נכתב במקור על ידי
השושנים
התחזקת זה סבבה לגמרי-לא הצבעת זה הבעיה שלך, לא שלי. ואין לי רצון לקבוע על אף אחד, יש חוק, יש יושרה ויש אידאולוגיה.
אוי הייאוש הפולניות והתבוסה...
אני פרסי. בבלי אם תרצה.
זו לא מדינה יהודית וגם מעולם לא היתה.
זה המקום היחידי בעולם ששייך לנו מהמון סיבות וכן זו מדינה למי שנולד יהודי ןגדל ישראלי, אתה לא בוחר להיוולד יהודי אתה בוחר להיות ישראלי.
אולי אתה מתבלבל בין עם ישראל לבין הציונות האפיקורסית שסתם משום סיבה בחרה לקרוא למדינה - ישראל?
בפועל הרופאים, השוטרים, השופטים, הטבחים, החיילים וגם אלו שמטפלים יפה באימא שלך בבית אבות - הם מהגיס החמישי.
נכון, כי מה לעשות על אותה פיסת אדמה נולדו ילדים שגלו פה והם לא יהודים הם צרכים להתפרנס ונדחקו למקומות שהיהודים לא רוצים להיות שם.
ומי ילד אותם? מהגרים ממצרים בעיקר, וגם מסוריה, כשהגיע המפעל הציוני, שלך!
צא ולמד מהיכן באו מקימי ג'יסר א זארקא. (הגשר הכחול. תירגמתי השבילך)
בוא. המושמוש עין רע אחד (דיין שתום העין הזנאי והגנב) יכל לגמור את עניין הר הבית בשניה ב67 לא? למה נתן אותה לוואקף? ואת המכפלה למוסלמים? איך הם קשורים לזה הישמעלים? הא?
ואתה נטפל לחרדים במאה שערים, כי אין לך אומץ בתור לובש מדים כמו טווס להסתובב בשועפט. כמו שאתה מרביץ לעם היהודי.
קשה לך להירגע ממה שעשיתי לפרנסתי בעבר ואני מבין...החלטת שאני טווס על סמך ההכרות שלך? ואני מרביץ...לעם היהודי...מעניין.
פרנסתך משמיים. וחלילה לא ולעולם לא! מי ייתן לא אתן עייני בה.
עדיין .... 99.9% מהשוטרים עושים שם רע לכל השאר
והכי גרוע - אתה מאשים אותי בשנאת חינם כי אני לא מסכים לך לאנוס אותי.
אני לא מאשים ולא רוצה לאנוס אותך - זה איפשהו אצלך בראש.
"אבל תלך להצביע. כי מי שמשפיע משפיע! וחייבים לפתוח צירים במאה שערים!!!"
אל תדאג יש לי עוד הרבה יותר נאורים ממך בסביבת העבודה שלי ומקור הפרנסה שלי. (שאני עלול לאבד אם אפתח את הפה)
אני אוכל כמוכם.
גילוי נאות - אני לא מהצינות הדתית.
לא יודע איך להגיב על זה, או מה זה אומר.
זה אומר אוקסימורון אני מניח - ציונות ודת
בבחירות הבאות אני לא טורח להגיע לקלפי - כי אם אגיע. אודה דה פאקטו שמלכות הרישעה כולל המתייונים קובעים עליי.
אתה לא קובע עליי