"אמור להגיע בתחילת שבוע הבא לאחר מקצה שיפורים. צברתי בערך 4 שעות צפיה ולימוד על הדגם וכך קרה שעוד לפני הרכיבה התאהבתי.
אבל ממש. זאת הסיבה שאני לא יכול להתאפק ולחכות עד שיגיע נגד הנאחס והעין הרע. ככה זה אהבה, אין שכל."
הצג להדפסה
תירוצים כמו חול, ואין מה לאכול
15 קטן 30 גדול
600 ש"ח - 2500 בהתאמה (בערך)
שקר וכזב. מפאת כבודו של ה NC אציין שבדרך אלון אף פעם הגדולים לא ברחו לנו וזרמנו יותר מבסדר. זה קובע די הרבה בעיני.
אכן, נגעת בנקודה כואבת.
התשובה לגשם וללקוחות וגורלות הסדנא ולכל מי שחבר למזימה הנפשעת לעכב את המסירה- תאכלו את הכובע.
מוכן להתעורר בחיוך נרגש עד מותי גם אם לא אגע באופנוע.
הרי אם נודה על האמת זו כל הפואנטה.
בשביל מה בכלל צריך את הכלי הזה. הציפיה שווה לא פחות :)
תתחדש, אני בטוח שתהנה מהכלי, לא רוצה לבאס אותך אבל אתה יכול לחלום על מחירים כאלו, רוכב על 1190, עלות טיפולים הרבה יותר ממוגזמת ( אפילו יותר משני האיטלקים לפניו), הנוחות והפאן מחפים על עלות האחזקה, אין שום בעיה עם מיגון הרוח גם לא במהירות סגירה של האופנוע (ככה שמעתי בכל אופן), בעיקר בדגם ה-R שלי הדגם הרגיל (משקף גבוה) ורעשי הרוח היו בלתי נסבלים עד שהחלפתי את המשקף לאחד קצר של ה-R ומאז תענוג.
מבחינתי החסרון היחידי עם האופנוע זה הק"מ הגבוה שאני עושה עליו לעומת כל האופנועים האחרים שהיו לי.
אני עם 1290s.
באופן מפתיע, התנהלות עירונית איתו היא מאוד מאוד נוחה. קל מאוד לסוע איתו לאט והשתחלות בין רכבים היא לא בעיה בגלל שהידיות גבוהות מהמראות של רוב הפרייבטים.
אני גר בתל אביב ורוכב הרבה הן בתוך העיר והן מחוצה לה בפקקים. יותר נוח ממרבית האופנועים שהיו לי.
אין כמו מנוע גדול וגמיש.
אין לי מושג, הוא משמש אותי רק בסופי שבוע.
כאשר מגיע למרכז (לא בתדירות גבוהה) אז מעדיף תמיד לבוא על אופנוע ולא ברכב, אני לא אדם קטן כך שלי אישית אין שום בעיה לא עם הגובה ובטח לא עם המשקל (תמיד רכבתי על בהמות).
ושוב, היו לי אופנועים מכל הסוגים, כולל שני אופנועים ממותגים שנחשבים אקזוטים, תמיד חשבתי שאין אופנוע טוב יותר מהיאבוסה (נוחות, כוח ומחיר) עד הכתום, זה האופנוע שהכי התחברתי ושמבחינתי נותן הכי הרבה גם אם אני משקלל את מחירי האחזקה ההזויים.
טיפול רגיל זה החלפת פילטרים ושמן. קשה לי להאמין שעולה יותר מאלפיה.
כנראה שהפלגים מצופים זהב....
כן, עדיין מצפה ועוד לא התחדשתי ואולי הייתי צריך לשתוק.
אם מישהו עשה לי עין נמסר לי שהוא יקבל אותה מהשדים והרוחות בתוספת ריבית ופיגורים. סססאמו.
מצד שני היתה פגישה מרגשת והכלי מוכן ומזומן.
התיישבתי עליו לראשונה על ג'ק מרכזי וזה מרגיש מאוד מאוד שונה.
הפלאגים יקרים וכך גם העבודה כדי להחליף אותם, בהחלפת השמן והפלאגים האופנוע היה מעל 3 שעות על הליפט, שוב, את מי מעניין שהטיפולים יקרים, האופנוע פצצה, תענוג לרכב עליו ושווה כל שקל, היה לי דיאבל, טיפול 24 עולה 4500 ש"ח לפני בלת"מים, את עלות הטיפול ידעתי מראש ועדיין זה האופנוע שרציתי והסכתי מראש לעלות האחזקה גם אם חשבתי שהיא מוגזמת.
שוב, קנית אופנוע פצצה, רכיבות טובות ואני בטוח שתהנה ממנו.