מדברים
בואנה מתי פעם אחרונה נפגשנו
דיברנו על צ׳ימיצ׳ורי ונשארתי עם חצ׳פורי
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
⚡️[emoji942][emoji945]
הצג להדפסה
מדברים
בואנה מתי פעם אחרונה נפגשנו
דיברנו על צ׳ימיצ׳ורי ונשארתי עם חצ׳פורי
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
⚡️[emoji942][emoji945]
בדיוק על זה רציתי לדבר איתך.
מולך במשני וזה לא לא קשור...
בתור אחד שהיה דומיננטי פה בפול גז עד שנחסם באכזריות ללא סיבה הנה השנקל שלי והוא יהיה קצר.
אנשים מתבגרים, עוברים שינויים בחיים והפלטפורמה הזאת הופכת פחות ופחות רלוונטית עבורם, בפורום יש סירקולציה של אנשים וגם בפול גז זה היה ככה.
זה דרכו של עולם אין מה לעשות.
אנשים כמו פעם כבר לא יהיו.
אז מה שנשאר זה להודות שאנחנו מזדקנים ודור חדש לקח את מקומנו והדור הזה איך נאמר בעדינות, דיי חרא.
תתאפסו עם המציאות..
אני רושם כשבא לי, כשאני צריך עזרה ויעוץ.
אין לי כוח יותר לשרשורים מפוארים באוף ושיווק האופנוע שלי בכל שרשור (מה שנראה לי הזוי היום כי הפייזר הוא אופנוע דיי מעאפן).
היום אני רוכב לנשמה ולוקח עמי את כל מה שלמדתי ומנסה לשפר את מה שצריך, בשקט בשביל עצמי לא בשביל אף אחד אחר.
הלוואי והייתי אז עם התובנות של היום.
קובי פעם אמר לי כשחסם אותי שבשביל להנות מעולם האופנועים לא צריך להיות בפורום, והוא צדק.
אני לא בעל האתר, אלא רק מנהל הפורום. והייתי מתחיל בלחסום אותך בכל מקרה - אתה אישיות צבעונית, אבל תועלת לפורום אין ממך חוץ מקצת טראפיק, לעומת זאת נזק יש - אתה מצליח להתנגח עם אנשים הרבה יותר מועילים ממך. אבל שוב, גם אני מוריד פרופיל, אולי כי חוקי המשחק השתנו, אולי כי אני השתנתי.
אני לא מהוותיקים פה ובפול גז הייתי בעיקר קורא ולא מגיב וכן הייתי קורה בשקיקה מבחנים שהיו יותר מפורטים וכמובן הודעות פורום והסברים וכו' ובאמת היה יותר כייף.
אני חושב שאותם אנשים עם ידע ויכולת כתיבה כמו קקטוב או סטרלוק כן צריכים לקחת יוזמה ולכתוב כן אני מבין ללבכם ואני מאמין שאם תתחילו לתת פה ידע ברמה שכולל גם כתיבה ורמה גבוהה רמת הפורום תתחיל לעלות פה והחברה הצעירים יותר יבינו את הרמה ואני מאמין שבעקבות כך ינסו להתאים את עצמם (זה ייקח זמן).
בנוסף אני גם חושב שגם אברי וגם קסד קצת מגזימים, אין לי בעיה עם התגובות שלכם וזה נחמד אבל המינון לא מתאים, במיוחד שאני רואה פחות או יותר בתגובות של שינכם דמיון (יכול להיות שזה רק אני), והייתי שמח אם הייתם מפחיתים מעט, אם ממש בלכם להגיב זה לא חייב להיות ציני זה גם יכול להכיל מידע חיוני.
במו ידייך אתה רושם שאז, כשהיית משקיען והיה לך כח התמקדת בשרשורי אוף וקידום האופנוע שלך (הזוי ללא קשר להיותו מובי רוצחעט או s1000rr סולידית).
זה נראה לך תרומה לפורום? מילא, ניתן לך את זה שגם תרומה לאוף היא סוג של תרומה.
דווקא בווילז התרומה שלך עלתה משמעותית כשנרגעת מהשטויות, ואתה שואל על אגזוזי זרימה חופשית בשוק וכו'.
השרשור על תמונות מרכיבת השבת שהתחלת בפורום הכללי, היה אחד המעניינים שראיתי בפורום, וגם אחד הארוכים לדעתי.
בקיצור, קח את כל התגובה שלך, תהפוך אותה ב-180 מעלות (או 365 אם אתה מורן אטיאס, אבל עם איך שהיא נראית מותר לה), ואז היא סבבה.
קודם כל נפל דבר או 2 וכמה פרזיטים אלמנטים שלילים חזרו לדפוק איזו שורה או 2.
שאפו לשוטר הטוב. וא. הזקן אהלן וסאלן.
אני ממש לא מתגעגע למנהלי פולגז הם לא הסיבה שהפורום היה מפואר ומעניין.
נכון צריך כללים אבל לפעמים החסימות לא היו במקום.
אני השוטר הכי ביקורתי של עצמי . אגב אדם בלי הומור עצמי הוא סוג של זומבי.
אם הפורום יחזור לעניין ללמד להצחיק לרגש ימים יגידו .
לגבי האתר החדש ההרגשה היא שהוא של אדם אחד.
"
על כל כוונתו וכשרונו , אביעד זה לא מספיק , אני בטוח שכמה טיפוסים עם "אישיות צבעונית
ישמחו לכתוב באתר, ושמור על אחינו סקוטר מן חצי משרה . תחזיר לנו את מיסטר ווילי פרדר ,
שמור על מר מוטו gp נעם 1 .-- גם אותו לא ראו כאן הרבה זמן.}
אנשים הם טובים מטבעם -עד שדוחפים אותם לפינה .
את נועם לא ראו הרבה זמן כי עונת המירוצים נגמרה, בטח שמת לב...
" עונת המרוצים נגמרה בטח שמת לב " תתפלא שמתי.
{לא ראו את היהודי הנל" בפורום הייתה כוונתי ,} ולגבי עונת המרוצים יש הרבה דברים
מאחוריי הקלעים תשאל את גורלי שגם היא פרחה לה לאקווריום..
אני יש לי מקלדת אני יכול לשוטט גם פה וגם בדוגיגים. תמי לא קשורה לפורום ולכן לא כל כך לשרשור.
אבל מסכים איתך שמופע של איש אחד, כשרוני ככל שיהיה, פחות מעניין ממערכת רחבה.
מצד שני, בזמן האחרון ראינו התעוררות של יוסי שווץ ושל אסף זומר.
אני מקווה שהיד נטויה ופרדר יחזור מאיפה לעזאזל שהוא לא נמצא, ועוד אחרים וטובים יקפצו על העגלה.
רגע.
כמה ממשתתפי הדיון הזה (ובמיוחד הבעד) כתבו פוסט נוסף, מושקע, רציני, תורם, pc וידידותי לסביבה מאז שהוא נפתח?
או שהתכנסתם להתגופף פה בקריצות וצ'פחות ואיזכורי מנגל.
אגב היידפארק בוא קוקוריקו תכתוב משהו
http://wheelz.co.il/forums/member.ph...99%D7%A7%D7%95
כשאתה מדבר עם אחד מחברי הפורום על מפגשים
אצלו עם אוכל ושתיה מישהו נכנס לך לשם ומציק לכם?
לא, כי מפרגנים לכם, באמת.
למה אתה נכנס עם כל הגועל שלך לפה ושופך קיא
על זה שאנשים נהנים להפגש יחד?
זה ממש אוכל אותך שאתה לא חלק מהצ'פחות וההתגופפויות?
למה כל כך מפריע לך לראות שיש כאן חברים
שנהנים מקצת קריצות אישיות וקיצי קיצי אחד לשני?
אתה מבין שאתה מיזנטרופ עם אגו מנופח?
אתה רק עושה צעקות מתחת לחלון בין שתיים לארבע.
יש פה אנשים שהם אשכרה חברים, והקטע הוא
שאלה חברויות שבאמת נוצרו כאן בפורום. זה אמיתי
ונפגשים ביום יום ועוזרים אחד לשני ברמות של חברי
נפש.
אבל אתה לא תבין, זה ערכים שמחוץ לתחום השיפוט של
מועצה אזורית נזק.
יאללה יש השיפוצניקים בדיסקברי, אני הולך לראות
איזו נבלה מייק מפיל על אד צ'יינה.
בנתיים מי ששופך קיא וגועל זה אתה. על עצמך ועל הבגדים שלך.
תן לי לחדש לך אתה לא היחיד אשר גילה חברים באתר.
אני גם לא בטוח שאני לא מוזמן למנגלים "שלך" וזה גם לא כל כך משנה לי.
כעת תענה על השאלה מתי בפעם האחרונה מאז נפתח השירשול שפכת ממרגליות פיך או שהסכנת שכולם הבינו שהן פנינים מצועצעות ומזויפות?