https://www.dangerousroads.org/europ...de-daluis.html
שוש יש לך מספיק בטריה?
תהנה ותעלה תמונות יא סאחבי
41630 ק"מ
"צריך אוכל לגורה" ככה הג'ינג'ית "אין בחנות הקבועה צריך לחפש"...ופרחה לה לעיסוקה ליום שלם, שישי, לבד, א' ולוקי יצאו
למרכז לחפש הרפתקאות מיותרות כי אף אחד לא מקשיב לאבא...
אופציה א' לחפש חניות על עיוור ע"י שוטטות בתוך ירושלים נפסלה על הסף, מי שלא יודע ירושלים נחרבה המון פעמים תמיד
ע"י שונאיה היום מחרבת אותה העיריה והרכבת הקלה, חוויה מפוקפקת לרכוב בכבישים אם אין לך אופנוע שטח מקצועי מכוון
לפריז דאקר (זצ"ל) וצוות תמיכה מיומן.
חנות חיות שמחזיקה את סוג האוכל הספציפי מצאתי בכמה מקומות, אבל הכי הדליקה אותי החנות בצומת הגוש, בדמיון כבר
מצאתי את המסלול הארוך ביותר האפשרי לטיול בוקר.
טלפון לא' אולי ייגעו במסגרת רכיבת המבחן שלהם עם הפיגולים לאזור, מסתבר שהוסיפו חטא על פשע ובחרו לרכוב בפקקים
שויין אני לא שופט אף אחד...(בתכלס כן).
משחרר את הורסיס מאזיקיו לבוש הגנה מלא, בכל זאת הכביש מאלון שבות לעמק האלה מאתגר בצורה מהנה, מפתח בסוויצ'
לח השעונים מתעורר בהבהוב, מצב 3 דרגה לפני ניתוק בקרות מלא, שחרור קלאצ' ורכיבה מנהלתית עד לסוף החניה, כי רוב
התאונות קורות הכי קרוב לבית...
העלייה מכיוון השכונה לדרך בית לחם מאשרת לי בפעם המיליון כמה טעיתי שבחרתי לא להתעסק עם בקרת האחיזה, את
ההבדל בין מצב כוח מלא למצב גשם הכרתי כבר בהתחלה, 75% מכוח המנוע במצב מופחת כוח מורגש כשרכבתי ככה פעם
אחת הבנתי ומאז לא חזרתי לשם, לגבי האחיזות טעיתי בגדול אולי היה זה הפחד שלי מטכנולוגיה, אולי חוסר האמונה ביכולות
שלי כרוכב או אולי הכוח שהיה הספיק לי בהתחלה, בגדול חשבתי שהבקרות רק יתזמנו שונה את זמן תגובת כניסת המערכת
בפועל זה מרגיש כאילו מישהו הוסיף תיבול לאופנוע בדיוק במידה הנכונה, כל כך נכונה...
תגובות המנוע והתחושות הפכו למידיות תחושת חיבור קלאצ' מהירה יותר, שינוי המהירות בסיבוב המצערת הפך לחד יותר ומדיוק
בקיצור הסוסים קיבלו סטרואידים והקונספט המוכר הפך לזריז יותר ומבלי להיות מאיים כיוון שהתקופה הארוכה שבילית איתו במצב
1 חיבר ביננו בצורה כל כך מושלמת, שהתוספת עכשיו פשוט גרמה לי להתאהב בו עוד. והצמיגים...הצמיגים הם הממתק האמתי
שמאפשר הכל.
בצומת הגוש קניה זריזה של האוכל לגורה החדשה, משם לכביש שאני כל כך אוהב הפעם בסולו, לא בודק מי אחרי ולא מתרגל
את הצלעות בחבטות אגרוף ג'ינג'יות, רק אני המכונה והכביש הסיבוב המאתגר הראשון פוגש אותי מהר, מהר מדי? בעיטה של
ההילוך למטה רבעי הופך לשלישי, עכשיו בכדי למנוע בלימת מנוע צריך לתת עוד קצת גז, משחק עדין מכוון אותי בין קצת יותר
מדי לבדיוק, הצמיג האחורי נאחז בכביש וכבר אני מוסיף עוד גז להתרומם, יש ישרות קצרה עד לסיבוב הבא אני מגביר מהירות
הופה זה הרבה יותר מהר, ליטוף עדין של הבלמים הברמבואיים נלחצים לצלחות ברגש ללא נדנוד של האף או נעילה של האחורי
משחרר את הקדמי עד לנקודה שמרגיש את בלימת המנוע ומיד אחריו משוחרר האחורי, אנחנו בהטיה הקו נשמר אני מטה עוד
קצת להדק את הסיבוב ושוב גז כמו קטר על מסילה בובה של אופנוע. מגיע למחסם הצבאי שטוף באדרנלין, כמה מילים עם החייל
שמחפש אופנוע מתחילים, הוא לא מבין את הבדיחה על ה-ICM טוב אני זקן...
עמק האלה חזרה לירושלים הרכבים שלפני פונים שמאלה לבית שמש מה שמשאיר לי את הכביש לכיוון ירושלים דרך צור הדסה
פנוי עד לסיבוב הראשון עם המשאית, גם את זה האלוף פותר בקלות ואנחנו חופשיים בדיקה זריזה מגלה שאין אף אחד מוכר
בבר בהר מסתובב חזרה לי-ם, האופנוע ממשיך מעצמו לכיוון עין כרם בדרך הארוכה מאד הביתה...רצף הסיבובים הבאים מקבל
אותנו בחיבוק מוכר ואוהב...מויי כייף!
טיפול 42000 מעבר לפינה.
ד"ש מפיג'י:
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.n...72&oe=609502CF
42800 ק"מ
כן אני יודע עברתי את זמן הטיפול וטרם ביצעתי...
התקופה האחרונה הייתה מטלטלת והיא טרם חלפה, הכל השתבש ושום דבר לא מה שהוא או מה שהיה, חשיבות של מוסך ידידותי נמדדת בדיוק
בתקופות האלה וחשוב להבין.
מרווחי הטיפולים באופנוע נקבעים ע"י היבואן בהמלצת היצרן ולא פעם נמצאים הבדלים ביניהם במיוחד בהסכמה על מהות הטיפול, החלטתי מיד
עם הרכישה ובהתייעצות עם כמה מומחים אמתיים בארץ ובחו"ל לשנות במקצת את סדר הטיפול, מסיבה שאינה ברורה בכל טיפול על פי מטרו
צריך להסיר את מיכל הדלק, מי שגדל בתקופתי או מכיר "אופנועים של פעם" לא מדובר בסיפור גדול, באופנועים המודרניים כן, בכל הסרה כזאת
יש סיכונים מסיכונים שונים.
החלטתי שאני מחליף שמן כל 6000 ק"מ למרות שהיצרן מדבר על 12000 אבל הוא לא חי בשרב של ירושלים ובתוך האובך הנורא של חודשי
הקיץ פה והוא גם לא מבין את שינויי הטמפ הקיצוניים בירושלים כשאתה מכבה מנוע ב-90 מעלות לתוך לילה קר של 2-8 מעלות.
ברור ששמן מודרני ידע להתמודד עם זה אבל אני מעדיף שמן טרי ונקי בעלות שאינה גבוהה יחסית ושקט נפשי על חיסכון של כמה שקלים.
לכן קבעתי לעצמי כלל כל 6000 טיפול קטן של החלפת שמן ופילטר שמן שאינו מחייב פירוק מיכל וכל 12000 החלפת פלאגים ופילטר אוויר ופילטר
דלק שיושב בתוך משאבת הדלק (פעם ב-24) שמחייב פרוק המיכל.
הקטע שב-42 צריך גם כיוון לועות ושסתומים, עכשיו מוסך הבית שלי הוא מוסך שירות מוכר מטרו אבל כיוון שסתומים ולועות אני מעדיף לבצע במוסך
המרכזי (המוסך של המוסכים) מטרו כ"ס, שם נמצא מחסן החלקים ואם צריך שימס בגודל מסוים שלא נמצא במוסך הרגיל לא צריך לחכות למשלוח.
הקטע שבכל האירועים שעברו לאחרונה הג'ינג'ית ואני לא התפניתי ליום טיפול מחוץ לי-ם. יגיע בקרוב.
גם לרכיבות אני כמעט לא יוצא, החמד צמד לוקי את א' החליטו להחליף סירות והזמינו דוקאטי יפני שיגיע בעתיד הקרוב רחוק, כך שאין שותפים לטיול
הג'ינג'ית נחה וכך גם שעון הקילומטרז' שלי...
טיול השחרור מקבל צבע וממשות ואייתם גם המחשבות על הדבר הבא, הבימר מרגש ככל שיהיה נפסל מסיבות עקרוניות של מחיר מופרז, נושא האמינות
שמהווה חידה, וחוסר שימושיות מרגע שינחת על אדמת הקודש, הורסיס החדש שמהווה כרגע את האופציה השפויה טרם נבדק ברכיבה, והאפריקה
לוחשת לי באוזן משפטי פיתוי....(היא נראית הכי טוב עם ארגזי מסעות...). יהיה מעניין.
אז מה היה לנו עד עכשיו, טיפול 42 בקרוב אופנוע חדש לאחר שייפול הפור ככל הנראה יהיה כבר 2022 וטיול שיצא מנמל ע"י וונציה איטליה ויסתיים
באזור גיברלטר אחרי חודשיים. (הג'ינג'ית חייבת להתחזק!).
לוקי עדיין עם ננסי.
א' אמור לקבל DICK בקרוב
והקשיש מסרב להשאר קבור ( הכוונה לצלע החסרה כמובן).
דברים שקורים רק בישראל
43000 ק"מ
טיפול, במקור הייתי צריך להגיע למוסך המרכזי לכיוון שסתומים ולועות, אבל כיוון שקיצרתי קצת את מרווחי הטיפולים וכיוונתי
לטיפול אחד את מסנן האוויר והפלגים יצא שדווקא בטיפול הזה החלפתי אותם ביחד עם מסנן שמן ונוזל קירור (וולולין).
האופנוע גם זכה שטיפה הגונה ונוסע ומגיש מצוין מצב 3 עושה לו טוב והתחושות עליו נהדרות נכון לעכשיו הוא מגיב ומרגיש
חדש, ופרט לטיפולים שוטפים והחלפת מצבר לא נרשמו אירועים חריגים, כל המערכות עובדות כפי שיצאו מהמפעל-שאפו.
לטיפול הבא מתוכן כיוון לועות ובדיקת שסתומים והחלפת מסנן דלק שנמצא בתוך המשאבה. בסיכום עד כאן אפשר להגיד בפה
מלא שהאופנוע עושה בדיוק את מה שמצופה ממנו ויותר ויש הפתעה לטובה מרמת האמינות והיכולות שלו.
לקראת הטיול הגדול המועמד המוביל להחליף אותו יהיה כמובן הורסיס 1000 החדש 2022 עם זיווד קצת שונה מהנוכחי.
וורסיסיטילי
לא בדיוק כזו חוכמה - כלי חדש (ליטר עם 43 אלף זה לא בדיוק פז"ם) ועוד אתה מקצץ מרווחי טיפולים.. ממה פחדת?, תקלות משמעותיות? (קרי הוורסיס 650 לפני כמה שנים?)
וזה גם יפני עם תצורה מוכרת של ה IL4 שהם כבר שנים על שנים מייצרים, ואתה לא בדיוק חנזיר גזיות ווילים פתיחות וכל החוליגניזם.
קיצר, תהנה ביז'ו. אל תיתן לזה להטריד את מנוחת השוטר :smoke:
וואלה זה לא מובן מאליו.
יש לא מעט אופנועים (גם ליטר), שעד 50K ק"מ העבירו את בעליהם מרורים ברמות שונות.