שיקולים מסחריים של היצרן\יבואן הם בדיוק מה שהם - זכותם זה עסקם הפרטי ואתם לא מחוייבים לרכוש מהם.
נראה לי שהתגובות על המחיר ברורות אפשר להמשיך לדון על תכונות ושימוש המוצר.
ניכר שיש המון עניין מצד הרוכבים בסוג כזה של מיגון, בבקשה שמרו את הדיון ענייני.
הצג להדפסה
שיקולים מסחריים של היצרן\יבואן הם בדיוק מה שהם - זכותם זה עסקם הפרטי ואתם לא מחוייבים לרכוש מהם.
נראה לי שהתגובות על המחיר ברורות אפשר להמשיך לדון על תכונות ושימוש המוצר.
ניכר שיש המון עניין מצד הרוכבים בסוג כזה של מיגון, בבקשה שמרו את הדיון ענייני.
למען האמת, הדיון היה ענייני לכל אורכו. התנערות יבואן מאספקת ציוד משלים, בגלל שלא נרכש ממנו היא התנהגות שתגרום, לי לפחות, להימנע מכל קניה שהיא מאותו יבואן. כמו שדרזנר כתב, או ש AD מוטוספורט יסרבו למכור מיגון גב למעיל רוויט שנקנה בהולנד,או לכל הפחות יתנו את המכירה בהוכחה שהמעיל נקנה לפני שad הוקמו.
ממש לא נכון:)
בדיוק כמו שהייתי לי קסקה קודמת שהביאו מחול ופה רכשתי לה משקף מושחר + ריפוד מאביזרין (במחיר יקר כמובן שיש רק בארץ , אבל זה מה איכפת להם,הם רוצים למכור, כי אם לא הם אז חנות אחרת תמכור לי) פה יובואן יודע שניתן לרכוש רק ממנו בארץ ועושה מאיתנו לקח שבוי
אם הוא חושב שזה משתלם לא אז לא:) גם שיגיע לזמן לתת שרות ואחריות עדיין נקבל אותו יחס כי זה משהו מגמתי.
אזמין מחול, גם בלוני מילוי אביא בחול אם יש צורך במשלוח ימי.
גם המחיר לא משהו גם השרות לא משהו.
אם מחירים בארץ זאת מציאות יום יומית ומשהו שגורף לכולם, נושא השרות ללקוח תלוי בגישה של כל חברה וחברה.
אתם רוצים לקנות בחו"ל את המעיל ואת האביזרים מהיבואן הישראלי, היבואן הישראלי לא מעוניין לשתף עם זה פעולה. אתם לא מרוצים מזה.
נראה לי שהנקודה הובהרה.
אני מודה על הדאגה להבנה שלי אבל הבנתי מצויין.
בכל אופן ערכתי כדי שנוכל להתקטנן גם על פרטים אחרים.
הנקודה שלכם ברורה אני בטוח שגם היבואן יקרא את התגובות ויקח לתשומת ליבו.
אני רוצה ולקנות בארץ. אין לי בעיה לשלם גם יותר:) רגילים לזה.
אבל לא חצי עלות של אפוד, רק מסיבה שאין תחרות ויבואן מנצל את זה.
רק לבדיקה אשלח מייל לעוד כמה מפיצים האירופה, אציין שאפוד לא נרכש במדינה שלהם ונראה אם רק בישראל מסרבים למכור לנו אביזרים
אז אל תקנה.
יש לי שאלה אחרת, קצת דומה אבל גם שונה:
נניח שאני יורגן, תייר גרמני עמיד עם תחביב מעט מוזר שכולל טיולי אפנועים ברחבי העולם. ברשותי מעיל של HELITE שנקנה לפני חודשיים בגרמניה, וברשותי שני מיכלי גז לשמירה על גופי בעת תאונה. רצה הגורל האכזר ובמהלך רכיבה בארץ הקודש נקלעתי לתאונה ומיכלי הגז שברשותי נפרקו. בדקתי במרשתת וראיתי שקיים יבואן רשמי של HELITE בארץ. האם גם לי, יורגן מגרמניה, HELITE יסרבו למכור/למלא מיכלי גז?
ועכשיו, יורגן מגרמניה הפך לפתע למתן מראשון, מה ההבדל בין שנינו?
אני אומר שבדוק הוא ימכור לך... אבל יז**ן אותך כי אתה תייר :headbang:
המחיר יהפוך משקלים ליורו..
השאלה אם הוא נציג רישמי של החברה בארץ או יבואן עצמאי .
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
יש הבדל בין מפיץ לנציג...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
אז הנה חברת היט אייר, היבואן הישראלי (http://www.hit-air.co.il) תמכור לכם דרך אתרה את מיכל המילוי בלי לשאול שאלות חודרניות.