רק בארץ יש את העניין של "תקנה עוד אחת בהנחה"...
זה גם מה שאמר לי הנציג של מרצדס שלא מצליח לטפל בתקלה כבר מעל שנה "למה שלא תתקדמו לחדשה?"
לקנות חדשה במחיר מוזל לא פותר את הבעיה.
רק בארץ יש את העניין של "תקנה עוד אחת בהנחה"...
זה גם מה שאמר לי הנציג של מרצדס שלא מצליח לטפל בתקלה כבר מעל שנה "למה שלא תתקדמו לחדשה?"
לקנות חדשה במחיר מוזל לא פותר את הבעיה.
..ובא לציון גואל
עריכת הכותרת מעשה ראוי וצודק
הייתי מצפה שימחקו האמירות שמסווגות את מוצרי מידלנד כ"זבל/אשפה
ומאודי היבואן הייתי מצפה שיחזיר לתוקף את הצעתו הראשונית לפיצוי ללקוח ויעשה מאמץ לאתר מצלמה מהדגם המדובר.
לידיעת מיכאל
רק העלות של הסוללה=150 ש"ח(רכשתי אחת לפני חודש)
אז יהיו לך חלקי חילוף לך תדע
אחת המצלמות עם זמן צילום ארוך כ 4שעות-מנסיון(מידלנד 400)
יש בעיה של usb העולמית שעשתה בזה סלט סתם.
היא הרשתה להשתמש במחבר פיזי זהה לכמה מתחים וזרמים ללא הכרחת תקינה של בקר מווסט (זה חלק רשות).
ואז יכול להיווצר מצב שהמקור מתח ללא בקר מתאים עם תאימות מלאה אחורה וזה שורף מכשירים.
ולתמונה נכנסות חברות כמו אפל וסמסונג שבנוסף מוציאות מטענים שהם משתמשים בחלק של התקן שאומר שמור ליצרניות לשנות כדעתן.
זה סעיף מעולה אבל יש יצרנים שלא חושבים מספיק ועושים מטענים שיכולים לשרוף מכשירים אחרים.
עכשיו ברגע שרשום שם תקע יואסבי רגיל הכוונה שגם מקור המתח כזה, וכשהמצלמה יצאה לשוק לא היה נפוץ שחברה סטייל סמסונג עושה מטען ללא בקר מתאים שהשליטה במטח היא על ידי כבל בלבד. זה מקור לצרות כשמשתמשים במטען והכבל על מוצר לא של סמסונג.
נלך על דוגמא אחרת? נניח שיש לי אוטו שאמור לקבל בנזין 96 עם עופרת ואני טיפש שמתי 98 נטול עופרת.
מן הסתם הלך לי ראש מי אשם? המתדלק? תחנת הדלק? היצרן רכב?
כן זה המצב כרגע צריך לבדוק טוב טוב את מקור המתח ואת הצרכן כי החיבור הפיזי מאפשר לחבר רכיבים לא נכונים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
השרשור הזה ממש עושה לי חשק לקנות מידלנד באפקס... just sayin'
סטרלוק, אתה מתעמק יותר מידי ובלי סיבה.
בעמוד שצירפת המילה 'רגיל' מתייחסת לכבל המצורף למצלמה, וספציפית - לצד הכבל שבו תקע USB מלא (רגיל, בלשון החוברת, כאשר הכוונה היא לצורת התקע), בניגוד לתקע המיקרו שבצידו השני.
זהו. אין שום התייחסות למתח, זרם, תקן USB וכל נתון אחר. כל נסיון למצוא התייחסות כזו בכתוב הינו קריאה יוצרת.
איתמר,
הצעתנו כל הזמן הייתה על השולחן ובתוקף - וכך גם עכשיו! (למרות כל ההכפשות...)
היות ואין מצלמות כאלה יותר (לצערי) הדגשנו בפני מיכאל שננסה לאתר מצלמה כזו ולחילופין הצענו לו לקבל הטבה משמעותית לרכישת מוצר אחר מסל המוצרים שלנו - הצעות שנדחו על ידו בתוקף!
חשוב להדגיש שכל אלה רק מתוך רצון טוב להטיב עם הלקוח ולהמתיק ולו במעט את הגלולה המרה על אובדן המצלמה למרות שהנזק אינו נכלל במסגרת האחריות ומבלי שיש לנו מחוייבות מצפונית או חוקית כל שהיא לפצות את הלקוח בגין נזק זה.
מסכים איתך, זה גם מה שאמרו לי על האייפון הישן של אשתי כשהלכתי להחליף לו מסך.
בכל מקום אחר בעולם יצרן/ספק שמכבד את עצמו ובעיקר חשוב לו לתת שירות בסיסי לא יעיז לספק תשובה כזאת.
סטרלוק אני אתן לך דוגמא אחרת, העסק של חמי וגיסי מייבאים נעלים מארה''ב ומשווקים אותם במגזר החרדי. בתחילת ההתקשרות ביניהם לבין היצרנית האמריקאית הפננו (אני משמש כאיש הקשר לאמריקה) להם שאלה לגבי המדיניות שלהם לגבי נעלים פגומות שלקוחות מחזירים, כתוצאה משימוש לא נכון (המדיניות של העסק של חמי היא לתת אחריות לשלושה חודשים ולתקן את הנעל ולהחזיר אותה ללקוח), האמריקאים אמרו שהמדיניות שלהם היא להחליף את הנעליים בלי לשאול שאלות על סיבת הפגם ובלי לעשות בעיות, במסגרת אחריות של שנה על הנייר ויותר מזה בפועל. תראה לי בארץ מדיניות שירות לקוחות כזו, כי ככה זה בארה''ב ובאירופה.
לא אתה לא מבין ואני כניראה לא הסברתי את זה נכון.
המצלמה בשוק מסביב 2011
התקן טעינה מהירה יצא בתחילת 2014 סוף 13
כל מוצר שהיה קיים בשוק טרם יציאת התקן לא חשבו בכלל שusb העולמית תוציא מטען שאפשר לחבר אליו כבל שמתחבר פיזית אבל הוא יגרום נזק למכשיר.
קח כל ספר של כל מוצר שיש ברשותך מלפני סוף 2013 לא תראה בשום מקום התיחסות למתח מבחינת כולם זה usb
כי זה מה שהיה בשוק לא היה משהו אחר.
מרגע שעשו את הסלט חייבים להקפיד לבדוק והיצרנים מקפידים לרשום
Moonshield
יש הבדל עצום בין תחום האופנה לתחום האלקטרוניקה.
ככה כדי שתבין תחום האופנה בחול עובד על סביב ה300% רווח ובארץ אפילו יותר.
אתה יכול בכיף להחליף מידי פעם נעל למשהו ועדיין אתה בסדר עם זה
תחום האלקטרוניקה בכל העולם עובד על סביב ה25% רווח.
אתה לא יכול ליישם מידיניות כזו תראה שגם בחול יש המון שרשורים כאלה ושאלות כאלה ונושאים כאלה על אלקטרוניקה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
סטרלוק, הבנתי אותך מעולה בפעם הראשונה, כל ההסברים שלך לא ישנו את העובדה שכתבת (ואני מצטט) 'אני מראה לך שכתוב שקע יוסאבי רגיל סטנדרטי שקיים משמע לא מטען מהיר לא מטען מיוחד', בעוד אין לזה זכר בטקסט, החוברת בכלל מתייחסת לצורת הכבל ולא למתח המטען.
לא בא לי להכנס איתך לעוד דיון בו אתה בוודאות מטעה ואז משנה את הטענות שלך כדי לצאת צודק בכל מחיר. בוא נסיים את זה כאן.
סטרלוק, אתה כנראה צודק בעניין הרווחים, אבל לא בעניין השירות. תקנה טלפון סלולרי או מחשב בחו''ל, היה ויתקלקל לך מעבר ליכולת התיקון, והוא יוחלף לך במסגרת האחריות. לעומת זאת בארץ יוציאו לך ת'מיץ ויחפשו איפה ואיך אפשר לנפנף אותך עד שיתנו לך שירות (לא מתייחס למקרה כאן, כי אני לא מכיר אף אחד מהצדדים, ולא הייתי עד להתרחשות העניינים).
ממה שקראתי עד כאן,
היבואן דווקא הרוויח - ועשה לעצמו פרסום חיובי.
אני קראתי את התגובות שלו,
והופתעתי לטובה.
מקרה שקרה לי - קניתי מעיל יקר לפני מספר חודשים.
תגובת היבואן בבקשה לשירות היתה ש 9 חודשים זה שימוש מסיבי, ואין אחריות.
התגובה בחנות הייתה שהם מבינים אותי ומצטערים בשבילי, אבל אין מה לעשות, כי זה מה שהחליט היבואן.
במקרה הזה היבואן, ובעל החנות,
לפחות כפי שאני הבנתי יצאו יותר מבסדר,
ולבחור עם המצלמה -
אני באופן אישי הייתי מקבל את ההצעה -
כרגע מבחינתך זה או מצלמה ב 400, או כלום.