לגבי שתי ג'יקסרים בחניה , קניתי . :-) אבל ברצינות , היא מתכוונת שאני יקנה קטנוע (אחרי מליון דברים שהיא מתכננת לקנות לפני.... בקיצור , אני יוכל לקנות תמונה של קימקו מובי 50)
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
הצג להדפסה
לגבי שתי ג'יקסרים בחניה , קניתי . :-) אבל ברצינות , היא מתכוונת שאני יקנה קטנוע (אחרי מליון דברים שהיא מתכננת לקנות לפני.... בקיצור , אני יוכל לקנות תמונה של קימקו מובי 50)
התמונה הרבה יותר בטיחותית בכביש מהיר
אם אתם עד כדי כך לחוצים כלכלית, ואתה חייב דרך להתנייד אז אתם צריכים לקבוע סדרי עדיפויות.
יש תמיד אופציה של לקחת הלוואה כדי שתוכל להסתדר בטווח הזמן הקצר (לא לקנות בקרדיט!).
אבל קח בחשבון שקטנוע מביא איתו עוד הוצאות.
פות״ש יקר, אם אפשר, אחד הודעותיך לכדי הודעה אחת. פחות בלגאן
Sent from my iPhone
גם קרדיט זו הלוואה, בכלל בארץ כל המוסג של קרדיט / אשראי / דביט הוא לא הכי מוגדר.
בקיצור עם אתה לוקח תשלומים/הלוואה או קרדיט צריך לבדוק איפה הריבית הכי נמוכה.
ולגבי ההחלטה ,קטנוע זה הוצאות כמו כל כלי רכב ולפעמי גם יותר ביחס למכיר הקניה. צריך לחשוב מהו הסכום הכללי אותו אתה יכול להשקיע בשנה כולל טיפולים + ביטוחים +רשיון (כפול) + ציוד מיגון ולפי זה תוכל להתמקד לכלי המתאים או להחלטה בכלל האם אתה בכוון הנכון
אצלי הבעיה שמדוייקת , שאישתי בעיקרון מעדיפה שאני לא יקנה ולא יעשה רשיון . אם אני עושה היא מוכנה רק עד 125 ולא סמ"ק אחד יותר. וגם היא נכנסת לנושא הרשיון , היא מבינה בתחום היא רכבה בלי רשיון כשהייתה יותר צעירה על הכל כולל אופנועים טרקטורונים רכבים (מגיל 16 ) עכשיו היא רגוע יותר :-) , בקיצור בלגאן....
אני הרגוע מבנינו.
אין בעיה! תקנה טוסטוס 50 סמק ולא סמק אחד יותר מ125. סעמק. אבל את הרישיון תעשה עד 47.46 כס.
Sent from my iPhone
זה עדיין יעלה הרבה ביחוד שאני כנראה לא יקנה כלי מעל 125 וגם אל תשכח שזה רשיון x 2 ולשנינו יש רשיון מספיק זמן כדי לעשות מבחן שליטה.
ררררר... אתה תקנה יותר מ125 סמ״ק. החיים לפניך ואתה לא תצליח לכבוש את יצר הצערת.
Sent from my iPhone
אני חושב שזה רעיון גרוע.
כל העסק.
אם אתה אומר מראש שאשתך נהגת גרועה על מכונית... אז מה יהןה על קטנוע?
אתה לא מבין את ההשלכות?
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
זה נון סופית וזה החליק לי
מקסימום the voice וגם זה רק שלומי שבת
נעע לא שווה