם הסאונד טופל ומקבלים בס נעים ולא צורמני.
הבולמים גם הם להיט, מגהצים כמעט כמו אדוונצ'ר, גם מבחני הדרכים משבחים את האופנוע הזה ואפילו העדיפו אותו על CB1000R החדש שחזק ממנו בהרבה, אבל כנראה זה לא האופנוע אלה המתחרים, זה בעצם רטרו אבל כזה שיודע לתת בראש, הוא די אפרורי על הנייר וכנראה שם הוא נופל שרוכבים מתחילים בחיפוש לאופנוע הבא.
לא מאמין שאני כותב את זה על אופנוע יפני
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b7ec04173.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f3f983660c.jpg
וואי וואי מה קרה חמוד שלי? קשה לך עם צאת החג?
הדג עומד לך בגרון שהדרך היחידה שלך להרגיש טוב עם עצמך היא לרדת על אחרים?
ההימליאן אופנוע מצוין.
אני לא חייב לך או לאף אחד אחר הצדקה.
לך תעלה על הגוצי שלך ותתאוורר.
יש לך זמן עד יום כיפור להרהר על הגישה המעוותת שלך.
אני סיימתי.
לכתוב "שטויות במיץ" זאת תגובה שלא מכבדת את הכותב ולא מוסיפה שום דבר לדיון, כאן זה לא פייסבוק! לאורך השנים המנהלים כאן שמרו על רמה יחסית גבוהה אז התרגלנו ליותר.
עכשיו שאני יודע למה התייחסת שכתבת שטויות במיץ אני יכול לענות לך, שכמו שכתבתי, האנפילד הוא בעל שימושיות מוגבלת, זה אופנוע אדוונצ'ר עם 400 סמ"ק 24 כח סוס ו32 nm מומנט, במקומות כמו הודו זה מספק אבל במערב כמו אירופה או ארצות הברית אי אפשר ממש לטייל איתו, הוא חלש מידי, בכביש המהיר דעתי האישית הוא שזה מסכן את הרוכב ובאלפים עם נתונים כאלו וציוד עליו יהיה אתגר להגיע לפיסגה מבלי ליצור פקק מאחוריך.
קראתי שהם עומדים להוציא גירסה חדשה עם 650 סמ"ק ו50 כח סוס שזה כבר יותר הגיוני ומעשי לתיור.
האינטרספטור וה GT כבר פה בארץ. ההימאלאין שחולק את אותו מנוע בדרך
https://www.youtube.com/watch?v=Yro5WX_5bQQ
לי אין ניסיון רכיבה כמו לך, אבל מבלי אפילו לעשות עליו רכיבת מבחן לא הייתי נוגע בו עם מקל
אני שומע הודית ישר בא לי להקיא כאילו שתיתי מסאללה עם גהי חמוץ מקולקל (וסליחה על שפת ה FXP)
1. לא סוג התגובה הראויה פה.
2. הבנתי שאתה כועס על היחס להימליאן אתה מוזמן לפתוח לו במה מכובדת לדיון.
3. פותח השרשור מעלה פה בעיה כלל עולמית הנוגעת לאופנוע חדש שקנה ממיטב כספו, הוא ביצע עבודת מחקר ענקית
רכב על כמה וכמה אופנועים בחייו גם בארץ ובעיקר בחו"ל שזה שוק זר לנו, ומדווח משם, דבריו רחוקים מלהיות שטויות.
4. נראה לי שאתה מושך תסכול מהיחס שמקבל האופנוע שלך בארץ ויורה למקומות הלא נכונים.
5. אתה חושב אחרת נשמח לשמוע את דעתך ומניסיונך עם הכלי תוך הבאת נתונים מחקרים או כל מה שתחליט.
6. הפורום הזה שורד למרות כל אמצעי המדיה האחרים והמודרניים בדיוק מהסיבה שהיושבים פה מערכים את הדעות של אחרים
לומדים מהן, ותתפלא רוב היושבים פה גם מכירים את הפרצופים של האנשים מאחורי הכינויים ואפילו רוכבים איתם.
7. כן יש דעות קדומות כלפי אופנועים מסוימים, כן מדי פעם יש לצעירים הרגשה שמתעללים בהם, תתבגר.
8. "שברו את הכלים ולא משחקים" מתאים לגן ילדים לא לפורום פה, אז או תעניש את עצמך ותשתוק או כנס לזרם ותגלה המון ידע
ודברים חדשים.
9. מזלך הגדול שהתגובה שלך נעלמה מעיניי המנהלים כי כשהם היו קצת יותר צעירים היית מקבל באן במקום.
10. אתה מוזמן לפתוח שירשור משלך על ההימליאן ואנחנו נשמח לקרוא ולהגיב.
* אלה היו 60 שניות על כללי התנהלות בפורום.
סליחה על הסטיה, רק תיקון קטן לשושני.
רוב האנשים כאן לא מכירים את הפרצופים של שאר המשתמשים.
נכון שיש קבוצה/קבוצות קטנות שמכירים ורוכבים,
אבל באתר יש כ7,000 משתמשים רשומים.
גם אם רק חצי מהם אמיתיים, עדיין לא נראה לי שאפילו המקושר ביותר כאן, מכיר חלק משמעותי מהמספר הזה.
שנה טובה.
שמחתי לקרוא שלמרות השירות האיטי, כרגע הבעיה נעלמה ואיך נזילות.
ניסיתי לחפש באינטרנט מידע נוסף על תלונות לגבי נזילה / פריצת מחז"ש בכל הינע ב TT ולא מצאתי.
ממש מעניין אותי להבין כמה הבעיה נפוצה, מה היחס של היצרן/יבואן ומה אומרים הלקוחות בעוד מדינות.
או, במילים אחרות, האם מדובר בכשל תכנון בדגם, או כשל ייצור ביחידות בודדות.
אם יש לך עוד מקורות מידע שמדברים על הבעיה הזו, אשמח להפנייה.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
העניין התפוצץ בקבוצות הTT בפייסבוק הבינלאומית, הגרמנית והאיטלקית.
מי שהעלה את הנושא קיבל בדרך כלל תגובות מגעילות כולל קריאות שקרן ומושתל של המתחרים (אמיתי לגמרי).
מסתבר שהקהל של מוטוגוצי הוא בעיקרו פאנטי שחושב שמונדלו דל לריו זה מקדש.
רק מוטוגוצי יודעת כמה מקרים קרו, מסקר שעשיתי בקבוצה אחת יצא משהוא כמו 5 עד 10 אחוז.
בחודש האחרון לא שמעתי על תלונות נוספות וזה יכול להיות בגלל שאנשים מפחדים להתלונן בקבוצות המשיחיות של מוטוגוצי או שהבעיה נפתרה.
מדובר במחזיר שמן שמופעל עליו לחץ מכני, המידע האחרון שיש לי זה שהמחזיר נמצא מאחורי טבעת שמוכנסת בלחץ ובמפעל יכול להיות שהכניסו אותה עמוק מידי ובכך לחצו את מחזיר השמן.
עם כל הבאסה של הסיפור הזה עשיתי כמה רכיבות מבחן על אופנועים אחרים כולל המולטי 950 של דוקאטי שמהללים בביקורות ובצדק אבל אני לפחות יותר נהנה לרכב על הTT, יש לו איכויות שלדוקאטי אין.
בתמונה מספר 11 הוא מחזיר השמן הבעייתי ועליו נסגרים 12,13,14 ש14 הוא מייסב.
לפי מה שהבנתי אין מדרגה ביציקה שעוצרת את המתקין לדפוק את המיסב והטבעות בכל הכח על המחזיר https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c46de3f43f.jpg
וואו. תודה על הפירוט.
זה ממש מוזר כי חברה שיש לה ככ הרבה ניסיון עם גלי הינע אמורה בתיאוריה לתכנן משהו שעובד.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
זה בדיוק מה שנאמר באינטרנט, מוטוגוצי עושה גלי הנע עשרות שנים והיא אמורה להיות מובילה בתחום עם אמינות גבוהה של המכלול הזה.
מאמין שהדילר סידר את זה עכשיו כי הוא היה מודע לעניין הלחץ על המחזיר ובנוסף קיבל הוראות ממוטו גוצי.
כרגע ידוע לי על אחד שקיבל טיפול דומה והוא נכון להיום כבר עשה 14000 קילומטר על המחזיר החדש.
אכן לא ברור למה צריכה להיות הנדסה לקויה או תכנון שמזמין טעויות הרכבה ברכיב פשוט כמו גל הינע...
אם זאת, חבר שהיה לו בעברו V7 RACER קיבל 2 תיקוני אחריות (מעופר אבניר) לגל ההינע.
פעם ראשונה, הייתה נזילה עקב משטח לקוי - היציקה של הגוף הייתה פגומה. החליפו לו את היציקה (מאופנוע אחר), ולאחר כמה אלפי קילומטרים הגג"ש של גל ההינע נטחן למוות (ואז כל המנגנון הוחלף באחריות).
יכול להיות שזה קרה בגלל טעות בהרכבה הראשונה.
יכול להיות שזה קרה עקב חלק פגום.
בשני המקרים זה לא כיף... מצד שני, הוא קנה הוסקווארנה 701 חדשה, והספיק כבר לקבל פאשלות מוסך ותיקוני אחריות, כך שלהימנע מגוצי זה לא פתרון)
אחרי 7200 קילומטר ממאי השנה האופנוע נמכר.
לא זוכר אי פעם שהחזקתי אופנוע לתקופה קצרה כזאת, חוץ מהיסורים שמוטו גוצי האכילו אותי (מוטו גוצי אירופה לא אבניר) זה באמת אופנוע טוב ומהנה וכרגע אני בבעיה למצוא לו מחליף אומנם בכח המנוע יש חזקים ממנו (בתכלס כמעט כולם) אבל הוא מעל כולם בכל הקשור בחדוות רכיבה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6e330e17f5.jpg
כשקנית אותו אמרתי לך שאתה אמיץ, הוכחת את זה, אז דרך פרעה לים, ויאללה בלאגן, בימר בימר בימר........
"אם תלך בשביל שהלכת, תגיע בדיוק למקום שהיית"-סבתא ננה 1967
יותר בגלל איך שזה טופל ע"י מוטו גוצי, איבדתי אמון במכונה.
האופנוע במצטבר היה חודש וחצי במוסך ורוב הזמן בגלל שהוא חיכה לאישורים או חלקים ממוטו גוצי איטליה בזמן שאיטליה לא ממש רחוקה ממני ומשלוח בקלות יכול להגיע ב48 שעות אם רוצים.
למרות הנזילה הם בקלות היו יכולים לשמור עלי כלקוח שלהם כי האופנוע מהנה מעוד ובין הטובים שהיו לי והיו לי הרבה.
דוגמא קלאסית לאיך תרבות ארגונית יכולה לדפוק עסק שלם.
אגב הם נכנסו חזק בחודשים הראשונים של הדגם לטבלת ה20 הנמכרים בגרמניה ועכשיו נעלמו משם
מצד שני יש מי שאמר שאם ירדת מהאופנוע ובזמן שהתרחקת ממנו לא הסתובבת לפחות פעם אחת להסתכל עליו שוב, כנראה שזה לא האופנוע בשבילך.
אופנוע זה הרבה יותר משני גלגלים, אם הוא לא עושה לך את זה אז או שתסבול עליו בשקט או שתחליף אותו מהר מאד.
אני לא מוכן להתפשר על משהוא רק בשביל אמינות, כל מי שמדבר על כמה אמין האופנוע שלו כנראה מתנחם בזה.
מסתבר שאני לא היחיד שחושב ככה כי כל סדרת הMT של ימאהה בנוייה על זה, הם מנסים לתת את הערך המוסף שלא היה להם לפני, הדבר הזה שאי אפשר לקרוא עליו בדף הנתונים.
"כל פעם שתה כותב "כל מי ש...."
אתה סוגר את עצמך בתוך קופסא מחשבתית שמגבילה את הבנת העולם והאחר, וגורמת לך לראות את העולם רק מנקודת מבט אחת- שלך". (סבא ג'ורג', 1932).
צר לי דרז.
אבל לי מאוד מאוד חשובה האמינות.
החל מהעוגמת נפש של תקיעה בדרך.
דרך לך תחכה למוסך שיסיים
ובתוך כל זה המחירים של החלפים והזמינות שלהם בארץ הקודש
אמינות יכולה להשפפיעה על חווית המשתמש ראה ערך מוטוגוצי v85
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
רק דיברנו, אביעד וכפיר על הGS ושימו לב להעדפה של הR1250R שבאמת יכול להוות פיתרון בשבילי
https://m.youtube.com/watch?t=669s&v=BaHU8d_c4_8#menu
נו...על מה אני מדבר איתך כל הזמן?