אני גם שמעתי שהרצל מת מסיפיליס ואהב מאוד בורדלים.
לגבי פדופיליה לא שמעתי על זה למרות שבזמנים המדוברים לא מעט מהעובדות לא נדרשו להציג תעודת זהות כך שזה גם לא תלוש מהמציאות.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
הצג להדפסה
כלי תקשורת נוהגים לשחוט פרות קדושות ולנתץ מיתוסים בציונות והיהדות. ככל שמעמד הסמל גבוה ואצילי יותר מתגבר חיכוך הידיים של התקשורתאים. חלקם תתי אדם ולרוב מדובר ברכלנים קטנים ומגעילים למדי. ניתוץ הסמלים מעניק קרדיט והשתייכות לברנז'ה ולמחנה הנכון. זה שנהנה לדווח על הישראלי המכוער.
הרצל חי במקום ובתקופה שבה ביקור בבית זונות היה תופעה שכיחה. עד לשנות ה-70 ואפילו 80 הזנות היתה אמנם בשוליים אבל בנורמה. רווקים צעירים ומבוגרים נשואים פקדו את הבורדלים בנסיעות, בבילוי ובשעת הצורך. אבות לקחו ילדים שהגיעו לגיל מצוות לדעת אישה. גם מחלות מין היו נפוצות מאוד. זנות נחשבה לתחום עיסוק נחות גם בתקופתו אבל היוותה חלק מהמרקם של כל עיר אירופאית.
בניגוד לרושם שניסו ליצור כל מיני עיתונאים והיסטוריונים חדשים ליצור הוא לא היה זנאי שטוף זימה. הרצל היה אדם רציני הגון וישר שקיבל חינוך טוב במובן השפוי של המילה. איש תרבות עם מילה ועקרונות. גבר עם קלאסה. אין תקשורתאי אחד בימינו שמתקרב לסוליות נעליו- בטח לא כזה שעבר לפוליטיקה מעשית, העמיד חזון הוביל תנועה פלגנית ותוססת והביא להקמת מדינה. גבר גבר.
באותו יום שהזמנתי את המגן גם הזמנתי כיסוי גדול יותר שהגיע עכשיו דרך צ'יטה. הייתי בטוח שזה המגן :)
Nelson-Rigg MC-904-05-XX Deluxe All-Season Motorcycle Cover (Black, XX-Large)
40$ אמזון:
https://www.amazon.com/dp/B000GU7I72...ing=UTF8&psc=1
הקודם בקושי התלבש בלי המזוודות צד. הנלסון יושב טוב יותר ומכסה גם את הגלגלים. מקווה שיקבל את המזוודות בהבנה.
אין סיכוי להחזיר לתיק נשיאה כי מגיע מקופל לגודל של קיפוד. מבחינתי סבבה, גדול כמו פיל קומפקטי וזול.
קובץ מצורף 7969
קובץ מצורף 7970
קובץ מצורף 7971
יש להם קטע כזה לתת תיק נשיאה שמענה אותך כשאתה רוצה לקפל את הכיסויי.
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
גם על השק נשיאה הגדול של ברוש וויתרתי.
צריך לדעת איך לקפל, לא סתם לגלגל
הנעתי בחשש מה לאחר מספר ימים שארפכשד עמד בודד מסתתר בגשם. על הצג מהבהב לי SERVICE. אני בדרך לפגישה קצת מאחר ותוהה אם להתקשר ולברר לפני או אחרי. דוחף את האטמים עמוק לתוך האזניים עמוס במודל 3 שכבות נגד קור ויוצא לנסיעה מנהלתית מהנה. כן, התגעגעתי.
הרוח אותה רוח אני קצת יותר מהיר ועטוף לעייפה. בשיחת טלפון משנה את הגדרות הטיפול וממשיך לבית. אחרי שעה קלה הגברת הראשונה עולה לראשונה על ארפכשד כשהיא משביעה אותי לרכב רגוע. אני מבטיח נודר ו...מקיים. רוכב נגד כיוון הרוח בדרך עם פחות תנועה וסבבה לנו. מגיעים ואני מחנה בעליה עם תכנון יציאה בגלל המשקל. חבורת מוסכניקים משתתקת ובוחנת את ארפכשד בעיניים נוטפות זימה. יש כאן סיפור של מקדם דאווין גבוה. הקטע שהוא לא יפה בעיני בניגוד לדגם בלבן כסוף שנראה כמו סוס אבירים אמיתי. בדרך חזרה אני בסולו ולוחץ חזק. מרגיש יותר מחובר ובוטח. התאוצה מאפשרת לי להידחק ולעקוף בתוך הקו הלבן בכל רווח קטן שמתפנה. מחכה לקורס שטח ומקווה שיהיה מעניין כמו הראשון.