נכתב במקור על ידי
lokimonster
תל השומר:
אל תדאגו אנו בסדר אחותי ילדה ואני ואישתי כמובן התייצבנו לצידה. מזל טוב בענק לדוד הטרי וכמובן לאחותך.
החיוך של הקוף עלה על פרצופי אחרי הפנייה שמאלה מגבעת זאב ל443 בישורת בה נתתי מזור למנוע. כן, יש לו נהמה מיוחדת מעל 4K RPM ... ואז הסוסונים שועטים קדימה בכל הילוך... התאוצה לא נורמלית לא קרה ולו פעם אחת שלא חייכתי לעצמי בקסדה לנוכח התאוצה המרשימה של האופנוע הזה. ואני מצאתי את עצמי בישיבה זקופה לאורך כל קשת הסל"ד שמצנעת הפרט לא אפרט.
כמובן שנשארנו בתחום הירוק של החוק (כלומר רכבת רק בתחומי הקו הירוק ) אם בכל זאת מישהו מתעקש.
המנוע במזג האוויר הנוכחי שיגר גלי חום נעימים והצמיגים שהתחממו נתנו לנו משוב אדיר.
חיש קל הגענו ליולדת ובילינו איתה עד הפקודה שצריך להאכיל את הגברת הגדולה והקטנה.
קטנה יש בר זז הגדולה צריכה הספקה ונשלחתי אחר כבוד לירושלים לארגן קובה מסבתא אסתר ולשם כך השארתי את
אישתי ויצאתי.
הדרך חזרה הייתה קצת פחות נעימה ואני מצטרף למי שרשם שהארגז האחורי גורם לתחושה של חוסר היציבות. למרות שדיברנו על כך, אני לא בטוח שיש קשר לארגז... מה שכן שמתי לב שהוא רגיש במידה מסויימת לטורבולנציה שנגרמת ממשאיות או כלי רכב גדולים. מאחר ורכבתי על אופנוע עם פול פיירינג LT1200 אני לא זוכר שההיזון החוזר ב LT היה כמו ב GTR. עושה לי רושם שבטורבולנציה ה LT היה הרבה יותר יציב. מה גם שאני יכול בהחלט להשוות בכל רגע נתון ל XV שבכלל לא אכפת לו משום טורבולנציה והוא ימשיך בקו ישר עד שיגמר לו הדלק. אני חושב שאני מבין על מה אתה מדבר, אני מתאר זאת כתנועה קלילה לצדדים - כלומר על ציר הרוחב , והיא מורגשת אצלי רק במהירות שיוט של 120+ . ביום יום רוכב עם שלושת הארגזים. אני לא חושב שאי פעם ארכב ללא ארגזים.
אומנם הפעם היה פחות נורא ולמרות שרכבתי קצת יותר חזק אבל כן יש מדי פעם את התחושה של חוסר אוויר/שיוט או איך שנגדיר זאת.
אני מניח שכשיש מורכב הרוח נחסמת ואין מערבולות (יש לי מנשא מעל הארגז שבטוח לא תורם לתחושה הכללית). אבל ארגז זה כמו ננס שרירי רחב ומקורזל (המנשא) שמורכב מאחוריך :rolleyes2:.
בכל מקרה אנו חוזריםמעוד שעתיים לכיוון תל השומר אז נבדוק את הנושא שוב.
חייב לאמר שאני פשוט נהנה על גבי הענק השחור מנוע נהדר ולכשעצמו גם השלדה והמתלים.
המשקל בתנועה אינו מורגש ולמעט חום המנוע הכלי באמת נהדר. חותם על כל מילה. אופנוע פשוט כביר.
נמשיך לעדכן.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk