על r1250r? גם כפיר רמז שלGS חסר משהוא.
הR1250R הוא היותר הגיוני מהם (בשבילי), שטח אפילו הקל ביותר אני לא מתכוון לעשות, רכיבה בזוג גם לא, ארזים רק אחד של 52 ליטר מספיק לי לשבוע לא צריך ארגזי צד, משקפים גבוהים אני מוריד בכל מקרה אז למה GS?
אגב הZ900RS עדיין מועמד, אופנוע מעולה עם הרבה אופי מפתיע שמקבלים ממנוע 4 בשורה.
מחר אני רוכב 3 שעות על אופנוע מעניין, תמונות בהמשך.
הr1250r לא סובל מבעיית מיגון רוח וישיבה פחות זקופה?
זה קצת שמנמן אבל חוויה מעניינת, לקחתי אותו ביחד עם חבר ל3 שעות היום https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...651d7e3544.jpg
יש מצב? זה כיף גדול רק מפריע לי המומנט, האופנוע הזה הוא דוגמא מעולה למה ההבדל בין כח סוס למומנט ולניקן חסר מומנט https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9491e640b3.jpg
איך התרשמת מתחושת ההיגוי והאחיזה?
מהגודל?
עדיף כבר קלנעית.
דברים נראים אחרת שיושבים עליו, הוא עדיין רחב כמו במוו אדוונצ'ר (הגירסה עם המיכל המורחב) אבל הרבה פחות מאיים מבחינת שיווי משקל שיושבים עליו עם רגליים על הריצפה.
הסיכום שלי כמו הרבה אחרים שזה אופנוע לכל דבר אין שום תחושה של תלת בשום מצב, תוך חצי שעה אתה בכלל שוכח מכל המערכת הזאת מקדימה וזה מרגיש כמו שיש גלגל אחד מקדימה.
מרגישים שהוא אוחז יותר טוב ושאפשר באמצע הפניה להאיץ בקלות ובלי דרמות אבל שוב, לא הרגשה של 2 גלגלים מקדימה אלה יותר הרגשה של צמיג חדש וסופר אוחז.
עוד מפליא זה היכולת של הבולמים מקדימה, הם מגהצים הכל וזה מוריד הרבה לחץ מהידיים ונותן הרגשה נינוחה לאורך זמן, במשך 3 שעות לא הרגשתי שבא לי לרדת ולמתוח את הגוף.
זה הרגשה ממכרת ואני יכול לראות איך אני מתרגל לרכב בצורה מסויימת ואז עולה על אופנוע רגיל ועף בסיבוב הראשון כי אין את הסווטש הזה כמו שאתה על טרקטורון ואז עולה על אופנוע וישר מבין את ההבדל כי כאן אין הבדל.
הניקן נכשל! בגרמניה סוגר עכשיו שנה וחצי או שנתיים של מכירות וכל האופנועים בשוק המשומשים הם אופנועי המבחן, אין פרטי.
מה שדפק את הניקן זה לא האופנוע עצמו כי הוא מעולה אלה האופנוענים שמתגלים כקבוצה שמרנית, מספיק לראות תגובות ברשת מאנשים שמעולם לא רכבו על אחד כדי להבין את זה.
מעניין לראות עם ימאהה התעקשו להמשיך את היצור שלו, לפי דעתי הם לא הוציאו עדיין את הוצאות הפיתוח והשיווק שהיה מאד מסיבי בגרמניה ואירופה
אחרי שראיתי וקראתי כמה מבחנים על הניקן זה המבחן שהכי קלע למטרה, בלי פילפולים ומיותרים אולי קצת יבש אבל יעזור לך להבין אם זה יכול להתאים לך
https://youtu.be/RBTzzU1Gshk
שום דבר לא נראה אחרת, קונים דו"ג כי יש לו 2 גלגלים על היתרונות והחסרונות שלו, גם טום קאר ייתן לך תחושה של "אופנוע"
גם באגי לצורך העניין, התלת היחידי שעדיין עובד על חלק מהאוכלוסיה מסיבות אחרות לגמרי זה התלת של הארלי.
אז כן יש/ לו יתרונות וכן שכחת שזה תלת אחרי חצי שעה אבל עדיין זה סוג של יצור לא מזוהה שמתאים לפלח קטן מאד, והרוכבים
הצביעו ברגליים לא כי הם שמרניים אלה כי הם רוצים אופנוע אמתי ולא....
קשה אתה :adoration:
הניקן הוא אופנוע לכל דבר (תרכב תבין) טום קאר והארלי תלת בכלל בקטגוריה אחרת ולא דומים לניקן בכלום.
אני משווה את מערכת המתלים של הניקן לתיבה האוטומטית של הונדה, זה לא עניין של עוד גלגלים אלה יותר מערכת שבאה לעזור לרוכב להנות מהרכיבה.
אגב רוכבים התנגדו גם להזרקת דלק וABS ועדיין יש רבים שאני מדבר איתם שלא מוכנים לגעת באופנוע חדש בגלל ש"אלקטרוניקה זה לכוסיות"
בסופו של דבר הארלי דווידסון עם קרבורטורים ומתלה ספרינגר מקדימה זה האופנוע האמיתי לפי אותם רוכבים שמרנים.
שוש, אל לך... כל שינוי קשה לנו הזקיינים :smoke:
ולמה לא?
מוריד את הסיכויי לתאונות עצמיות (החלקה).
שומר על רוב היתרונות של אופנוע (קצת גדול אבל עדיין סביר).
נראה אכזרי
בהחלט הייתי קונה אם היה לי תקציב גם אם מומחה הסייבר של שושנה היה מוחק אותי מרשימת החברים שלו
זה לא שהרוכבים הצביעו ברגליים.
מדובר בכלי חדשני יחסית (אופנוע תלת גלגלי לא היה לפני, היו קטנועים) ולכן אין הרבה רכישות.
בסופו של דבר רוב האנשים בכללי יעדיפו לרכוש מוצר קיים ידוע ולא להתנסות במשהו חדש.
לדוגמה, שסטיב ג'ובס הציג את האייפון בשנת 2007 צחקו עליו, ותראה איפה אנחנו היום.
לפני 3-4 שנים רוב הניידים הגיעו עם מצלמה אחת בלבד, ותראה כמה מצלמות יש לניידים היום (יש כאלה עם 5).
טכנולוגיה חדשה בהתחלה "מאומצת" ע"י אנשים בודדים, אבל אם היא טובה מהר מאוד היא צוברת תאוצה ומתפשטת.
אם ימאהה ימשיכו עם הקו הזה, ישפרו מה שצריך ואולי יוציאו עוד דגמים אתה תראה פתאום עוד ועוד כלים כאלה על הכביש.
אני חושב שהאבולוציה של דו גלגלי, לפני מנוע חשמלי, זה להפוך לתלת גלגלי.
הטכנולוגייה קיימת ומוכחת, יש לה יתרונות ברורים על הטכנולוגיה הקודמת וזה רק עניין של זמן, לפחות ככה אני חושב.
התלת היחידי שבאמת דיגדג לי את בלוטות החשק היה זה:
https://youtu.be/TK4wzBYmTIo
השמועות מדברות על ניקן חדש בעל מיכל דלק גדול יותר ומערכת נעילה אוטומטית לגלגלים הקידמיים שתאפשר להישאר עם הרגליים על הרגליות ברמזורים, אם אכן כך זה יביא לקוחות פוטנציאלים כמו רוכבים עם נכות מסויימת ורוכבים שמחפשים טורר ספורטיבי, מיכל הדלק של הניקן הוא 17 ליטר שזה יחסית גדול לאופנוע ממוצע אבל לא יחסית לטורר
רכבתי אחרי אחד באלפים, אכן מכונה מופלאה שיכולה להוות תחליף לאופנוע בתקופת החורף (באירופה) למי שיש כסף, בקיץ הייתי מעדיף לראות גירסת קבריולט
אז אתם נהגי פח מודחקים....איפה המנהלים בבית הזה?
אני יענה לך בתגובה אמיתית שקיבלתי מגרמני שעבדתי איתו "סבתא שלי אומרת שאם היטלר היה חי זה לא היה קורה" הוא אומנם אמר את זה אחרי שדיברנו על תוכנית בטלביזיה שהראת את חיי הקהילה הגאה בגרמניה אבל אני מניח שכמוך הוא ראה איך עולמו הולך ונעלם בזמן ש"יצורים" חדשים מגיעים לסביבתו.
שושנים, תתקדם!!
עידכון:
אחרי שהשילטונות בגרמניה הכריזו על הנזילה כסכנה בטיחותית למוטו גוצי לא הייתה ברירה ולהודיעה שהיא עומדת להוציא ריקול, למה עומדת? כי נראה שהם עוד לא סגורים על עצמם, רישמית הם טוענים שמדובר בקצוות חדים של היציקה בדרייב שאפט שקורעים את המחז"ש אבל מצד שני זלג מהמפעל (לפחות ככה אומרים) חלק שאולי יהיה חלק מהריקול, החלק נראה כמו מיסב החלקה או משהוא בסגנון, מעניין? לא אותי בכל מקרה :smoke:
קובץ מצורף 7981קובץ מצורף 7982