ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lygav
אני מסביר ועושה את מיטב יכולתי לכתוב ברור, מתאמץ להביא טענות, נתונים, ולענות על כל שאלה.
לעומת זאת אתה מגיע שואל הרבה שאלות, מקבל תשובות, מתעלם מהם, שואל את אותן השאלות שוב. לשאלות וטענות נגדיות אתה לא טורח להתייחס. במקום זאת מנסה לצחוק עלי, ולתקוף אותי אד-הומינם.
אבל למעשה לא תרמת לדיון כלל. לא דיעה, לא טענה, כלום.
אם יש לך מה לומר לגופו של עניין - תאמר.
אגב אמרתי ואומר שוב: אני מוכן לדבר מול מי שמוכן לשמוע. מנסה לעשות הכל ב good faith ובצורה מכובדת. ברגע שאקבל בקשה לעצור אני עוצר. זכותו של כל אחד לא לשמוע אותי שווה לזכותי לדבר.
אני נמנע במכוון מלהתדיין על **למה** העמדות האנרכו קפיטליסטיות שאתה מציג מופרכות.
לרוב אנשים שמחזיקים באמונות הזויות, לא נותנים לעובדות לבלבל אותם. יש להם תמיד סט של עובדות אלטרנטיביות שעובדות יופי.
במקום לנסות להפריך להם את ההזיה קל יותר לבקש מהם להסביר את המרחק בין החלום והמציאות וככה להנגיש להם בעדינות את העולם האמיתי.
לכן ניסיתי כמה פעמים קודם, לכוון אותך לענות על שאלה פשוטה.
למה מה שאתה מתאר כל כך תלוש מהמציאות? למה אין שום מדינה בעולם, שום ישות פוליטית יציבה, ששמה לה את מה שאתה מציג כנר לרגליה? למה, אם מה שאתה מתאר כל כך הגיוני ונכון, זה לא קיים בשום פאקינג מקום בעולם?
ואל תתן לי שוב את הטעון ההזוי של המצב הנוכחי הוא "טרנד זמני" והנה עוד רגע העולם יהיה ליברטריאני חברה בע"מ.
אם תנסה להסביר למה יש כזה מרחק בין החלום למציאות, יהיה הרבה יותר קל לפרק את ההזייה.