בורקס!
רן, חבל. אתה רק מחמיר את המצב...
הצג להדפסה
בורקס!
רן, חבל. אתה רק מחמיר את המצב...
#לאמפחד
מצטער אבל אם זה לא סרט שזכה בפרס דקל הזהב של מועדון הסרט הטוב הונגריה, או פרס אליאסף רוזנברג למציאת אגו עצמי, אני לא רואה, מבחנתי כל תכניות הראליטי המבוימות, המירוץ לחיריון, שף הפח, ושאר זבל הטמטום לא בפליי ליסט שלי. וכן אני יודע שיש סרטי קאלט שכולם מדקלמים בעלפה אני עושה את זה עם גבעת חלפון להגנתי יאמר שכשהו יצא לאקרנים ראיתי אותו בקולנוע עדן...
אחשלו, גם אני לא צופה בשום דבר מהרעות החולות שהזכרת.
מבצע סבתא זה דקל פלטינה מצופה באבנים טובות מפלסטינה. זה הקולנוע שהרצל חלם שיעשו כאן.
מכיוון שאי אפשר לרכב מפציר בך לסור עוד היום לחנות השכרת קלטות הוידיאו הקרובה למקום מגוריך ולהצטייד בקלטת.
צפה לשעה קלה עם הג'ינג'ית ותמשיכו לצחוק במשך שבוע.
אם נמשיל לז'אנרים באופנועים, זה סרט נייקד. הכל ישר בפנים מרגש ומצחיק. הכי שפוי והזוי.
גנבתי היום שעתיים אחה"צ בתקווה לנצל שמש חורפית לפני גל הגשמים הבא. אין לי 10 שעות על הכלי ועדיין לא התחברנו, חבל.
יצאתי לתרגל אימוני אדוונצי'ר בסיסיים מסרטוני הדרכה באינטרנט. התכנית השתנתה די מהר ואחרי הפניה ליער חרובית שהתיישבה לי באמצע ההילוך המשכתי לצומת האלה ומשם לסיבוב בנס הרים. היה קר. היתה קצת רוח מסביב ובתוך הקסדה רוח מהצווארון ורוח בכפפות. מצאתי את עצמי רוכב אחרי שיירות מכוניות בלי רצון לעקוף כי ב -80 יש פחות רוח. לא עצרתי בקפה ודי מהר ירדתי מההר למתקן האימונים ביער חרובית. הצמיגים לדעתי מספקים פחות אחיזה מה Conti Road Attack3. מצד שני אני משתמש הרבה יותר באחורי. מצאתי גם תנוחת ישיבה די קרובה לרצוי מבחינת זוויות מרפקים כתפים כידון קרוב מאוד למיכל.
התכנית המקורית לחרובית היתה אימון סיבובי פרסה עם כידון נעול בישיבה ובעמידה ובנוסף עצירה מלאה והמשך נסיעה תוך העברת משקל קדימה. התאכזבתי שלא הצלחתי להתקרב לרמת השליטה שהיתה לי ב NC. אולי זה התנוחה השונה, הגובה, אולי הסל"ד (1,600 בניוטרל) והקלאץ' שאזור ההפרדה שלו מאוד קצר. כמעט נפלתי פעמיים. כבד החרא הזה. תרגול בעמידה היה יותר טוב. הצלחתי לעצור ולהמשיך לרכב בלי בעיה גם כשנכבה אבל עם הקלאץ' עדיין לא היה חלק. בדרך חזרה יצאתי מהצומת ועד לגשר, לפני הנקודה שה NC גמגמם באזור ה 170 הגעתי ל 200 כעוד יש כוח והנורה האדומה להעברת הילוכים מהבהבת לאורך כל התאוצה. בהמה זה כיף ללא ספק. אני גם מתחיל לחבב את המראה.
אוי ואבוי אם הייתה רושם שאתה מרגיש בבית על הכלי.
הספק גובה ומשקל אחרים ועם דגש על מרכז כובד שונה.
הnc כלי למתחילים הכתום כלי שרצוי לעבור אליו אחרי אופנוע אחר.
אין לי ספק שתהנה ממנו אבל סבלנות.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
אני יודע שלפרוריידינג יש קורס לאדוונצ'רים, אני מניח שגם לאופנוען מאומן יש משהו דומה.
בנוסף לחלום על א"י ולזקן מפואר, הרצל גם היה אורח קבוע בבתי הזונות של אירופה חובב שמלות ובגד באשתו וילדיו על בסיס קבוע.
ההיסטוריה בחרה להחשיך את הצד ההולל, השיכור והפדופילי שלו ולהאדיר דברים אחרים, לקחת ממנו דוגמה? לא בטוח.
אגב גם מותו לא היה אפוף תהילה והוא מת ממחלת מין...
הבחור הזה מוציא טיולי אדוונצ'ר והדרכות בחינם אחלה דבר לרכיבות ראשונות לפני הדרכה מסודרת.
בחור חביב ונחמד רכבתי איתו פעם.
https://www.facebook.com/gilad.koria..._location=chat
מכיר את הסיפורים על הרצל אבל מכיר גם את החזון. אתה תראה ותודה.
חבר שרוכב איתו המליץ גם. עוד שבועיים אקח את הבהמה לקורס אדוונצ'ר עם מאומן. חייבים לי אימונים והשלמות מפעם שעברה.
אדווח איך היה.
~~~~~~~~~~~~
בזהריים אזה גברת נחמה לרופא הכתומים מחולון בתקווה למצוא מזור לשאלותיה בעניין הבהמה שבשטח. שם הדוקטור בדק הבהמה והמצמד ההידראולי בעין וברכיבה ונמסר לה, לנחמה, שלמעשה טרם התרגלה וכך פועלים בהידראולים. בכובד ראש נאמר לה שהמצמד אמנם מפריד במהלך קזצר וכדאי שתנוח דעתה כי העניין מתוכנן כך ותקין. נחמה שיערה שבוודאי הלך רוח שובבי נח על דעת המהנדזים האוסדרים- הלוא זיזמת הפרסום שלהם "מוכן לתחרות" ואין בעל בהמה שלא יידע זאת ומכיוון שכיוונו אל ליבות הרוכבים במהרה, קיזצרו המהלך.
בנוסף תהתה נחמה בקולה הנעים אם כיוון מגן הידיים בצד המצערת שסביבו התפתלו כבלים שונים מונח בצורה נכונה. הדוקטור אישר את התקלה, סידר את המגן למנח המדוייק ולאחר מכן המליץ להשוות את זווית המצמד לזווית המצערת. טיפזה גברת נחמה על הבהמה ויחד פנו במהירות לכיוון הכפר הרחוק למרגלות ההרים קרוב לגבולות היער ההוא. בעודה בדרך ארבע המובילה לערי הפלישתים אש-דוד ואש-קלון הבחינה להפתעתה שהשינוי בזווית מגן הידיים השפיע רבות על הרוח.
אלזו, לא רק הוללות שדים ורוחות יושפות בקזדה אלא עזמת זרימת האוויר פחתה. שיערה במורד גבה אמנם המשיך להתבדר במשבים סוררים אך בקסדת האבירים המוזרה ובכתפיה החסונות הורגשה הרוח פחות. אולי יישמע הדבר מוזר אך נשבעה לעצמה שהתמורה הורגשה. כשהגיעה לביתה קשרה את הבהמה ויצאה שוב לגרד ולטפוח על גבה השחור בחביבות תוך שהיא מרוקנת כוזית ויזקי. "רואה חביבתי? הרופא כלל לא מפחיד". וכך נסתיים לו פרק נוזף בעלילות ארפכשד.
~~~~~~~~~~~~~;
מהכתיבה שלך נראה שאתה לא מתחבר לכלי וזה מבאס לקרוא, גם לי בהתחלה היו הרבה תלונות ובעיות עם מערבולות רוח בקסדה ועוד רעות חולות, היום אני יכול להגיד שזה האופנוע הכי טוב והכי מהנה שהיה לי, המלצה שלי, אל תחפש בעיות, אין צורך לחפש תנוחה כזאת או אחרת, שחרר את המחשבה תן גז ותאמין לי שתהנה כמו שלא נהנת, לרכב ב 80 קמ"ש בלי רצון לעקוף זה ממש עלבון לכתום.
דווקא נראה שכיוונים קלים בידיות ומגני ידיים השפיעו גם על תנוחת הרכיבה ועל הרוח. בגלל שאני משווה אננס למנגו לא שמתי לב שהיד נשלחת קדימה רק בגלל שהזווית של ידית הבלם בצד המצערת היתה עקומה מדי. שמח שקניתי אותו ובטוח שאצליח להתחבר.
זה משהו ידוע בחיפוש מהיר מצאתי את זה אבל לא חפרתי לעומק:
https://rotter.net/forum/scoops1/498898.shtml
שוחחתי עם אדם נוסף מ KTM שלא ידע לעזור עם דגם מגן רוח מומלץ. אני יודע שהבעיה תסתדר, השאלה תוך כמה זמן ובאיזה מחיר. היום הבהמה בילתה שעתיים על אספלט בדרך לפגישה בעוטף עזה. כביש 6 דרום על 160 בהלוך ו 232 על קצת פחות בחזור. מכיוון שהדרך מפותלת השינוי בכיוון הרוח הקלה מורגש היטב. ברוח גבית הרכיבה כמעט הפכה לסבבה. הרבה שדות שמים פתוחים וכחולים שמש. היה יפה וירוק.
ב KTM עשו ארגז אחורי שלא מכיל תיק לפטופ. בארגז הצדדי הוא דווקא נכנס...כן, חלם. יש ארגזי צד רחבים וחציית הגשר הצר למקום החניה צפופה מדי. מטעמי ביטחון בשעות המנוחה הבהמה עומדת על משטח דשא משופע קלות. נדרשים ארבע זיגזגים של רוורס קדימה כדי למקם אותה. מסרבל ודי מתיש. צריך להשתמש בכל הכוח פלוס תנופת נדנודים כדי לשכנע אותה לזוז 10 ס"מ. זה גרם לי להבין שחילוץ עצמי משיפועים עם דרדרת בשטח כמעט בלתי אפשרי.
זה אומר שרכיבת סולו בשטח מדרגת קושי 3 ומעלה אצטרך פרטנר ולא לפנטז על טיולים ספונטניים לירושלים (?) ללא אספלט.
צריכת דלק עומדת על 1-16. איפסתי TRIP שוב לקבל מדידה חדשה ולבחון צריכה כשאני לוחץ פחות.